Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
2.6.08 20:34

Ahoj,

Amísku - no koukám, že toho máš fakt dost :cry: Tak držím palce, ať se obě čubinky dají dohromady. A chci se zeptat - ty už pracuješ? To mi nějak uniklo. A jak to zvládáš a co vlastně děláš?

Tak jsem ráda, že jsem dnes zvládla udělat vše, co jsem chtěla. Hlavně to uklízení a praní. Výhodou toho vedra je, že prádlo schne před očima, skoro jsem nestíhala sbírat :lol: Tak tam mám dvě hory, čekají na vyžehlení. No, musejí holky počkat :lol: :lol:

Dneska jsem se ještě dohodla, že budu taky dělat něco pro firmu. Tak jsem zvědavá, jak to půjde. V podstatě budu pokračovat v tom, co jsem začala v létě. Byla tu jedna kolegyně, dojednávaly jsme zadání a musím říct, že mám obavy, co mi v hlavě zůstalo :lol: Bude to ale znamenat, že budu muset omezit net, tak se na mne kdyžtak nezlobte :?

A vůbec, kde jste dneska byly všechny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.6.08 20:36
Marťulka píše:

Petruš to jste šikulové a na ty potničky jsem psala ten heřmánkový roztok tak to vyzkoušej. Mi ho používali snad dva měsíce. V té Praze to bylo suepr. Ani nám nepřišlo že bylo takové vedro.

.

Marťulko - vyzkouším. A to sis dělala odvar normálně z pytlíkového či sypaného heřmánku (čaje)? Já se toho trošku totiž bojím. Já osobně totiž heřmánek na kůži nesnáším, mívala jsem po něm vyrážku. Tak proto s tím furt váhám 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.08 20:46

focení

I VAŠE DÍTĚ MUŽE BÝT JAKO ZE SLAVNÝCH POHLEDNIC

Nenechte si ujít, jedinečnou příležitost,vyfotit své sedící batole (věk přibližně od 6 do 12 měsíců)
v těch nejkrásnějších a nejznámějších zvířátkových kostýmech od Toma Army (USA).
Vaše dítě se stane ihned hvězdou ve vašem okolí, popř. dárkový poukaz může být originálním dárkem, který ocení nejen rodiče.
Více info na mém blogu: http://detizviratka.blogspot.com/

• Citovat
  • Upravit
1687
2.6.08 20:50

Ahoj, vkládám Šimonkův pokojíček po víkendové akci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.6.08 21:07

PetraX- moc hezký, povedlo se vám to :-)
A v lékárně také prodávají heřmánkový roztok, ten se nějak ředí, ale zkusila bych ten čaj. To by mělo stačit, heřmánek vysušeje, tak z tohoto hlediska by to mohlo pomoci, ale zkus radši jen místečko, kdyby byla reakce.

Teda ženský, vy jste všechny akční, to tady už dost mamin pracuje. 8O 8O

Amisku- tak ať se z toho čubiny dostanou a porod zvládnete, co nejlíp :?

Zítra v poledneme budeme mít výsledky Lukyna z alerga. Tak doufám, že budu moct obohatit jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
2.6.08 22:26

Ahojte,
teda to vedro je desny co? Ale zas kdyz si vzpomenu na lonsky rok.. s tim brichem to bylo horsi :roll:
Martulko - zapomnela jsem pochvalit Kacenku, je to fakt fesanda :wink:
Adys - tobe jsem zas zapomnela pochvalit sikulu Markyho :lol: Ten bude podle me chodit driv nez v tech 11M jak jsi rikala :wink:
PetiX - nadherny pokojicek!! Zavidim :wink: A ne ze nas budes zanedbavat, pomoc! Kdo sem pak bude chodit? :wink: :lol: A gratuluju k ovoci a druhemu zoubku!
Leni - drzim pesti!
Amisku - vam taky!

U nas nic extra noveho, dnes jsme byly cvicit, bylo tam vedro jak na pousti v poledne, vsechny decka uknourany (se jim nedivim), Marianka dnes vypila pres pul litru vody. Jo a vlastne je novinka, uz si umi se stoje sebrat ze zeme hracku aniz by si cupla na zem :D
MS - jsem zatim nedostala, nechybi mi, ale mam takovej porad blbej pocit a divny stavy… jsem si dnes radsi koupila TT, myslete rano na me, aby tam byla jen jedna :oops: :oops: se na to ted vazne necitim :lol:

Dobrou noc, jdu se jeste mrknout na MMB, jsme pozvany na svatbu za mesic a ja nemam co na sebe a musim sehnat hlavne neco maly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
2.6.08 22:39

Ahojky,
teda Amísku ty se fakt nenudíš, tak budu držet pěsti ať vám vše vpořádku dopadne a oba pejsci jsou vpořádku, vlastně čubinky. Hlavně že vám Natálka dělá radost. Je to holčička šikovná.

Petruš velikánská pochvala koukám, že máte taky rádi zelenou že? Mi jsmë taky tu chodbu dělali zelenou. Pak hodím foto. Ten heřmánek mi dávala sestřička při odchodu z porodky je to roztok ve skleničce, který jsem měl používat na hojení píchlejch oušek. A když jsme měli potničky tak jsem do vaničky dala jedno víčko. Tak zkus třeba jen do lavůrku trochu a potřít ty potničky a nekoupat ho celého. Ten roztok je jednodužší než se dělat s čajem. Petruš tak jak budeš mít časík tak písni.

Hanu teď mi psala kámoška co se vdává 5.7. že se zítra musíme nutně sejít a že mi musí něco říct a že to po telefonu není vhodné. Tak jsem z ní nakonec vydolovala to že chce abysme šli na oběd po svatbě a to něco mi řekne až osobně. Tak jsem zvědavá co to bude, ale myslkím že bude chtít abych jí nebo příteli šla za svědka. No jsem na to zvědavá.
A moc děkujeme za pochvalu. Já když kojila už jen fakt 2× denně tak jsem měla taky divný stavy jakoby už mrcha měla přijít a nakonec si počkala až přestanu úplně. Tak ti přeju ať se ti ještě vyhne na pár týdnů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.6.08 23:30

holky tomu co v práci dělám se snad občas nedá říct ani práce. Jsem účetní a dneska jsem jen 2,5hod. nadepisovala destičky na daňová přiznání jako nějaký prvňáček.....

no nic řekla jsem šéfové, že budu dělat cokoli, no a opět se to obrátilo proti mne.
Teta na hlídání už šla do hajan, tak snad to zítra zvládnou s Kubou dobře a já u zubaře taky.

Tak dobrou ďoučata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
3.6.08 02:53

holky .. hlasim, ze zijeme … ale s vypetim sil :-)

ted jsme o vikendu byli na 2 party, kluci sli 2× spat pozde, ja uz se taky sotva vlecu … :? mamka v sobotu uz zase odleta, tak se jeste snazime dokoupit nejake darky a celej barak je po tom malovani stale jako po vybuchu .. ale nejak nic nestiham … :roll:

Amisku .. jak to zvladas? ja tady narikam a myslim, ze ty toho mas na bedrech jeste vic …

a vubec .. i Katka se 3 detickama …

zdravim vsechny ostatni … , ale na vic uz dneska nemam .. :oops: . jeste dam par fotek do galerky .. ;-)
jo .. s tim stanim .. Marek se obcas zapomene, ale to jsou tak 2 sekundy, co stoji sam … neni to vylozene stani, abyste si nemyslely … zato strasne rad chodi za ruce … :oops: ja to s nim nedelam a ani bych nedelala, ale babicka .. :oops: nemam ji to srdce rict, navic tu bude uz jen par dnu a o malyho se mi stara skoro porad … no snad to nejak prezijeme ;-)

mejte se krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.6.08 06:37

Dobré ránko :lol:

Hanu - tak myslím na tebe. Jak dopadl test? :?: :?: Já si ho nedávno taky dělala :oops: A s tou MS - no vůbec mne to nepotěšilo. Přeci jen to bylo bez ní pohoda :D

Adys - úplně chápu, že to babičce nechceš říct :roll: Snad mu těch pár dnů neuškodí. Tak se drž, ať se doma zase brzy zaběhnete.

Dneska to risknu a půjdu s Šímou plavat. Minule jsme nebyli, jak byl zase nastydlí. Sice včera asi 3× za den zakašlal, ale myslím, že už je OK.

Tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.6.08 08:16

Ahojky holky,

tak Ondrášek je konečně asi zdravý, semtam zakašle a trochu nudlí, ale to už je pohoda. Akorát mě docela mrzí, že kvůli té nemoci jsme nebyli na třech posledních plaváních a tím pádem nemáme ani diplom pro našeho plaváčka, který jsem mu chtěla dát do jeho albumu.

Dávám další tip na naši oblíbenou kuchyňskou hračku, cedník stále vede, ale do popředí se dostává větší plastový cedník :lol:

Hanu, já si taky furt teď dělala testy, páč sem to naposledy měla 8.4 a to po vyvolávačce, tak sem před 14 dny naklusala opět na vyvolávačku a dostala jsem to teď v neděli a hrůůůza.
Ten tvůj chlap je taky pěknej paličák teda! No, ale toho mýho když to chytne, tak to taky stojí za to. Tenhle víkend jsme dělali naši mega skalku za barákem ve stráni a pán vstával asi prdelí napřed a bylo to něco, všechno bylo špatně, všichni z něj byli znechucení. Ale jak zuapadlo sluníčko, tak už to byl zase můj hodnej manžílek, asi byl přehřátej bo co :P

Adys, náš malej chce taky pořád jenom chodit za ruce a někdy holt povolím na pár sekund, protože jinak je řev, jak od tygra.

Teď mi tu krámuje v krabici od kamery a je děsně důležitej.

Hodím fotku, jak panáček stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.6.08 08:19

Petox, tak musím taky pochválit Šimův pokojíček, má to moc pěkný. Zelenou já mám moc ráda, Onďa má taky v pokojíčku zelenou a k tomu oranžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.6.08 10:21

Dobre dopoledne,
TT / (doufam, ze stinecek nepatrnej se nepocita..) :D :D
Luci - bezva!!! Nini je sikulka, takhle hezky uz stoji :D a kramuje, to je zabava co? Hm, s tim plavanim je to skoda, neslo by to nejak zpetne zaridit? Taky by me to mrzelo, ale tady se taky nic nedava :( A to uz se potapime docela slusne…

Muj chlap se jeste neozval, tusim ze vecer prijde nomralne domu jako by se nechumelilo :x

Adys - taky chapu, ja mam to same s tchyni, ona malou vidi jednou za mesic az dva, tak jsem nejake pritahovani do sedu a podobne neresila, ale muzu rict, ze moje mamka byla horsi, ji jsem to rekla a stejne kdyz jsem sla na chvili pryc, uz to zkouseli :roll:

Na svatbu jsem nic nesehnala, nemate nejaky tip? Jsem se tam zabrouzdala uplne jinam :oops: to jsem cela ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.6.08 10:53

Hanu, myslím, že ten stínek se opravdu nepočítá, já ho měla taky. Ale málem mě švihlo, když sem si ho všimla :lol:
S tím oblečením Ti asi moc neporadím, taky bych hledala na MMB, popř. bych dala dítě hlídat tatínkovi a vyrazila do města.
A když sem tak přemýšlela, co bych mohla použít z toho, co mám doma. Tak asi bych si vzala takovou delší letní tuničku a k tomu bílé kalhoty do zvonu a boty bílé na podpatku. Jsem teď nějaká ujetá na tu bílou barvu.
Se máte, že jdete na svatbu, taky bych hnedka na nějakou šla :P
Jo a máš pravdu, že Nini krámuje, je to fakt hroznej kramář. Když vařím, tak ho šupnu do chodítka a on přijede do kuchyně a vše z šuplíků lítá až do obýváku :P Já nemít to chodítko, tak ani neuvařím. Nini je v něm tak tu půlhodinku denně,jak kdy.

LenaK, musím pochvílit ten dort, co jsi spáchala. Já chci taky tchýni udělat k narozeninám, napsala bys mi prosím, cos všechno dávala na promazání? A jak dlouho to trvá taková paráda? Jsi šikovná!
Je to prostě zase něco jiného, nezvyklého a myslím, že to potěší v tehle vedrech každého víc, než dortík. No, ikdyž já bych sežrala všechno, slaný, sladký prostě cokoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.6.08 13:24

Ahoj,

tak jsme měli jít na plavčo, ale volali, že mají nějaký technický problém na bazénu, tak jdeme v pátek. Pak jsem se rozhodla, že tedypojedu k našim, aby se Šíma vyblbnul na zahrádce a táta má dovolenou - a zase volali z jiné firmy, že nám kolem půl druhé dovezou nějaké zboží (parfém pro mne :oops: ), co jsem objednávala. Tak sedím a čekám :lol:

Hanu - stíneček - no já nevím nevím :roll: 8O Já jsem nikdy žádný neměla. Ale nechci strašit :D A s tím tvým chlapem - grrrrrrrrr. To je fakt na zabití. Já byla taky včera pěkně naprdnutá, ani jsem vzteky nemohla usnout. Ale Radek usnul jak špalek, tak jsem si nemohla vylít zlost a do rána jsem to nějak rozdýchala a ráno už jsem byla schopná si o tom promluvit normálně (on si mimochodem ani nevšiml, že jsem naštvaná a vůbec pak nechápal, proč - no chlapy…).

Luci - pěkná fotečka :lol: S Šímou je taky hrozný. Furt krámuje a krámuje. Já furt jen chodím a zase to házím (už neskládám) zpět do šuplíků :twisted:

Leni - prosím, dej ten recept na dort sem. Já bych ho možná taky spáchala pro brášku k narozkám, které má začátkem července.

Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital