září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
22.5.09 10:41

tak co se týče čištění, zatím sice máme jenom špičku zoubku, ale už trénujeme, máme takový kartáčky s gumovýma koncema různýma, tuším od MAM, tak občas mu to dám na kousání, spíš aby si zvyknul
v červnu jdeme k zubaři, tak uvidim co mi řekne, jestli už mám čistit, ale myslím, že zatím to asi moc efekt, protože si stejně ten zub pošmrdlat nenechá :-)

a hurá hurá, dneska nám dodělali terasu a chodníček, tak hned bude ta zahrádka o něčem jiným, už se těším na první pořádný grilování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.5.09 10:52

No, já právě objevila další, tedy už celkem pátej a třetí nahoře. Dole má dva tesáky a nahoře tři špičky…
Mě teda ještě ani nenapadlo čistit, ale asi bych už měla. Prý jsou ještě nějaký kartáčky na prst, to se všechno kupuje v drogerii? A pasta se dává nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.5.09 10:58

Ahoj…Já čistím,ale prstovej jsem neobjevila,tak máme normální od 6 měsíců..Konec je na masírování dásniček..Martínkovi se čistění moc líbí,nejvíc masáž..Pastu zatím nepoužíváme…Noci jsou super..Ještě chvíli a asi mě trefí… :D Nejhorší je,že jsem si zvykla vstávat v jeho určitou hodinu a včera to o 2 natáhnul a já jsem byla vzhůru a nemohla jsem usnout.Takže super…

Včera se poprvý 2× potápěl a líbilo se mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.5.09 10:58

Hailli , tak to je paráda, musí to vypadat hezky, pošli pak nějaký fotečky nové terásky. Já mám něco ze včerejška, jak Martínek rve chlupy labradoru a jak si hraje s kamarádem…No hraje, jsou mu čtyři měsíce, tak ten akorát ležel a koukal, do té doby, než mu Martin suveréně nevytáhl dudlík z pusy a nestrčil ho sobě…pak začal řvát a bylo po hraní :lol:

Grilování teď asi nějakou dobu nebude. Začínají tu brněnské slavnosti, ohňostroje a pořád někde něco, tak se chodí tam. Buď do města, nebo na přehradu…ale dala bych si masíčko… :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.5.09 11:04

Ahoj Danuško , fakt jste šli už pod vodu? A co na to Martínek říkal? Byl překvapenej? A to se jen jako ponoří a hned zase vynoří? A loknul si tam někdo, nebo všichni v pohodě? Já se bojím, že se napije a pak nebude vodu chtít… :?

Teda s tím spaním vás fakt lituju…Když si vzpomenu na ty začátky, asi bych už nevydržela, zvlášť v kombinaci s tím, jak je přes den akční… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.5.09 11:05

Jo tak grilovaný masíčko to já taky moc ráda…Možná to klapne zítra pokud nebude pršet…Zatím to moc slibně nevypadá…Závidím Vám ty vaše spavce..Asi si vynahrazuje to jeho nádherný spinkání od narození,nebo jsme ho moc vymazlili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.5.09 11:12

No oni se potápěli s instruktorkou…Vzala si ho já řekla znamení ona ho polila kelímkem a hned s ním pod vodu…Nikdo si neloknul ani se nepřitopil…No strach jsem měla ale potom by se tam snad vrhal i sám…

Včera mi vlezl do květináče vyhrabal ven zem,namatlal si jí na pyžamo a kytku zlomil…Potom si skřípnul ruku do šuplíku a aby toho nebylo málo,tak šel montovat kabely co vedou od satelitu…Parádní den v kombinaci s nevyspáním…Ještě že byl včera táta doma,byla jsem už na nervy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.5.09 12:01

No tak taky doufám, že to malej zvládne podobně dobře :roll:

My zajdem o víkendu asi na tu přehradu, pokud bude hezky. Śkoda, že ohňostroje jsou až v noci, což je docela logický, že :roll: . Ale to už tam být nemůžem. Bývá to moc pěkný. Jen ty davy lidí… :(

Hmm, taky koukám máš pěkný číslo. Mně dneska cosi zmáčknul na klávesnici, tak to teď mám nějaký celý rozhozený…jakoby jinej typ písma, ale je to čitelný.Nevím, jak to dát zpátky. Teď usnul, dneska měl ke svačince jogurt a poprvé hrušku a piškot. Už si na ty jogurty začíná zvykat, tak snad to půjde.
Jdu rychle něco dělat, než se vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.5.09 12:03

No a aby toho nebylo málo tak dostal šílenej kašel…Kašle tak moc až ho to vzbudí..To je pořád něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
22.5.09 12:16

jj nějaký fotečky určitě přihodím

dneska máme zase plavčo, tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát, minule to zase celý prořval :roll:

tak ať Martínka ten kašel dlouho netrápí a vyspíte se, koukám, že oni si to ty prckové střídají jak se jim zlíbí, Táďa zase nechtěl spinkat jako malej, to měl den a noc úplně obrácený a teď dobrý

zase dělá cavyky s jídlem, už jsem z toho zoufalá, dneska jsem mu to pomixovala jak to šlo, na úplnou kašičku a zas pár lžiček a konec, asi se budu muset vrátit ke skleničkám a doufám, že aspoň ty jíst bude, nebo budu asi kojit do smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.5.09 12:21

Ono si nevybereš..Martínkovi příkrmy zase tak zachutnaly,že se mi odstavil už úplně a musím dávat UM…Neboj,v pubertě ho to kojení přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.5.09 13:44

Ahojky

Tak mě dr. říkala že jak vyleze zub tak že si mám dát na prst trochu pasty a ten zub jí tou pastou potřít.
Ale ještě jsem to nedělala. Musím jít koupit dětskou pastu a kartáček.

Tak mě Terezka teda pěkně papá to co jí uvařím. Sní tak 150-200 zeleninky.
Ale musí tam být maso. Jak není tak toho moc nesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.5.09 15:39

Tak to je dobře,že se Terezka tak krásně rozpapala..Vegetariánka z ní asi nebude…Martínek má taky nejradši maso…Sní sice všechno ale s masem to do něj padá pěkně rychle…

Teď měl k svačině banán s pár jahodami…Docela mu to chutnalo,ale asi mu dneska není nejlíp…Moc toho nesnědl ani k obědou a ani teď..Jestli to má tím kašlem nebo zubama..Už se mu musí vyklubat,protože to má šíleně nateklý,že už to víc ani asi nejde…

Pájo,jakou budeš kupovat tu pastu?já mám doma vzorek Elmexu tak asi vyzkouším ten…

To je hrůza ten kašel sotva usne tak je hnedka vzhůru.Dneska snad spal za celej den tak hodinu…Jen kdyby to chtěl naspat v noci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.5.09 15:51

Taky mám vzorek od Elmexu ale ten bude asi už prošlej. Ale asi koupím ten někde jsem četla že je bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.5.09 17:09

My dneska zlobíme až hrůza. Asi nějakej blbej tlak či co. Spal od 11:30 do 12:30 a jinak ani ťuk. Teď už na to kašlu, půjde spát až večer. Už neví co by roupama dělal. Za hodinku zahájím velké koupání a doufám, že po kaši bude v sedm klííííd.

Říkáte Elmex? A to bylo v nějakým tom kufříku z porodnice? Musím to projít, bylo tam tolik věcí, že jsem jich tam spoustu nechala, s tím, že je dlouho potřebovat nebudu…No jo, utíká to. :roll:

Pájo, Terka už je taky pěknej jedlík. A jaký byly ze začátku problémy, co? Tak to jsi určitě ráda, že už se tak pěkně rozjedla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí