Poradna duly
Jana Čurdová
no jo spinkani nam jde, zato teda s papanim zadna slava, napoprve dlabal jako zjednanej, ale ted dela hystericky sceny, asi u me citi mlicko, tak si rika, proc by mel jist rozcvanhany cosi, tak si ho vzal strejda s babickou a uz dlabe ![]()
a taky ho ta mrkvicka slusne prohani, sere kudy chodi a smrdi jako bolava noha
No my jsme u vozp.Po obědě jsme tam byla a stačí jim vyplnit ten jejich formulář a k tomu přiložit paragon…Třeba to máte jinak
Kolik vám přispívají?Nám 1000 kč,tak to docela jde…
Martasajo,to by blo paráda,kdyby ti ty složenky někdo zaplatil…To by jsem si taky přála…
Martínek mi taky asi 4 dny špatně papal a pak mu vylezli ty zuby,tak to asi měl od toho…Teď jí jak zběsilej.K svačině slupne i velkej banán s jablkem…
Pájo,tak s tím buzením v noci jsme na tom stejně..Co ho začali zlobit ty zuby tak se zase budí každou chvilku…Asi si zase na to navykl takhle vstávat…To to vypadalo tak nadějně..Spinkal až do půl čtvrtý ![]()
No já fakt už nevím čím to je. Jestli fakt zubama nebo má lehké spaní.
Koupila jsem jí aktivii a chutná jí. Dala jsem jen pár lžiček tak uvidíme zítra.
To je těžký poznat proč ty mrňousové nespí..Taky by jsem si přála aby Martínek spinkal zase pěkně,ale nějak se nám to nedaří…Konečně začíná správně lézt,odpoledne zkoušel jít na kolínka a docel mu to šlo…Tak už to lezení skoro vypadá,tak jak má…
Tak aspoň že Terezce jogurt chutná,to jsem zvědavá na Marťu…On se dokáže tak krásně ksichtit ![]()
Tak to je dobře že mu to jde. Terezka už i klečí a pak jak se něčeho drží tak si stoupne ale ještě sama neumí stát.
Ona se ani neksichtila asi je zvyklá na kyselou chuť z ovocnejch přesnídávek ![]()
Tak dnešní testík s aktivií dopadl stále neurčitě. Přesnídávka mu jede podstatně víc, ale možná to je jen tou novou chutí. Jemu vždycky trvá trochu dýl, než si zvykne, tak vydržím. I když fakt, že obyč banán, když měl poprvé tak to jelo jak namydlenej blesk.
Na tu pojišťovnu zítra zavolám a zeptám se. Teď jsem koukala, že VZP stopla veškeré příspěvky, že mají vyčerpáno, ale prý zaplacené aktivity do 30.4. ještě proplatí. A jestli ne, přecházíme jinam… ![]()
Máme první pidiúraz s krví
. On je fakt blázen, vždycky něco uvidí a chce tam strašně rychle, ale ruce a nohy to tak rychle ještě nestíhají. Tak se rozplácl, což se mu stalo už mnohokrát, ale teď tak nešťastně, že nejspíš cvakl o bradu a těma dolníma zubama si udělal šrám na horní dásničce. Má tam teď čárku, jako by mu měl růst zub, tak třeba rychleji vyroste
. Ale to bylo slziček a nošení a uklidňování!!! A celý odpoledne protivnej, cokoliv strčil do pusy, zavadil o to a hned pláč a stejně tam pořád cpal všechno… Ach jo. Ještě nespí a už musí být utahanej jak kotě ![]()
Jo a pršet tu začalo o půl druhé a teď je kosa jak sviňa ![]()
Tak to jo,jestli mají vyčerpáno začátkem května,tak to jsou docela borci…Člověk platí jak blázen a potom něco málo chceš a máš smůlu
Jako s těma přídavkama.My jsme to taky nedostali…Prý musí být příjem rodiny do 16000.Když dělali oba tak to asi nemá nárok skoro nikdo…Je to fakt hrůza… ![]()
Chudák Martínek,snad ho to přestane bolet a v noci to zaspí
Ty máš fakt kaskadéra..Mám strach až se rozjede ten můj..Už je taky pěkně divokej a vymejšlí samý hlouposti,na který nemá,ale musí zkusit…Nejradši by se stavěl na nohy..když ho chovám pořád se staví a je jak had…Nejlepší je jakou rychlostí se dokáže otočit..To fakt zírám
.Dneska byl protivka z toho počasí a dost pospával..Tak doufám,že bude aspoň trochu spinkat…
Jo, jsou to borci, měli prej 300 mil a už jdou fuč během čtyř měsíců. Jsem pěkně nasr… . A to jsem chtěla i ten příspěvek na Prevenar, že bych to sfoukla najednou, ať tam nemusím lítat. Tak jsem zvědavá, co mi zítra řeknou. No, v nejhorším se fakt přesuneme jinam. Ono to sice časem bude špatný asi všude, skrz tu slavnou krizi, ale aspoň něco třeba dostaneme. Nevíš, jak je to s podmínkama a příplatkama u té vaší? Nebo já naštuduju na netu…
S těma přídavkama jsem se u Tebe trochu divila, sice jsem nevěděla kolik to přesně mělo být, ale vím, že jsem se tehdy zarazila, že na to mají asi nárok jen ti, co jsou trvale na nějaké podpoře… no a tak jsem do toho nechtěla rejpat
. Stejně jsou krávy, že Tě tehdy nechaly vyplňovat lejstra, než by Ti řekly předem, jestli na to máš nebo nemáš nárok. Každej přece ví aspoň orientačně, kolik vydělával a na takový limit stačí opravdu jen hrubá orientace… ![]()
Malej už usnul. To je klííídek ![]()
Však počkej, taky budeš pořád dokola zachraňovat katastrofy. Jen co se rozleze. Tak užívej relativního klidu ![]()
tak jsem taky dneska na tu VZP koukala a to jsme teda pekne v p…, ze ja jsem to plavani nezaplatila hned tu prvni hodinu
tak musim nechat proplatit aspon ten prevenar a doufam, ze od cervence tam zase to plavani daj a nejak nam to uznaji
![]()
tada byl dneska taky celej den ospinkanej, asi to bude tim pocasim
martinkovi posilame pofoukani na bolistku, vsak ono nez se ozeni tak se mu to zahoji
tak to si umim predstavit jak musel plakat, staci mi jak vriska Tada, kdyz se nahodou nekde majzne
jinak taky gratuluju vsem prckum k pokrokum a preju at se brzy to jejich spinkani upravi, ono je asi fakt, ze si navyknou v noci budit a pak jim nejde usnout, ja doufam, ze uz se Tada naucil, jak je fajn se dlouho prospat, ted uz se obavam jenom az se mu budou klubat zoubecky, ze to zas zacne
No já jsme si s těma přídavkama myslela že to dají,protože ještě loni to prý bylo na každý dítě…To jo,taky si říkám jakej je klid když malej spinká ![]()
No dneska hryzal těma dvouma pidi zoubkama kabel od počítače…Ještě že jsem ho přistihla a kabel uklidila..Bylo takový podezřelý ticho…Teď se taky pěkně naučil vřeštět když je rozdováděnej a to je pěknej hukot…No bude to čímdál lepší ![]()
Hailli , to je docela šok, co? Koho by napadlo, že jim dojdou zdroje tak brzo. Já se jen bojím, že ten nový program bude platit až od toho 1.7. (jako datum zaplacení) a do té doby nebudeš mít nárok na nic… A taky, že nám nepřiznají už ani ty dubnový akce, že prostě řeknou, že už nemají peníze… Už věřím všemu. ![]()
Danuško , malej už mi vřeští skoro pořád. Když je v postýlce, chce jít na zem, když je na zemi, buď spadne, nebo se mu nelíbí, když mu něco hned nejde, když na něco nedosáhne, když mu něco někam zapadne… Jestli bude hyperaktivní dítě, se picnu. Ale zase někdy v lehátku v klidu vydrží a jen kouká na televizi a to prý ty hyperaktivní nevydrží ani minutku…se utěšuju ![]()
Jo všude za mnou lozí, i na záchod ![]()
Taky tak. Káblíky, šňury, tkaničky, ovladače, zapínání na lehátku, různé čudlíky, to ho bere…hračky jsou nuda ![]()