září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
23.4.09 11:10

Danuško, jestli je to pravda nebo ne, se nejspíš už nedozvíme. Tady je všechno takový virtuální… :lol: . Ale raději bych si to k srdci moc nepouštěla…je tam dost věcí, který mi příjdou dost nepravděpodobný…A Sluníčka se asi taky nezeptáme, od doby diskuse Liberec sem nechodí… :(

Jinak jsem taky mnohem víc lítostivá a to jsem bývala spíš tvrďák…a myslím, že už to nepřejde…jsou z nás mámy, máme nové city a ty už v nás zůstanou napořád… I když s šestinedělím se to nedá srovnat, to jsem byla hotová plačka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 11:15

Tak to máš pravdu.Já jsem byla taky taková..Jen doufám,že mi tohle nezůstane napořád a jednou až Martínek vyrazí na diskotéku tak to nebudu tak prožívat.To je,ale ještě daleko a já si budu užívat tý jeho prozatimní závislosti na mě :D Škoda,že nás sem ze října nechodí víc,takhle nám ještě jedna ubyla… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 11:17

Holky když budete chtít tak se Sluníčka můžu zeptat já a nebo jí můžete napsat do snažilek tam chodíme obě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 11:19

Jestli je to pravda nebo není se stejně nedozvíme. Neměli by jste si to tak brát.
Já zažila Markýska a fakt mi to připadá strašně podobné a proto to tak nežeru a nesmutním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 11:27

A taky když nad tím přemýšlím tak nechápu jak může být tak nezodpovědná a znova otěhotnět když má v nemocnici miminko.
Jak asi může tohle další těhu dopadnout když bude furt ve stresu.
Fakt hnus. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 11:30

Já to tak neprožívám,ale je mi jem líto toho malýho teda jestli nějakej vůbec je.A jak je Terezce,už je jí líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 11:57

No Terezka je v pohodě jak jí skončili teploty tak už řádí. Ale dneska je protivná protiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 11:59

Akorád od té nomoci strašně spatně jí. Skoro nic nechce to co jedla. Naštěstí prso si vezme pokaždé a pije čaj ale v těch prsou už toho moc není.
A teď teda snědla třičtvrtě sklenky přesnídávky no. Jinak je to boj každej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 12:08

Já jsem se zrovna před chvilkou s malým zlobila.Nevím jestli je to k těm zubům,ale od včerejška špatně jí.všechno plive,šklebí se no děs..Chvíli ho nehlídám a hnedka má ruku v puse a je celej špinavej..Chystám se jít podívat do Tesca a něco mu koupit na sebe..Roste jako z vody a chybí nám tepláčky.Ráno jsme tady měli chlápky co vyměňovali zásuvky a Martínkovi se líbili pořád jim něco vykládal.Asi radil :D .Ještě musím počkat na další co přijdou dělat něco se stoupačkama…dneska máme v paneláku nějakej servisní den :( Zítra se jdeme podívat na svatbu,tak doufám,že se malej nezapomene předvést :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 12:11

No to je možný že je to těma zoubkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 12:13

Já skoro nic nekupuju Terezce. Mám strašně moc věcí co dostala když se narodila a plno věcí nám koupili větších takže teď do toho dorostla.
A pak mám strašně moc věcí od švagrové po dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.09 12:14

…Tak jsem to tam dočetla…fakt detektivka… a myslím, že nemá smysl se tím dál zabývat…

Holky, s malým už to začíná být náročný… naučil se lozit všude za mnou a pokaždý mě pak začne tahat za nohavici a chce se nosit a abych si s ním pořád hrála…na to, jak býval samostatný, docela změna, je to milý, ale nic neudělám… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 12:18

To nám se to zase trochu otočilo..naučil se hrát si sám..Aspon na nějakou dobu…to my oblečení taky dost dosáváme od mamky,ale spíš bodíčka a mikiny…Tepláky jsou u nás nedostatkový zboží.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.4.09 12:24

No Terezka už taky začíná lést. Ale ještě to není tak dokonalé.
Ale až bude tak to bude něco. Máme v celém bytě dlažbu :roll:

Martasajo strašně se mi líbí jak říkáte lozit :lol:
3vagrová se před 3ma rokama odstěhovala do Olomouce a děti si na to mluvení strašně rachle zvykli a moc se mi to líbí jak mluví. Jednou máme v plánu se tam za nima odstěhovat.
Tam kde bydlí se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 12:34

Tak s tou dlažbou jsme na tom stejně..Moc se děsím těch pádů,až se bude snažit chodit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí