Poradna duly
Jana Čurdová
jo já si tsebou nabila veci jak na tyden a pochopitelne jsme 80% vubec nepotrebovali
priste uz budem chytrejsi no
Tak už jsme zpátky a bylo to super…
Jediný, tak na můj vkus hodně lidí a šrumec okolo. V jednom kurzu je tak 8 dětí a jedou jeden za druhým, takže ve sprchách a šatnách docela plno, ale byla tam jedna koordinátorka a ta nás dirigovala kdy tam a tam, právě, aby jsme se nemíchali s těmi, co právě končí a říkala, že příště to bude lepší, že vždycky jsou ty první kurzy tak hektický…
Tady se děti před bazénem nesprchují, že to prý nemají moc rády a tak jim stačí umýt zadeček mýdlem pod umyvadlem, pak navlíct plavky a jde se na to. V podstatě to bylo dost stejný, jak jsi psala Hailli, takovýto šplouchání a vození a otáčení, asi čtyřikrát během nácvik signálu, což u nás mi přišlo úplně zbytečný, protože sotva se Martin dostal do vody, začal tak plácat rukama, že byl on, já a všichni kolem úplně mokří a na nějaký aaaa šup odmítal čekat
. Nebylo to vození po zádech s držením pod hlavou a zadečkem, nám zase nešlo, něco podobnýho, držíš ho na zádech tak, že zadečkem se opírá o Tebe a Ty obouma rukama držíš hlavičku. To mu přišlo příliš omezující a snažil se odkopávat do prostoru, že jsem měla co dělat, abych ho udržela. No a záverečné míčky jak jsem čekala, ty ho nechávaly chladným, ale sápal se po ostatních dětech a maminkách…Myslím, že jsme tam takoví exoti. Ale choval se tam jak ryba ve vodě a nejvíc se mu líbilo vození po bříšku, to se smál na celý kolo… Jen se musím nějak naučit všechny ty písničky, znala jsem tak polovinu… ![]()
Takže se těšíme na příště… ![]()
Teď jsme napapaní a vyčerpáním usnul. Pak vyrazíme do města, musím dát nechat opravit boudu od sporťáku, je tam vyrvaný jeden druk, což už tam nejspíš bylo, ale bohužel to jako reklamaci neuznají, ale snad to nebude velká pálka. Jen je blbý, že tak 14dní musíme zpátky do korby… ![]()
tak to je fajn ze se mu libilo, priste zkusim takynesprchovat, ale jen osplouchnout a snad to bude lepsi
rikacky jsem neznala taky, snad jenom houpy houpy, musim se doucit, ale ja jich znam obecne dost malo, s Tadou mame asi ctyri nebo pet co mu rikam, zatim mu to staci ale musim to dohnat
Pajo preju uz dopredu k sobotnimu sedmymu mesici
ad to penovy puzzle, koupil sem za 100 celou abacedu, takze ma ted v obyvaku plochu 4×4 kostky a v budoucim pokoji 3×3 ale je fakt ze zatim neleze tak mu to staci
jak vubec dopadly terezce ty testy doufam ze uz je v poradku ![]()
Testy dopadli stejně jako ty první.
Takže včera jsme byli na odběru moči u dr do sterilní skumavky. Museli jsme čekat až začne Terezka čůrat a pak stou skumavkou chytat moč a ničeho se okrajem nedotknout.
A poslala to na kultivaci a výsledky budou možná ve čtvrtek.
Holky Rézinka sedí v postýlce a krásně si hraje. Ach jo jsem dojatá jak je šikovná a krásná atd.
To je tak krásný ![]()
to znám no taky se vzdycky dojimam co uzasnyho jsem to vytvorila ![]()
hlavne kdyz spinka
tak mi bylo divny ze dneska porad spi a kdyz nespi tak vresti, zmerila sem mu teplotu a ma 38,2 ![]()
Koukám, že prďolkové se rozhodli být nemocní ![]()
Pájo , tak doufám, že ta kultivace dopadne dobře a i kdyby tam něco vyrostlo, dostanete antibiotika a bude po problému. Ony ty holčičky jsou na ty záněty holt náchylnější… ![]()
Hailli a Tadeášek má teplotu? Třeba je to jenom od zoubků…To by bylo škoda, kdyby zítřejší narozky a čarodějnice k tomu odstonal…
Jinak já se teda taky kochám poslední dobou hlavně když spí. To je jak andílek. Ale sotva to rozloupne očiska, je konec kochání. Dneska jsem ve městě koupila ochrany na rohy, tak už máme bezpěčněji. O jeden si včera udělal na čele modřinu, to bylo pláče. Paradox, že jsem zrovna stála za ním, ale byla to rychlovka, chytil balanc a bum ho… No ale potěšili mě s tou boudou, nakonec my ji jen vyměnili za novou a paní říkala, že si myslela, že to mám vytržený i s látkou a ne jen rozpůlený druk, tak že to opravdu vypadá na výrobní vadu. Už máme zase sporťák, jsem mistr v komponování kočárku! A jsem moc ráda, protože jsem myslela, že ho v té korbě už neudržím a během těch 14 dnů, by z ní zákonitě vypadl, nehledě, že už v ní je fakt protivnej, když ho pořád dokola pokládám. Taky jsem sehnala sluneční clonu a moskytiéru a Marťas má nový klobouček. A taky Sunar, jsem zvědavá, jak bude šmakovat. Fakt úspěšný den, ale vyčerpávající… ![]()
taky doufam, ze to budou ty zoubky a ne nic vaznejsiho, sice vecer trochu kuckal, ale nevim jestli to nebylo po paralenu, protoze jsem si az pozde precetla, ze mu ho mam nechat jeste poradne zapit necim ![]()
tak doufam, ze rano to uz bude ok, protoze nas ceka treti varka hexy a prevenaru a zatim v obou pripadech jsme to museli odkladat, protoze zacal kaslat a mel zvysenku (nebo ze by to tusil a simuloval
)
no dnes na nem bylo opravdu videt, ze neni ve sve kuzi, usinal i budil se s placem, vubec nemel zajem o hracky, dokonce se ani moc netocil na brisko a jenom plakal a nadaval
martasajo koukam ze si mela uspesny nakupni den
ja jdu zitra koupit nase prvni „opravdove“ papani, sice mam neco pripraveno v mrazaku, ale radeji zacnu se sklenickou
Hailli , tak mu zkus dávat ten Paralen v čípkách, nemusíš dávat zapíjet a taky rychleji působí. A nezatěžuje žaludek… Jediný co, tak nesmí mít průjem, to by byl Paralen v plínce ![]()
No ale to očkování bych raději fakt odložila. Hexa a Prevenar je už dost a jestli malý není úplně v pořádku, aby nebyly pak nějaký mohutný reakce… A taky jsi psala, že jedete pryč, tak už i proto, ať můžete v klidu odjet. My jdeme na třetí teprve koncem května a myslím, že nic nezameškáme. První Hexu dostal koncem ledna, druhou s Prevenarem koncem března a to nemocný nebyl, jen prohlídky už nejsou každý měsíc, tak to asi nevadí, když se počká… Tak uvidíš, co Ti doktorka řekne, třeba to fakt nebude nic než ty zuby…
Tak Tadeášek už dostane papání skoro jak dospělák
. No jo, už je taky velkej chlap. Skleničky jsou na začátku lepší. Nám vždycky vydržela jedna akorát ty tři dny…
Teď už bych ho skleničkama neuživila… ![]()
nevim jestli ma prujem, on obecne kadi docela casto, jak si prdne tak pri tom utrousi i malou bombicku, tim jak je jeste kojenej, tak to ma ridky a to jde samo
, kde jsou ty casy, kdy mel stolicku jednou za tyden
uvidim jak mu bude zitra, kdyztak prohlidku zrusime, to je jasny
Ahoj.Tak my jsme se vrátili od babičky.V pondělí nás unesla.
Dneska nás čeká poprvé plavání,tak jsem na to zvědavá…
Máme novinku,konečně má Martínek prořezanej zoubek,ale že mu to trvalo ![]()
vasinko,malej je strašně roztomilej v tom kostýmu…
Martasajo,tak aspoň že se k malýmu hlásí..Je mi tě moc líto,být na všechno tak sama..Já jsem většinu času taky,ale ty to máš mnohem horší
a co clona,je dobrá?Já jí chci taky
Tak a teď taky něco o sobě…Jmenuju se Dana,bude mi 24 a jsme z Českých Budějovic…Už budu skoro 2 roky vdaná.
Ahoj Danuško, jsem si říkal, žes tu dlouho nebyla…a on únos ![]()
Gratulujeme k zoubku ![]()
Clona se dnes uvidí v praxi. Je to nějaká univerzální o Emitexu, je černá (ale měli i jiný barvy), nahoře guma a po stranách je k boudičce přidělaná takovými svorkami. Těch je tam víc, jedny na tlustší rámy a jedny na tenký, ty jsou prý i na golfky…stála 270Kč. Tak dnes vyjedeme a uvidíme jak cloní, ale je to skladný a nasazený hned…
Tak ať se vám plavčo taky tak líbí, jako nám… ![]()
Ahojky
Tak něco o mě: jmenuju se Pavlína budemi v květnu 29 a jsem vdaná 5 let.
Máme Terezku a o jedno mimi jsem přišla. Měla jsem zamlklé těhotenství.
Já teda taky raději dávám paralen čípek. Fakt zabere během chvilky. A když jí ho tam šoupnu tak jí chvilku držím půlky u sebe aby ho nevytlačila. A zatím v pohodě.
A na skleničkách jsem taky začala a dávám je do dnes. A neboj po zelenince už bude mít krásně tuhej bobek ![]()
Ale taky víc voňavej ![]()
U nás zuby pořád nejsou ![]()