září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
26.5.09 20:23

Hezký bouřkový večer, tak oznamuji, že tady pořád nic, ale pomaloučku se tam od západu něco chystá…no v noci je to tady. Budu muset pak přikrýt Martínka, spinká jen tak a i tak je úplně spocenej, choudě.

Hailli, pěknej bazének. Já včera na netu po nějakých taky koukala, jen pořád nevím, jestli mi tam vydrží. Zatím bych si tipla, že to bude přelízat a tím pádem vylívat… :?

Tak Oliverek už papká? No vidíš, stačilo přijít mezi nás a hned to jde :wink: Tak jen aby mu to vydrželo.

Odpoledne jsme byli taky venku, jen tak na procházce, na dvě hodinky jsem se vyplácla na dece a Martínek spinkal, no ale vedro nehorázný, už aby se ochladilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
26.5.09 20:30

Tak tady pršelo asi 15 minut 2× zahřmělo a zatím je klid.Tak to snad v noci nepřijde..Martínek opět špatně večeřel,tak si snad brzo nevzpomene…Já jsem dneska z toho horka nějaká unavená..Tak jdu zalehnout k malýmu…Chudák taky je celej mokrej,jakej je hic a to spinká odkopanej…Zatím papa a dobrou noc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.5.09 08:08

dobrý ránko, tak konečně klidnější noc, asi mu opravdu vadilo to vedro, jak byla bouřka tak se příjemně ochladilo, ale teda bouřilo tu celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.5.09 08:30

Ahoj…Tak,že by konečně začali pěkně spinkat?U nás byla strašná bouřka kolem 11.Přidal se i šílenej vítr…Až jsem se sama bála,ale malej to zaspal..My noc dneska taky parádní..Vzbudil se zase ve 2 napil se vody a potom v pět na mlíčko…Vstávali jsme v půl sedmý…Akorát já jsem toho kvůli tý bouřce moc nenaspala…Nevyklidila jsem balkon a tak mi to tam pěkně lítalo…Chtěla jsem tam potom jít to odnést,ale tak šíleně nám vrzaj dveře,že by jsem malýho určitě vzbudila…Tady je dneska hnusně a leje jako z konve..To zas bude mít Martínek náladičku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.5.09 08:38

tak že by, že by? tak uvidíme s čím přijdou chronický nespavci Terezka a Oliver :-))
tady je taky hnusně, pořád poprchává, Táďa už šel zase spát, já ho fakt nechápu, že raději nespí v kuse třeba do devíti, on v sedm musí vstát, to nejde udržet v posteli, ale za hodinku už chce zase spát, tak možná taky ještě zalezu do pelechu, no spíš tu zas trochu poklidim, je to tu permanentně jak kdybysme se právě nastěhovali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
27.5.09 08:53

Dobrý ránko, my měli jednu z klidnějších nocí. Olišek se vzbudil asi jen 4×, ale od půl šestý byl už vyspaný. Teď mi taky spinká. Myslela jsem si, že jsme vadní, když tak po ránu zase usneme, ale asi je to normálka :)
Ráno u nás svítilo přes mraky sluníčko, ale už se zatahuje. Bouřka k nám naštěstí nedorazila, jen trochu popršelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
27.5.09 09:14

jak šel u nás čas…

""http://img34.glitterfy.com/147/glitterfy-flpbk27015734218034.gif:http://img34.glitterfy.com/…34218034.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
27.5.09 09:28

Ahojky

Tak u nás byla hnusná bouřka. Měla jsem Terku v posteli aby se nebála ale ona to trochu prospala.
Jinak u nás se spaní nezměnilo. Je to furt stejný.

Od včera má trochu kašel a dneska trochu zvíšenou teplotu. Tak snad to nebude nic hroznýho a brzy to přejde.

zuzuz, můžu se zeptat co to má Oliver na čele? Jestli o tom nechceš mlivit tak to pochopím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
27.5.09 09:34

Ahoj Páji, asi 2 týdny po narození se mu udělal hemangiom. Je to něco jako vystouplý shluk cévek, údajně se to dětem samo ztrácí. já však byla nedočkavá a chtěla mu to nechat odstranit leaserem. Někde jsem se dočetla, že se to může utvořit i v tělíčku a proto jsem chtěla, aby nám udělali ultrazvuk. Asi jsem měla nějaké tušení. Jsem ráda, že se mu to udělalo, protože díky tomu jsme se začali léčit včas. Někdy ten hemangiom může s tím nádorem souviset, ale v našem případě ne. Už Oliverka vnímám bez hemangiomu, ikdyž jsem se kvůli němu hodně nabrečela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.5.09 10:22

Ahojte,

Tak tady se taky nic nedělo, až jsem z toho trochu zklamaná. Já zas měla balkon vyklizenej a ono nic. Aspoň mě teda nic nevzbudilo a to jsem měla otevřenou ventilačku. Asi jen pršelo, je mokro a chladněji.

Malej měl dnes divoký sny nejspíš. O půl jedenáctý se vzbudil začal plakat, a pak po deseti minutách pořád, vždycky se postavil a spustil brek. Vzpoměla jsem si na Terezku. No tak jsem ho vzala k sobě a tam konečně usnul. Možná to bylo i tím, že se blížila ta bouřka, která nakonec nedorazila :?

Zuzuz, ten hemangiom není nic vážnýho, hlavně se dá odstranit, pokud nezmizí sám. Nevypadá to pěkně a člověk si musí zvyknout, já vím. My zas máme na zadní straně stehna pigmentovou skvrnu, docela velkou a tmavne, takovej trojúhelník. Po narození nic, pak se začala pomalu objevovat. Martin má světlou pleť, tak jde hodně vidět. Taky jsem se hned doktorky ptala co s tím, prý asi sama nezmizí, ale kolem osmi let se když tak dá vyřešit na plastice, ale je to jen kosmetická záležitost. Minule na plavání byla maminka a ta mi ukazovala, že její holčička to měla zase na tvářičce, taky ji to evidentně trápilo… No a u vás jak píšeš, štěstí v neštěstí… :wink:

Tak my se jdem pomalu chystat do plavča. Snad to bude dobrý, dneska si pospal do půl devátý, najezenej taky bude, venku příjemně, zuby snad na chvilku všechny venku…Nic by mu vadit nemělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
27.5.09 12:33

zuzuz, tak to vidím a slyším poprvé. Tak snad mu to samo brzy zmizne a brzy se vyléčí.
Proč ty mrňouskové musejí být nemocný. Já vzdycky říkám že bych byla raději nemocná já než ty děti.

Terezka se vzbudila na svačinku a už zase spinká. Asi jí není moc dobře. I když se vzbudila tak furt polehávala a mazlila se u mě. Ani nedělá vylomeniny. Snedla přesnídávku a sama usnula.
Snad se z toho trochu vyspí a nebude to nic hroznýho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
27.5.09 12:37

Martasajo, tak u nás lítali tak hnusný blesky a stromy se kymáceli ze strany na stranu že jsem myslela že se zlomí.
A byl hrozně prudkej slejvák. Kytky venku jsou chudák umlácený. Snad se vzpamatujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
27.5.09 13:05

Pájo, spánek je nejlepší lék, a u malých dětí i pro jejich maminky, aspoň si odpočinou nebo něco můžou udělat ;) Určitě se Terezka co nevidět uzdraví. Třeba je to z toho horka, bylo to nesnesitelné. U nás se dnes taky spinká. Ráno spal Oliverek hoďku a půl a teď zase usnul. asi se dospává :lol:
Abych se přiznala, tak o hemangiomu jsem slyšela prvně až jsem s tím šla k pediatrovi a prý je to celkem časté, tak opravdu nevím.
Jinak večer asi opět budeme zalívat zahrádku, jinak nám všechno uschne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
27.5.09 13:33

Martasajo, kosmetická vada je vždy horší pro maminu než pro dítě samotné. Když se to dá schovat pod triko, kalhoty, nebo klobouk, tak je to v poho :-) U nás taťka vymyslel, že když se budou Oliverka děti ptát od čeho má jizvy, tak prý od žraloka :lol:
Zoubky jsou věčné téma, člověk si myslí že je pokoj a hned se začnou klubat další. Už se těším až budou všechny venku. Čekám, že nám se začnou co nevidět už prořezávat špičáky nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.5.09 13:51

Každej správnej kluk musí mít jizvy, jinak by nebyl frajer 8)

Tak plavání dnes supr. Martínek si užíval a všichni se mu smáli. Když instruktorka obchází s kelímkem, všichni už s napětím čekají ty jeho ksichtíky a pak se sborově zasmějou. Normální děti zavřou oči a zašklebí se, ten můj oči vytřeští, pusu dokořán a vyplázne jazyk. Pokaždý má po plavání očka úplně červený, ale nevadí mu to. Je to vodní živel a nejraději by už plaval. kope nohama a plácá rukama, že mám kolikrát problém ho udržet. Myslím, že my se jednou ponoříme sami i bez ááá šup :roll:

Zuzuz, vy už čekáte špičáky? Tak to jste teda dobří. My máme teprve prvních pět řezáků.

Pájo, třeba jen na Terinku dolehlo to její chronické nespaní, tak využívej klidných chvilek a odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí