září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
14.5.09 10:51

no jo ono 14 dní je pro ty naše prďolky hrozně dlouhá doba, hlavně že ho nakonec poznal a že si ho pak „hlídal“ a povídal mu, taky to ty chlapi nemaj jednoduchy, pořád v čudu, aby zajistili rodinu a prcků si ani neužijou, co?

holky, nezkoušíte, nebo nechystáte se zkoušet s mimčem znakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.5.09 10:51

S tím uklízením mi taky připadá, že to dělám pořád dokola. Jednak nikdy nestihnu všechno najednou a jednak co stihnu, za mnou následuje ten můj uragán a je to jak bylo. Tak akorát utřít prach, vytřít zem a vysát, ale že bude všechno srovnaný, to už asi nikdy.

To, že nepozná taťku taky znám. U nás je to pokaždý, moc času s ním nestráví, takže on ho bere spíš jako jednu z návštěv. Chvíli jen kouká a pak teprve rozváže. Až budou starší, bude to myslím lepší.

Nám dávali v plavání vybrat buď žbluňk, nebo šup. No a všichni říkají šup…Kdy se budeme potápět nevím, instruktorka o tom ještě ani nemluvila, pořád namáčíme, políváme a stříkáme. Včera poprvé jsme akorát vozili na destičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.5.09 10:56

Hailli, o znakování jsem tady jednou něco pročítala a přišlo mi to strašně dobrý. Jenže na to já asi nemám trpělivost. Párkrát jsem zkusila to s tím rozsvícením, no vždycky až když jsem rozsvítila, pokaždé zapomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
14.5.09 11:06

jo to já taky jednou zaznakuju a pětkrát ne, ale doufám, že aspoň nějaký výsledek z toho bude, i když příbuzný na mě všichni koukají divně a že pak malej nebude chtít mluvit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.5.09 11:15

Znakuju intenzivně „ne ne ne, nesmíš!“, už nějakou dobu několikrát denně a stejně se pořád chechtá a v klidu pokračuje v činnosti :lol:

Že by nemluvil bych se nebála, třeba to „ne ne ne“ už Marťa ovládá docela dobře, akorát nechápe význam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
14.5.09 11:53

jen aby ses nedivila, mozna vyznam moc dobre chape a prave proto se chechta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.5.09 12:16

Taky ho podezřívám, že si ze mě dělá akorát prdel :?
Ale se bude divit, až na tu prdel jednou dostane 8O

Od kdy myslíte, že se má začít s výchovou? Jen aby už nebylo pozdě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
14.5.09 12:32

jj nejlíp začít hned po početí co? :-D

já myslím, že do toho roka to moc smysl asi nemá, protože ještě nechápe souvislost příčina - následek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.5.09 13:01

No já na Martínka občas zvýším hlas a on se mi směje..Hlavně při krmení,když si musí strkat nohy do pusy…Já si myslím,že dobře ví,že se na něj zlobím,ale nějak ho to nebere…Dneska přišel na otvírání šuplíků..To mám radost.. :roll: Nad šuplíkem máme poličku a na ní je přehrávač…to ho taky náramně bere a dneska ho zapnul jak mačkal na tlačítka…U nás už období klidu taky skončilo… :cry: Tady dneska šíleně prší,tak ani nemůžeme ject ven..Doufám,že na plavání nebude mít špatn ou náladu…Jinak já s malým neznakuju…Ani nevím jak se to dělá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.5.09 20:18

Ahoj.Tak jsme dneska na plavání skoro nic novýho nedělali,akorát jsme vozili na takových destičkách ve tvaru podkovy.To se malýmu moc líbilo…Dneska jak prší,tak je strašně rychle unavenej..Po plavání usnul až doma spinkal půl hoďky,pak si dal kaši a v 7 vytuhnul sotva jsem ho dala do postýlky…Takhle by to mohlo být pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
15.5.09 08:14

ahoj holky, tak hura hura hura my jsme dneska spinakali CELOU NOC :-) :-) :-) od pul osme az do sesti do rana, pak jsem ho vzala k nam do postele, nabumbal se a spal jeste skoro az do tedka, kez by to tak chtelo byt kazdou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.5.09 13:47

Hailli, tak to gratulujeme k prvnímu celonočnímu spánku :D
Kdoby to byl před rokem řekl, že jedno z největších štěstí bude jednou nemuset vstávat uprostřed noci, že :lol: :wink:

To my zase včera nemohli zabrat, do půl jedenáctý tancoval po postýlce. Ale on neměl svůj klid, ještě jsem žehlila a umývala nádobí a pořád něco dělala. V jedenáct jsem padla mrtvá do postele, o půl třetí chtěl mlíčko a vstávali jsme o půl desátý.

Včera a dnes rozbil dvířka na kazety od věže, otevřel je konoflíkem a normálně urval. Ono to už stejně nefungovalo, tak to ani nevadí, ale strčit je tam zpátky dá práci, tak jsem to přelepila. Šuplíky asi budu muset taky, bojím se, aby si tam nepřivřel prstíky a to zapezpečení prodávají jen navrtávací, což se mi nechce. Jo a ty chrániče na rohy už taky odstranil, nějak mu tam vadili… :?

Už máme nabaleno a za chvíli valíme na akci, asi tam budeme i spát, lepší, než se trmácet v noci přes Brno. Škoda, že je blbý počasí :cry:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.5.09 22:47

Nikde nikdo 8O

To bylo ale dneska krásně. Škoda, že tak nebylo i v pátek, ale hlavně že nepršelo a přežili jsme oba ve zdraví. Jen ta sobota byla pro mě trochu náročnější :oops:

Máme čtvrtý zub. A hádejte jak se vyklubal… :?: No jak jinak, než že mu zase trochu pomohl, že :? :oops: Tentokrát s sebou žuchnul v postýlce. Já už nevím, co s ním mám dělat, je čím dál rychlejší, ale zase už o poznání obratnější a šikovnější. Ze stoje se už naučil jít na zem, aniž by spadl, umí podlézat židle, aniž by se bouchal do hlavy, obchází nábytek a stačí mu na držení jedna ruka. Druhou používá na výzkumnou činnost nebo bouchání. Dneska jsem od něj takhle dostala na zadek, ležela jsem na zemi a jak to plácalo… :lol: Začíná si sedat, tak snad už chvíli vydrží na místě a hrát si…prosím prosím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
18.5.09 10:38

Ahoj.My jsme měli tak nabitej víkend,že jsem se ani nedostala k pc…Tak už čtyři zuby?To je paráda… :D Martínkovi se taky začínaji klubat nahoře,ale u nás to trvá dýl…Asi budu muset malýmu poradit Martínkovo fintu jak je proklubat. :) Od pátka jsem začala dávat UM a v noci už mu nedávám až k ránu,protože jsem zjistila že hlad vůbec nemá a já jsem mu sloužila jen jako dudlík…Teď už mu moje mlíčko ani nechutná,zato umělý jo…Tak sem se rozhodla ho odstavit… :(

Martasajo,tak hlavně že sis to užila a bylo to v pohodě…Dneska jestli nebude pršet tak vyrazíme koupit clonu…Martínek už je taky pěkně divokej…nejzajímavější je vyhazování šuplíků a lezení po celém bytě…Nejlepší schovka je pod konferenčním stolkem…To je paráda ho vyndavat..Máme nízkej stolek…Pěkně se nám ty dětičky začínají rozjíždět…Ty jsi na tom ale nejhůř,máš takovýho šikulku… :D

Včera jsme tady měli na návštěvě kamaráda…Martínek lezl po sedačce mezi mnou a manželem…Najednou kamarád vylítnul,že se lekl že malej padá,zavadil o hrnek s kafem a polil mě,Martínka a sedačku :roll: nasštěstí nebylo horký,ale já jsem celej večer drhnula fleky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.5.09 12:02

Ahoj, tak už odstavuješ? No zase asi dobře, že si takhle o to řekl sám, když někde čtu, že mimča nic jinýho než MM nechtějí, je to asi pak horší.

Jo, teď je to náročný ho uhlídat :roll: . Je srandovní, jak má v tom našem malém bytečku svoje naučené trasy a ty pořád obchází (oblézá) a zastavuje se na těch samých místech, tam něco vytahá a když už je tam dostatečný bordel, pokračuje dál. Teď řeším ty šuplíky, baví ho je pořád otvírat a zavírat a už párkrát tam málem nechal prstíky. Koukala jsem, že na to existují ještě nějaký lepící pásky od Canpol, tak je asi pořídím a i tu blokádu do dveří.

Danuško, ještě že to kafe nebylo horký, takhle jen fleky, čert to vem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital