září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
7.5.09 14:05

A kolik toho dáváš? 1 celou bramboru a pak od každého kousek?
já jsem zkoušela vařit 2× ale T to nechtěla. Ale to bylo když jsme začínali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.5.09 14:05

Danuško, a copak malej prováděl?
Koukám máte matraci ještě nahoře…

Taky to někdy neodhadnu, dneska toho na zítra zbylo míň, tak to budu muset ještě doplnit. Dávám to do těch VIA pohárku a sní ten velkej, to je tak 220ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.5.09 14:09

Jo, na jednu porci tak jednu menší bramboru zhruba dvakrát tolik zeleniny (ona se vždycky nějak smrskne) a nevím, asi lžíci jemně nasekaného vařeného masa, trochu slunečnicového oleje a mixuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.5.09 14:13

Tahal knížku do postýlky…Jo,matrace je nahoře,protože mi jí manžel ještě dolu nedal a to jsem mu několikrát říkala :roll: Asi to vyzkoumám jak se to dělá a vrhnu se na to sama.Už mám strach že mi spadne dolů…jen se zavrtí a já se s hrůzou budím…

My už jsme vyzkoušeli i hovězí svíčkovou a vepř.panenku…Teď mu nejvíc chutná holoubátko..

Kolikrát týdně dáváte maso?A jí vám žloutek?Martínkovi nechutná a když ho do něčeho dám tak to plive… :? Jinak teď tak sní 250 ml k obědu a 300 ml ovoce k svačině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.5.09 14:27

Já si taky hrála na montéra sama a zvládla 8) . Máme to tam na šroubky… Jak jsi psala, že leze, to už bude rychle vstávat a jim se těch postranic strašně dobře chytá. Malej mi šplhá v postýlce daloko líp, než u skříní. Tak škoubovák a šup na to :wink:

Žloutek měl tuším naposledy na velikonoce, ale chutnal mu, s brokolicí a bramborou.

Jo jo holoubátka, ty asi v Albertu nekoupím… :lol:
Maso má tak 5× týdně. Vždycky uvařím, nasekám, co zbude zamrazím a pak už jen přidávám k hotové zelenině.

Jste pěkní jedlíci.. 8O
My měli na sváču jogurt s banánem a ten jogurt teda moc nejede. Pořád ho nechává s ledovým obličejem volně vytékat z pusiny, takže je pak všude…ale čistě ovoce, to jo.

Dneska si už dvakrát svlíkl kalhotky s ťapkama dle stylu Tadeáška. To se zase něco naučil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
7.5.09 17:37

Martasajo, uvidíš že to s tím ježděním bude lepší a lepší, já na tom byla úplně stejně, v autoškole se mi jízdy jednou povedly a podruhý úplná hrůza, měla sem to tak, že jakmile jsem udělala jednu chybku, tak jsem okamžitě začala zmatkovat a vršit další a další, z každý jízdy jsem měla hroznej stres a kdybych si neříkala že ten řidičák je fakt nutnost, tak se seberu a uteču, teprv až teďka můžu říct, že mě řízení pomalu začíná bavit, i když stále mám veeeeeeeeeeeeeeeeliký respekt a nevěřím si jakmile mám jet někam kde to dobře neznám, ale cítím, že se to lepší a lepší a když si tak drandím po těch našich okreskách, tak si kolikrát připadám jak obr frajerka :-), pokud proti mě teda zrovna nejede náklaďák nebo autobus, nejlíp když jsem sama kam až oko dohlédne
jinak dodnes hrozný problém s přejížděním z pruhu do pruhu (nedokážu odhadnout jestli se stihnu zařadit mezi ty druhý auta) a rozjíždění do kopce :-(, pomalu se lepším v parkování, ale nedavno jsem opusinkovala jednu fabii, naštěstí žádný velký škody, jen takový kosmetický
a taky už jsem předjela svoje první auto 8) (ale jelo fakt asi 20km/h jinak bych to nedala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.5.09 17:43

Koupila jsem Terezce dneska boty :)
""http://pictureup.cz/picture/verejny/655655p1000504.jpg:http://pictureup.cz/…p1000504.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.5.09 18:18

Ahoj.Tak jsme se vrátili z plavča a malej tam byl jedinej komu se líbilo potápět ouška..Všichni natahovali a on se smál..V neděli máme zkusit polívat hlavičku z kelímku bez setření tvářičky.Tak uvidíme…Postýlku už mám dole,vrhla jsem se na to a za 15 minut to bylo…Od manžela by jsem se nedočkala…

Pájo,Terezce se v těch botičkách bude chodit samo…Moc pěkný,bude frajerka :D

Martasajo,jo ještě,že máme dědu nadšenýho holubáře…Aspoň máme dodavatele.Já dávám maso 6× týdně…Jogurt ještě neměl,ale chci o víkendu vyzkoušet.. :) Martínek už leze pěkně rychle,než se otočím je u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.5.09 19:01

Hailli , Ty jsi mě tak moc potěšila, holka :lol:

Neber to nějak zle, ale je to přesně jak říkáš, žádnej odhad, všechno ve zpětných zrcátkách vidím, že mám těsně za zadkem, přitom ne, co si myslíš, že udělám při přejíždění do pruhu v takovém případě? No, otočím se, že jo, ženská… :lol: . Naproti tomu dávám přednost tak, že se jim postavím tak blbě, že stejně neprojedou, takže dostanu přednost já. Nechápu, vždycky mě příjde, že tam je místa habaděj… Parkování taky nic moc, nevím kde budu parkovat, protože tady je to všechno po 17 hod. na milimetry :( . Možná ani nebudu muset, protože to při první jízdě rozflákám. Dneska jsem se už s tím staříkem hádala. „Nedívala ses do zrcátka a nevyhodila blinkr“, „Tak teda do zrcátka jsem se dívala! Na blinkr zapoměla, protože jsem se soustředila na řízení a stejně nic nejelo“ :roll:
Jsou chvíle, kdy mě to baví a užívám si jak frajerka, ale moc jich není, kde vzít okresky v Brně? :roll:
A gratuluji k prvnímu předjetí, je přece jedno, co to bylo za auto, hlavně, žes ho vzala 8)

Pájo , krásný botky. To bude Terezka frajerka :wink:

Danuško , jsi šikovná ženská, ono co taky zbývá, když jsou chlapi někdy jak na baterky, že. Aspoň budeš klidnější. A Martínek je taky šikovnej plavec, to půjde brzo pod vodu a bude z něj potápěč.

Já se odpoledne v plavání naopak vytočila. A dost, a dost mě mrzelo chování paní instruktorky, bohužel té, co nás cvičí :( . Stavila jsem se tam během procházky pro doklad pro pojišťovnu. Na recepci byla zrovna ona a tak ho začala vypisovat, samozřejmě s dnešním datem. Tak jsem jí povyprávěla celou anabázi o VZP a stop příspěvky od května a poprosila ji, jestli by tam nemohla napsat datum, kdy jsem to skutečně platila. Prý jsem si měla říct o doklad tehdy. No prostě neřekla, myslela jsem, že ho dostanu automaticky, až doma zjistila, že mezi těmi papíry není. Dávají jen na požádání a píšou datum kdy ho dávají.- Proč to nejde.- My to tak děláme. Chcete ten doklad nebo to mám stornovat? Mám tu i jiné lidi. (Stál tam pán, co si přišel u kafíčka popovídat) - Řekněte mi důvod, proč to nejde. - Nejsem účetní, my to tak máme příkazem. - Můžete mi zavolat, nebo se zeptat někoho, kdo tomu rozumí? - Dám vám telefon na vedoucího, zavolejte si. … Zavolala a pán mi řekl, že to řekne manželce, která dělá účetnictví, ale že to určitě půjde. Mám mu zavolat v pondělí a domluvíme se jak s dokladem. Takže to dobře dopadlo, ale strašně mě mrzelo a bylo líto, to její chování. Ona měla zvednout ten telefon a zkusit to zařídit a ne se mě co nejrychleji zbavit. Já dělám jako sestra a taky jsem za 12hodin měla těch lidí kolikrát plné zuby, ale tohle bych si nedovolila. Kdyby to nebylo plavání pro Martínka, tak už mě tam neuvidí. Takhle se to pokusím nějak zkousnout, ale půjde to dost těžce :cry:

Tak, to je zase romám, ale musela jsem se někde vypovídat.

