Poradna duly
Jana Čurdová
čauky holky, taky nějak nestíhám, obchod se pomalu rozbíhá a přijeli nám konečně dělat terasu, jupi jupi jupi
včera tu bylo krásně, tak jsme se váleli s Táďou venku, ale dneska je zas zataženo
koukám že už jste pěkní zubatci, u nás se klube první, ale moc o sobě naštěstí nedává vědět a Táďa fakt spinká moc pěkně už, až se kolikrát v noci budím, jak to, že mě nebudí ![]()
včera měl u sousedů první pořádný zážitek se psem, sice už ho viděl u našich, ale ti mají takovou starou hysterku, ale sousedovic pes je úžasnej flegmatik, hlídal Táďu jako štěnátko, pořád ho olizoval a očuchával a lehal si k němu, nechal se tahat za ocas až stahnu fotky z mobilu tak sem něco hodím
Ahojky
Tak my měli výletní víkend. PARÁDA.
No ale zato noci jsou šílený.
Konečně po třičtvrtě hodině Terka usnula. Už nechce spát ani přes den. No a večer už spí jen semnou v posteli přicuclá jak klíště u kozy. Minule jsem jí nechala půl hodiny řvát v noci v postýlce. Vztekala se že jí nechci dát prso aby mohla usnout.
No ale dostala takovej záchvat řevu že se až klepala a zalikala. Tak jsem jí musela vzít do postele a za 5 minut byla tuhá a spala asi 4 hodiny v kuse.
Takže máme malého vyděrače a tyrana ![]()
Je zajímavé že přes den si na prso ani nevzpomene. Ale večer ho musí mít furt.
Ahoj.No on ode mě pije jen v noci a přes den nechce a plive ho.Tak asi mu dám jen k ránu a přes den bude pít UM…Zatím to zkusím takhle nakombinovat a dávat jen v noci,dokud se mi nepřestane dělat…nějaké mléko potřebuje…Jak jsme zavedli příkrmy tak to začalo…
Dneska jsem koupila tu clonu a je fakt super…Akorát ta cena..S faktorem 50 stála 450 kč.Měli ještě obyčejnou šusťákovou,ale ta už od pohledu byla divná..Taky stála o polovinu míň…Odpoledne pro nás přijela sestra s mamkou a jeli jsme na výlet…Akorát jsme to museli dřív ukončit,protože začalo pršet…
Halliejade,to Martínek je ze psů taky nadšenej…pořád by je hladil a hrál si s nima,akorát mám strach aby ho nekousli protože hladí stylem všechno vyškubat…
Pájo,tak jí zkus dát v noci napít jen čaje nebo vody…Martínek to dělal přesně jako Terezka a v pátek jsme se s manželem naštvali a nechali ho vyřvat..Sice jsme toho moc nenaspali,ale úspěch se dostavil…
Teď usne ve čtvrt na osm,jakmile se vzbudí dostane vodu a během 5 minut spí dál..Mlíko dávám až k ránu..Sice se pořád budí asi 3× za noc,ale budou to zuby,protože jak pije tak potom chvilku brousí dásničky o lahvičku…
No u nás se to spaní taky trochu pohoršilo. Večer zase nechce usnout a hlavně se často budí a pláče jakoby ze spaní. Přisuzuji to těm zubům, tak snad se zase zlepší.
Holky, dneska jsem si řekla, že začnu cvičit. Objevila jsem stránky se cviky od Hanky Kynychové a pustila se do toho. Jenže ten můj prďola si myslel, že je to nová hra a začal po mě lézt, tak bylo po cvičení, protože jsem se musela chechtat
![]()
Tak to pobrekávání má Martínek taky.To budou ty zoubky…On má dásničky strašně nateklý a zarudlý…Snad se mu každým dnem vyklubou…No jen aby to nebylo jako s těma spodníma…Už jsem si myslela že jo a ono pořád ne… ![]()
No Martínek si se mnou hraje,že se mi schovává…Třeba do deky co má na hraní a vykukuje na mě,jestli ho sleduju a potom se tam řehtá…Akorát mám strach aby se tam do ní nezamotal a neudusil se když třeba vařím.Tak pořád lítám do obýváku..Dopoledne si malinko skřípnul prstíky do šuplíku..To bylo pláče…no je to den ode dne lepší… ![]()
tak tady je náš Táďa krotitel divé zvěře - naše číča si od něj raději drží odstup, ale už ho začala dost zajímat, ještě že zatím není samohybný ![]()
http://www.mojekronika.cz/…201_orig.jpg
to sousedovic fenka má větší trpělivost
http://www.mojekronika.cz/…201_orig.jpg
Tak to je fajn, že jsi dobře pořídila s tou clonou. My máme nějakou tu obyčejnou, žádnej faktor tam nebyl, je neprůhledná. Taky se mi líbila jiná, ale s tím naším kočárem si vybírat asi nemůžu. Hlavně že stíní, dneska byla zase v akci. Teď už ji tam nechávám pořád.
Jo hra na schovku probíhá u nás vždycky v postýlce. Přetahuje si přes hlavu přikrývku a pak najednou udělá kuk, teda já řeknu kuk, když si deku odkryje a je to prča největší a pořád dokola. U toho se teda bavím i já. Má to sedum měsíců a už mu to i myslí. Na lehátku máme knoflík, kterým se pouští muzika a on to ví, on ví, že když to zmáčkne, tak to začne hrát a kolikrát si začne i jakoby zpívat. Vždycky k němu valí, zmáčkne čudlík a začne se smát když to spustí a významně se na mě podívá a já musím chválit ![]()
Akorát se mi už nechce koupat. Sotva ho dám do vaničky, hned začne vylézat ven. Hračky nepomáhají, jsem ráda, když ho aspoň umyju. Nevydrží chvíli na místě. Potřeboval by velkou vanu, ale ta není… ![]()
Hailli, moc pěkný. Oni naštěstí ty zvířátka, když už se jim to „hlazení“ přestane líbit, raději většinou utečou… ![]()
Vidím, máte podobný skříňky jako my. Takový nízký… Taky jsem tam dřív měla spoustu různých hezkých věciček…
To bude Tadeáškův ráj ![]()
Ahoj…My máme taky takhle nízký skříňky…Martínek od sedmi pěkně řádí…Převrhnul držák na cd,potom vykrámoval šuplík…Začíná se do něj vytahovat aby viděl co tam máme…Zatím vytahoval to co mu přišlo pod ruku,teď už si vybírá ![]()
dobrý ránko,
no jo, Táďa sice ještě neleze, ale už teď se k těm skříňkám zvládne dostat, zatím ho teda zajímají akorát kabely, budeme holt muset začít stěhovat někam nahoru, ale to nevím kam ![]()
Ahojte, my teď vstali, teda asi před půlhodinou, Martin teď kouká na pohádky a zatím v klidu. Dneska spikal celou noc a vůbec se nebudil ![]()
No z šuplíků zatím nic nevytahuje, akorát jednou vzal jednu věc, ale to příjde. Zatím se baví otvíráním a zavíráním, ale už zjistil, že uvnitř je spousta zajímavých věcí, jen si ještě asi netroufnul, nebo ho včas odchytnu když slyším otvírání
. Já mám nad těmi skříňkami ještě police, tak všechny ty svíčičky a blbinky jsou tam. Něco i na stole. Vypadá to sice příšerně, nahoře je přeplácáno a dole krom televize, věže, přehrávače nic, ale co se dá dělat… ![]()
Danuško, ten držák na CD, teda pokud to byl takový ten vysoký, to muselo být taky zajímavý
. Mně jednou převrhl stojan s kytkami. Sotva jsem uklidila a hlína všude…teď je na balkoně, protože to byl pro něj magnet (ten stojan) . Taky mě potěšil s kyblíkem s vodou, když jsem mu čistila lehátko, za zády mi ho převrhl, na koberec ![]()
My máme ten stojan v takovým tom africkým stylu ze dřeva…Dneska zjistil,že je strašně zábavný lézt za mnou,tak je mi pořád v patách.Hned jsem si vzpoměla na tebe..
Za chvilku to tady taky budu mít asi holý.Musím sundat ubrus ze stolku,protože ho málem strhnul i se všema věcma na něm…Tak to se máš,že Martínek zase spinká celou noc.Jen aby to tak zůstalo…Já jsem zvědavá kdy se toho taky dočkám…No,ale jednou to přijít musí…
no ja se hlavne obavam, ze na sebe jednou strhne televizi, mame jen placaty lcd a na nozicce, tak to poleti jedna basen ![]()
vcera jsme mu konecne koupili koberec, aby se teda mohl ucit lezt, tak jsem na nej zvedava
Jo tak tý televize se taky bojím.Máme taky to Lcd…Tak ať se Tadeáškovi na koberci líbí a začne pořádně trénovat… ![]()