Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky … taky hlasim, ze zijeme .. snad uz bez urazu
, ale i tak je u nas mazec .. ![]()
Hanu … jestli je Marianka spokojena, tak bych asi nepatrala po tom, kolik ‚maji‘ deti snist .. kazde dite je jine .. stejne tak jako dospeli
. dneska jsem zkousela Marka vazit, neni to presne, ale tech 8.5kg bude mit … a rozhodne nesni tolik, jak tady nektere deticky … navic porad kojim a rekla bych, ze nekdy i dost .. ![]()
Alunko .. do bazenku na placku bych sla .. jen jestli to mas vychytany s tim, jak ho naplnit a zase vyprazdnit ![]()
PetroX … ja jsem prave nasla, ze nekdo do tech zablafunek pridava tu papriku, nekdo to dela bez ni .. odkud byla babicka ?
jo . zavidim tu australii .. vzdycky jsem se tam chtela podivat, ale nejak mi to nevyslo .. ta australie a afrika mi proste unikly ![]()
a jeste do tretice .. muj synovec taky nelezl, ale sedel na zadku, jednu nohu skrcenou pod sebe a druhou trosku vic natazenou a na tom zadku nadskakoval a tak se posouval
. bylo to desne komicky ![]()
Martulko .. snad uz je Kacence lip … my se taky z te rymy a kasle jeste nedostali, ale uz to neni tak strasny .. ![]()
Barco .. krasnou dovolenou!!! taky bych jela, ale bez deti !!!!
nejak jsem si to letos neuzila s tim nasim malym drakem ..
a z tech veci neco nech doma .. stejne pak zjistis, ze jsi to vezla zbytecne ![]()
Luci - propadla jsem slovnimu fotbalu ..
. ale mam cas az pozde vecer a pak nemuzu spat anebo me Marek nenecha, takze rano jsem za matohu
. stydim se, ale lip mi to jde v anglictine ![]()
boticky - opravdu, co clovek to nazor. Adam dostal opravdovy botky, az kdyz sam chodil a v pohode. takze s Markem to bude to samy .. ted nic neresim.
dudlik - nemame … ![]()
kojeni (uz nevim, kdo se ptal) - kojim porad .. hlavne v noci
, i kdyz to mi prijde spis jen takovy zuzlani misto dudliku
, ale pres den mozna tak 2-3×, podle potreby a uknouranosti ![]()
pribinak/termix - neni to humus? ani jsem nevedela, ze se to muze davat uz takhle malejm detem .. ![]()
Lenko - tak u vas je mazec jako u nas .. myslim s tim to starsi ditko ..
. akorat s tim rozdilem, ze u nas Adam s tema autama jezdi Markovi vylozene kolem hlavy
. hra na honenou je u nas na dennim poradku, co nejvic jekotu a hluku, tim lip ..
. nejvic me muze vytocit, kdyz si Marek neco najde a aspon u neceho chvilicku sedi a hraje si a v tu ranu prijde Adam a zacne ho popichovat, popr. mu tu vec vezme a hned je zase veselo ![]()
jinak na KO jdeme az myslim 13.6. v 9m, takze udaje do tabulky nemam. taky uz jsem pristihla Marka, jak sam stoji. v kazde ruce neco zmoulal a stal …
. chvilicku neposedi, porad nekde lozi a momentalne se mu nejvic libi magneticka pismenka na lednicce …
, to kdybyste chtely nektera tip na darek ![]()
zitra jsme pozvani na grilovani ke slovenske kamosce, meli bychom se tam sejit vsichni s rodinami, aby se poznali i manzele .. ale hlasi silene bourky, tak nevim nevim … ![]()
zatim se mejte .. hezky vikend ![]()
a tady neco od nas .. jak rikam, je to mazec a po shlednuti jsem konstatovala, ze se nezmuzu s Markem na jinou konverzaci nez: Mardo, co to delas??
![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Ahoj,
tak hlásím, že jsme včera odběrali přežili. Sice brečel, ale jen trochu. Je tma hodně milá sestra, tak to bylo v pohodě. Je to hodně o přístupu sestry, jak bere krev. Navíc měl slíbený vrtulník z CARs, tak se snažil být v pohodě ![]()
Výsledky nevím ani kdy budou, ale za měsíc máme telefonickou kontrolu (jsme v takové studii, tak ho hlídají), tak asi tam nám to řeknou.
Ale strvdli jsme tam 1,5 hodiny. Po odběru jsem ještě potřovala mluvit s Dr. a ona měla vizitu, ale naštěstí byli kluci hodní i Áďa, což mě překvapilo.
Dnešní noc jsem naopak málem nepřežila. Lukyn se v zbudil už o půl 10 a 2 hodiny brečel a nic nezabíralo, pak v kolem 1 jedl, to usnul docela v pohodě, ale pak ve 4 zase hodina určitě
Měl ucpaný nos a nemohl dudlíkovat a ani pít, ale popravdě on se ani nesnažil to prodýchnout, co dřív zvládal v pohodě. Takže se snažil cucnout, zabublalo mu v nose a strašná scéna, takže jsem super vyspalá
Celou noc u mě v posteli a celou noc se škrábal, z toho jak brečel, tak se potil a svědilo ho to. Takže tak u nás …
Jídlo u nás: ráno kojení, kolem 10 ovocná velká přesnídávka 190-200ml, kolem 1 až půl 2 oběd, velká masovo-zeleninová sklenička (ale už začínám vařit, páč finance mi nějak přestávají na to stačit
), kolem půl 5 zatím kojení (ale už začínám ovoce a pak dokojím), večer v 7 kaše ze 160ml mlíka a pak dokojení na usnutí), v noci většinou 1-2× kojení.
Pití tak 200-250ml, ale nařezená ovocná skleničková šťáva bez cukru nebo granulovaný čaj, ale ten mi moc nechce, šťávy vypije o dost víc. vody by vypil minimum, tak mu ji ani v těch vedrech nedávám, aby měl aspoń nějaké tekutiny.
Adys- u nás Adam taky většně bere Lukymu hračky a když si vezme něco lukyn, tak je zle ![]()
PetraX- tak zlvádněte ve zdraví pokojíček a pak nám dej fotečky ![]()
My budem dopolko zase sami, tatínek bude pro změnu pracovat, ale pak tady je letecký den, tak asi půjdem tam. Budou tma gripeni, to bude zase rachot.
Tak hezký sluníčkový den.
Adys tak Marky je pěkný ďáblík, Jakub je něco podobného, ale natočit ho to chce kumšt, protože jakmile zmerčí foťák tak se sápoší na něj a žádné předváděčky nejsou…
Bazének … no na tom plácku je právě tráva, a okolo nějaké stromky, tak voda by šla vylít tam, akorát tam chodí venčit psiska..... no ale snad by se to dalo zvládnout, jen musím ještě přesvědčit taťku…
máme velký úspěch s hrníčkem, poslední dobou mu ho stále cpu, aby pil, tak včera poprvně vypil celých 180ml. Tak jsem byla šťastná jako blecha.
A jsme holky už trošku opálení, Jakuba mažu krémem, tak jen doufám, že nebude ten typ po mě jdu hnedka do hněda
![]()
Ahoj,
konečně mám chvilku tak píšu.. Dneska zase bude pařák a my máme vajičinu z cvičáku..se mi tam ani v tom vedru nechce ![]()
Peťo to Miškové tetování- je to jeho znamení horoskopu- Ryby.
Maruško super fotky. Annienka má krásné kukadla ![]()
Zuzi závidím volný večer… Taky bych ho potřebovala ale bohužel, mamánek Jani by to asi neustála
V noci když se vzbudí tak u ní musím být já jinak je řev
Neplatí na ní Peťa, prostě řve dokud k ní nepříjdu já ![]()
Barčo užijte si dovolenou ![]()
Kojení přez den tak 3× a v noci podle potřeby ( dneska 6×
)
Rohlík jednou jsem jí ho dala na žužlání a dusila se, takže teď jí ho dávám po kousíčkách ![]()
Jogurt dneska jsem ho dala Janičce poprvé a chutnal jí.. Ani mě to nepřekvapilo- je to můj otesánek
V úterý jdeme na 9 měs. KO tak doufám že Dr. nezničíme váhu
![]()
Dudlík máme 1 od Aventu, ale už ho Janči dávám jenom na spaní a když hodně zlobí ![]()
Mrcha bohužel už dorazila i ke mně
Musím říct že mi vůbec nechyběla, ale vůbec jsem o ní nevěděla.. To bylo poprvé co mně ani nebolelo břicho.. prostě pohoda ![]()
Potničky naštěstí nemáme
A víc si nepamatuju ![]()
Užijte si víkend ![]()
holky mám dotaz začala bych dáva Jakubovi to maso, uvařila jsem mu kuřecí, ale nevím jak ho „zapracovat“ do té jeho zeleniny, mixujete ho? Nebo stačí na jemnoí nakrájet?
Jsem to vařila v Papiňáku a zase jsem to rozvařila, a to jsem to vařila jen 10min. tak musím příště ještě míň
![]()
Holky ten můj táta je tak chytrý - ušetříme za bazének, prý mu vytáhne ven vaničku a taky to bude fajn
![]()
ahojky..tak sem míše koupila dnes bazének..a tady je výsledek…
Ahojk holky,
stal se zázrak Kačenka usnula a spí déle než 30 min. tak snad se nám to trochu srovnává.
U nás jídlo:
ráno v 7:30 UM 180ml
V 10:30 přesnídávka ovocná a někdy jí do toho namelu piškoty
ve 12h oběd a to brambora zelenina a maíčko to střídám jedno utýdně se žloutkem a jinek bez masíčka.
14h UM 150ml
17h přesnídávka nebo červstvé ovoce, ale to u ná s moc nejede
20 - 20:30 UM 180ml
Adys te da tovideo je boží. Marky je fakt šikulka a to moc veliký. A ohledně hbouřek, tak za 2 - 3 dny je máme očekávat ju?
Alunko mám kámošku ze střední co se odstěhovala do Prahy do Malešic a ta se chodí na trávu opalovat pořád.
Baruško hezky si užijte dovču a hlavně ať je Tomíček hodný a vyjde vám počasí. Já bych jela do Calabrie, byla jsem tam a je to tam fakt nádherné.
Rohlík i chleba jsme zkoušeli, ale vším se dusí. Malýma kouskama se dusí a velkýma taky. Jí to jak kdybysme jí týden nedali najíst je to naše pažravečka.
Zuzi hezky si užijte výlet mi jedeme zítra do Prahy na výlet. Tak tam projdeme památky atd.
Jééé Petruš tak to se omlouvám, lae šetla jsem to všechno v rychlosti najednou pak z toho měla guláš. To jsou krásné fotky. Michalka je tam sluníčková.
Mončo a to tetování pak sleze??Na jak dlouho to má??? To je hezké já chtěla na břicho a nebo na záda vytetovat arabsky Bobšovo jméno, ale jsem srágora.
Potničky mi jsme je měli hodně když byla Kačnënka miminko a to i to novorozenecké akné a tak mi v porodnici ještě doporučili koupit heřmánek ( roztok heřmánkovy) heky voní a normálně prcka večer vykoupete ve vodě s tím heřmánkem. satčí tam cáknout jedno víčko.
Alunko a masíčko i žloutek dělám stejně, prostě dám vařit brambory a zeleninu a do toho nakrájím masíčko na kousky a nebo prdnu žloutek a uvařím to. Pak scedím a dám do mixu a přidám trochu máslíčka a umixuju. ALe teď jí ho v těch vederch nedávám, protože se mi po něm poblinkala. Tak podle mě ve vedrech to masíčko raději vynechat.
Marťulko to tetovaní vydrží 3-7 dní ( podle frekvence koupání). Mišu jsem celý týden sprchovala s tou tetovanou rukou nahoře
Ale jak se včera rochnil v bazénku tak na ní zapomněl a už to má skoro dole.. Takže mu to vdrželo 6 dní.. Ale někde jsem četla že tetování Henou ti vydrží zhruba 2 měs. Já bych k 30. narozeninám chtěla taky tetování ( asi jenom malou kérku kolem ruky) ale taky se bojím.. Naštěstí mám ještě 2 roky čas ![]()
tak tyhle kytičky jsou největším terčem naší příšerky
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1030984.JPG
to je pohodička…
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1040020.JPG
Mončo tak to se ještě rozmyslíš. To s tou henou prý vydrží když si to potetované místo namažeš hodně mastným krémema nejlépe vazelínou. Já se toho tetování bojím mám percing v pupíku a to mi stačí. a i ten mi kámoš píchal kleštěma, ale byla jsem 15ti letá puberťačka. Ale mám jí pořád v těhu jsem jí sundala ve 3. měs. a po těhu asi tak 14 dní jsem si jí zase dala.
Tak mi dneska razíme ven kolem 15h. Tak se mějte moc hezky všicí.
Mončo vi si užijte na cvičáku.
Lení a ty letecký den.
já bych se nejraději šla plácnout někam k vodě, jen nevím jaký by byl výsledek.
Asi vyrazíme na deku za barák a necháme si od taťky donést zmrzlinku
![]()
Jakub měl dneska „řvavou“ dopoledne ječel 2hod. a nic nezabralo. A tedka chrní. Tak až bude po svačince tak asi půjdeme taky do těch „tropů“