A zítra jdem s kámoškama na Prýgl (Brněnská přehrada) a tam si dám na zahrádce točený! Má být hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.5.09 19:26

Tak to byla pěkná .....To nechápu.Zaplatíš takový prachy a jsou ještě neochotný.. :evil: Já jsem měla štěstí,že nás vzali sem co chodíme..je to moc fajn paní,ale tam jak jsme měli chodit na letní kurz je to prý síla…minule jsme se zakecali a dvě maminky co chodí sem otamtud přestupovali..jede to tam prý jak na páse a div,že tě prý nevyrazí,že překážíš dalším…švagrová tam chodila a jak malý rostli zuby tak byla mrzutá a ta jedna instruktorka jí řekla,že má nevychovanýho smrada,co bude dělat až jí bude rok,když jí v šesti měsících neposlouchá…já jsem to chtěla prubnout a doufala jsem,že chytnu tu dobrou..Ještě že jsem objevila to plavání kam teď chodíme.Já jsem citlivější a asi by jsem to ořvala…

Užij si zítra výlet,závidím..To my jedeme k babičce a budem o víkendu grilovat a asi si koupím pivo nealko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.5.09 21:56

Je to tam právě jak píšeš, běžící pás. Je to škoda, velká škoda, mají dobré reference co do kvalifikace instruktorů a kvality vody a ještě to mám kousek od domu. Značka ideál. Ono je tam těch instruktorek víc. Ostatní, co jsem s nima mluvila, byly moc milý a ochotný, ale myslím, že malinká miminka dělá jenom tahle :( . Tak nejspíš dojedem kurz, protože peníze už nevrátí a na další to zkusím jinde. Sice budeme dojíždět, ale hlavní je pohoda…Anebo se na to časem zapomene.
Pořád nad tím přemýšlím proč byla tak hnusná, přitom ve vodě se k dětem chová hezky…
Pár necitlivejch vět, možná jen ze špatné nálady a zkazí Ti to celej kurz.
A to víš, že jsem ořvala i tohle, natož, kdyby mi ve vodě řekla, že je malej smrad. Asi mám nějaký prodloužený šestinedělí, či co. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
8.5.09 07:10

Holky,přeju pěkný prodloužený víkend..My odjíždíme do pondělí k babičce,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
8.5.09 18:17

čau holky, tak já hlásím návrat domů, chjo to je zas bordel :-(((

tak jsem dneska platila to plavani a zkusila jsem pani poprosit, aby mi to napsala jeste na duben kvuli te vzp, rikala ze to nejde ze uz ma uzavreny ucetnictvi a kdesi cosi a hrozne se divila, jak to, ze to uz nevyplaceji
no a nakonec mi podala potvrzeni, ze to napsala teda na duben :-))) takze nam to snad jeste proplati, uf uf uf

jo, dneska jsem se POTAPELI a docela dobry, vubec cela reakce na plavani byla o dost pozitivnejsi nez minule, byl se podivat i tata, tak ho malej celou dobu merčil na břehu

Martasajo, to věřím, že takový chování dokáže člověka úplně otrávit, asi jí někdo naprdnul, ale stejně to není omluva

Danuško tak přejeme hezký víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
9.5.09 21:23

Ahoj holky, jen v rychlosti vas zdravim,nejak nestiham…

Dnes jsme byli zase na plavcu, uz zvladame celej kelimek vody, tak pujdem brzy pod vodu.. Ale Jenik ma porad otevrenou papulky,tak to jsem zvedava.. Ale nezakuckava se,nelokne si,tak uvidime..

Nase dnesni sourozenecke ulovky… vazim si toho,jak se k sobe maji, az se zacnou mlatit,tak me klepne… :? :lol: :lol: :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…es/kluci.jpg

Prosim povsimnete si velikosti „lebznicek“ Fildy a Jenika.. Vidite rozdil???? :wink:
 http://img1.rajce.idnes.cz/…Obraz012.jpg

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
9.5.09 21:24

hailliejade: Uz se potapite??? Po kolikate jste byli na plavcu?? Ja myslela,ze chodite teprve kratce… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex