září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
24.4.09 12:28

To Terezka měla včéra taky svůj den. Od rána co se probudila tak byla protivná až do večera.
Dneska je v pohodě.
Tak jdeme papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 12:29

Pájo , mně vždycky ten mantinel stáhne, opře se o něj bradičkou a čučí na televizi a když mě uvidí, tak hodí andělskej úsměv…to je k sežrání… :lol:

Hailli , my zase teď usnuli. A včera se taky vzbudil protivnej až hrůza, po třech hodinách, ale za chvíli to přešlo… Tak jsem zvědavá co dnes.
Plavání se mu bude určitě líbit, myslím, že ta mrzutost je, že ještě nejsou úplně vzbuzení…on malej vždycky ještě potřebuje chvíli ležet a jen koukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 12:36

Presně taky jí nechám ať se pořádně probere. Akorát včera to nefungovalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 13:00

ja ho taky nechavam probrat, ale dneska se vzbudil a okamzite rval, vyrval si jidlo, ale taky to moc nepomohlo

tak nic, jdem si zacvicit, jeste trochu nacucnout a frcime do bazenu, tak pak se ozvu co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 13:06

jo jo, užijte si to vodníci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 13:37

Holky kolikrát za den dáváte přesnídávku?
A dát do ní sušenky to je dobrej nápad. hned až jí bude jíst tak vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 16:42

tak se hlasim zpatky z plavani

cesta nakonec dopadla vyborne, prezili jsme my, auto i ostatni ucastnici provozu :-)

plavani bylo fajn, byly jsme tam jenom dve maminy, Tadula pochopitelne rval jak protrzenej, druhe miminko bylo hodne jak andilek, po chvilce se Tada teda taky aklimatizoval a uz to celkem slo, snad se mu to i libilo, polivani vodou jsme zvladli, to trenujem doma ve vane
vzala jsem s sebou autosedacku, takze co jsem se sprchovala, tak Tada byl prikurtovanej v sedacce, jinak tam meli i cestovni postylku, kam prcka polozit na tu chvili, aby nic nevyvedl
voda v bazenu byla krasne teploucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 20:25

Hailli , tak jste tu cestu zvládli… Teď už to půjde samo… :wink:
Když to tak čtu, těším se na to plavčo čím dál víc. My tam teda dvě určitě nebudem, protože kurzy jsou plný, myslím říkala po pěti dětech. A to jsem zvědavá na Martínka, on moc nikde nebrečí, spíš když je v cizím prostředí, je vidět, že se bojí, ale kouká na mě, jako co já na to a já se na něj usměju na znamení, že se nemusí bát a už je to dobrý. Jenže tady to bude nový i pro mě, tak abysme pak nebuleli oba :lol: .
A jak to probíhalo v bazénku? Ještě se nepotápí, že? Nejdřív jen polívání na ten povel. Co říkáte? Já to taky zkouším ve vaničce, když koupem, teda když si vzpomenu, jenže on má pořád pusu dokořán, ale možná dech už zadržuje…už si dlouho nelokl :D A co jste tam všechno dělali? Povídej přeháněj…Taky to máte na půl hodiny?

Pájo , přesnídávku dávám jen dopoledne a to jen půlku, protože tak za dvě hodiny už obědvá. Ty sušenky jsme koupili teď. Jsou od Hera, v růžovém sáčku, od 6.m…a jsou moc dobrý, něco jako bebe. Je tam i psáno, že se to dá i rozdrobit do přesnídávky, nebo kaše. Jednu jsme dali Marťovi jen tak, asi jako vy křupky a snědl ji, jen ten bordel kolem a na něm…teda to už bylo horší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 21:24

tak teda začali jsme takovým tim šploucháním, držíš miminko kolem hrudníčku obličejem k sobě a nakláněli jsme ze strany na stranu, pak jsme je vozili po bříšku a po zádíčkách, pak jsme zkoušeli je držet na zádíčkách, s tím, že jednu ruku máš pod hlavičkou a druhou pod zadečkem, ale to teda táďa nedal vůbec, i když doma jsme to taky trénovali, pak teda to polívání, nejdřív jen tak nabrat do ruky a pak z kelímku, já jsem taky měla strach jestli ten dech zadržuje, protože mi přijde že jak ho poliju, tak jen kouka s otevřenou pusou, ale jak jsem ho polivala z kelimku vic vodou, tak bylo vidět i slyšet, že ten dech zadrží, já jsem ho nejdřív polívala pomalu, ale chce to rychle na něj chrstnout, aby to byla taková rychlovka, jinak pry může mít pocit že se topí, pak dostali prcci takovej penovej prstenec kolem hrudníčku pod ručičky a plavali sami, jenom jsme je drželi za kousek toho prstence a to už se myslim Táďovi líbilo jak jsem ho v tom vozila po bazéně a on si tam hověl jak paša :-)) pak jsme je vozili na pěnový desce no a na závěr zase to šplouchání co na začátku s tím, že nakonci měli plácat ručičkama a kopat nožičkama, prý se to časem naučí
ono se sice zdá že půl hodinky je krátkej čas, ale zvládli jsme toho docela hodně a na konci už toho měl očividně plný brejle, tak začal zase mrčet, ale instruktorka byla fakt super, hrozně příjemná a s prckama si fakt rozuměla, opravdu se mi to mooooooooc líbilo, myslim že to u vás bude taky dobrý, neměla bych z toho strach

jo k tomu potápění - my říkáme Tadeášku, aaaaaaaaaaa šup :-)))

teď jsem si ještě vzpoměla, že ho dost rozhodilo sprchování předtím než jsme šli do bazénu, sprchu zatím neznal a moc se mu asi nezamlouvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 22:15

Jééé, to muselo být super.
To s tím chrstnutím vody je dobrý, taky bych byla spíš opatrná a pěkně pomalu, no jo, je to fakt, že zas tak dlouho asi dech nezadrží…aspoň ze začátku. No nenapadlo by mě to. To sprchování taky nevím, já ho dala párkrát pod sprchu, teda jen nad umyvadlem, když se třeba posral až na záda a taky byl takovej vyděšenej. Ale to jste se tam sprchovali spolu, ne? To by pak mohl zvládnout… Houpání a vození se mu líbit bude, to máme odzkoušeno ve vaně a jsem tedy zvědavá zdali bude na závěr kopat a cákat, protože ve vaničce to dělá s přehledem. Půlka vody je vždycky pryč, hotová potopa… :lol:

Jo a taky jedem na : Martínku, aaaaaaa šup! :D Snad to tu budou mít stejný.

No tak ve středu budeme mít čerstvé zážitky…jdeme na 11:30 a budu ho mít asi jen v náručí, máme to tu asi sto metrů a s kočárem bych to musela obcházet a ještě k tomu se tam nikam nedají zamknout. Proto jsem se zajímala, kam odložím dítě. No ale v herně jsem nějaké ohrádky myslím zahlídla…

Tak díky za informace, už se těšíte na příště, co? Taky to máte jednou týdně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 22:37

jojo taky jednou tydne, ale jak jsou ted ty svatky, tak priste vynechame, protoze jedeme pryc

urcite tam na odlozeni ditete nejak zarizeni budou, musi tam s tim pocitat

sprchovali jsme se sice spolu, ale ani tak ho to nenadchlo, je fakt ze kdyz jsem ho zkousela ve vanicce polivat pres cednik, jako ze sprcha, tak se mu to taky nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 23:58

Možná se té sprchy jen bojí…však oni si zvyknou prďousci malinkatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
26.4.09 20:23

Ahoj holky, já se omlouvám,ale je u nás nějakej frmol poslední dny…ani nedocitam.....

1.v pátek jsem byla na prochajde s kamoskou, couraly jsme po meste s detma…ale Filda desne zlobil, fakt hrozne, az mi doma bylo do breku, co mi rekl nikdy nezapomenu.. :cry: Ale uz je ok..teda zase neni z jinyho duvodu..viz.nize..
Pak jsme jeli nakoupit,atd.. normalni patek,ne.. :lol: :lol: :lol:

2.v sobotu rano jel manza s Fidou k babicce a ja sla s Jenikem na plavco, Jenik supeeer, dokonce se sam nechtene potopil,ale uplne v poho. Zase se vynoril a smal se… :roll: :lol: :lol: :lol:
Polivali jsme jiz kelimkem a trenujeme uz i doma, pak dam fotky.. :lol: :lol: :lol:
Akorat oplakal to,ze kdyz nam pani instruktorka rozhodila balonky po virivce,tak je mely deti sbirat (jsme tam jen dve) a pak doplavat k instruktorce a vhodit je do kosiku.. No ovsem nas Jenik orval kazdy balonek vhozeny do kosiku.. Chudacek,bylo mi ho lito, on se uplne klepal, ze tam ten balonek musel nechat… az pak zacal i plakat.. tak jsme mu daly do ruky hracku,on ji narval do papulky a byl klid…
Pak jsme proplavavali kruhem a Jenik vzdy na druhe strane dal pusinku.. a pak jsme zase polivali kelimkem..

Bylo to fakt fajn a uz se zase tesime na dalsi hodiny.. :wink:

Prisli jsme domu,bylo kolem jedne hod. a ja si sedla,ze si dam nohy hore a budu relaxovat,jenze textovka, ze kamoska (moje svedkyne) dojede s holcickou (3,5roku).. Tak jsem psala manzovi,at dojedou domu,ze prijede kamoska..
A ja zacala uklizet.. 8)
Dorazili ve tri a kluci chvilku pred treti.. a zacalo veseloooooooo :lol: :lol: :lol:
Deti se spolu dlooouho nevidely a tak vriskaly a jecely a jezdily na motorce a odrazedle a s popelarema, no proste super srumec..
Jenik to sledoval z povzdali..

Pak odjeli a my jeli jeste nakoupit…ale to uz bylo ok..

3.nedele.. zacala fakt skvele…Filda spadl doma na zem a krve vsude.. Tak mu to manzel umyval vodou a pak jsem mu tam koukla a ma asi prerazenej zub (jednicka nahore),kejve se mu a desne ho to boli a ma tam stenici jak prase..
Volala jsem kamosovi zubarovi (pracovala jsem u neho) a ze mame rano hned prijit, nesmi nic jist,krome jogurtu..

Tak mam z toho hruzu,protoze mam obavu,ze je to na vytrhnuti!!! Bude mu delat RTG a pak se uvidi,ale fakt mam dojem,ze pujde ven…

Je mi z toho zle,jsem zvedava,jak budu dneska spat… :cry: :cry: :cry:

Vsem preji krasny zbytek nedele a dobroooouuuu…

SLUNI

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
26.4.09 20:23

Tak jeste ty slibeny fotky z koupani…

Koupačka s bráchou
http://img3.rajce.idnes.cz/…_vane_I..jpg

Honzíku, áááá šup…aneb…mámo,co blbneš,lejt mi vodu do obličeje…
 http://img3.rajce.idnes.cz/…_kelimek.jpg

A to by nebyl náš Filda,kdyby si to nevyzkousel taky…
 http://img3.rajce.idnes.cz/…_kelimek.jpg

• Citovat
  • Upravit
892
26.4.09 21:11

ahojky slunickooo teda koukam ze uz jste asi nejaky pokrocili plavci ne??? to si teda neumim zatim predstavit, jak bych Tadeaska premlouvala, aby sbiral micky (no i kdyz to asi by mu slo) a nekam je hazel do kosiku :-)))

s tim zoubkem s vama (hlavne s Fidou) soucitim a drzim palecky aby to slo nejak spravit, pamatuju si ze jsem si jako mala taky se zoubkama docela uzila, tak aspon male pozitivum ze to je mlecny zoubek

fotky jsou moooc pekny, koukam jaky mate vychytany sedatko do vany pro Jenicka

my jsme meli celkem klidny vikend, jenom vcera slavil soused narozky, tak jsme posedeli s ostatnima sousedama, akorat ja jsem sla v jedenact kojit a Tada nejak nechtel zabrat, tak zatimco jsem cekala az usne, tak jsem usnula ja :-))) vzbudila jsem se az ve tri na dalsi kojeni, v dzina, sponky ve vlasech, cocky v ocich :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí