Poradna duly
Jana Čurdová
Danuško, jestli je to pravda nebo ne, se nejspíš už nedozvíme. Tady je všechno takový virtuální…
. Ale raději bych si to k srdci moc nepouštěla…je tam dost věcí, který mi příjdou dost nepravděpodobný…A Sluníčka se asi taky nezeptáme, od doby diskuse Liberec sem nechodí… ![]()
Jinak jsem taky mnohem víc lítostivá a to jsem bývala spíš tvrďák…a myslím, že už to nepřejde…jsou z nás mámy, máme nové city a ty už v nás zůstanou napořád… I když s šestinedělím se to nedá srovnat, to jsem byla hotová plačka… ![]()
Tak to máš pravdu.Já jsem byla taky taková..Jen doufám,že mi tohle nezůstane napořád a jednou až Martínek vyrazí na diskotéku tak to nebudu tak prožívat.To je,ale ještě daleko a já si budu užívat tý jeho prozatimní závislosti na mě
Škoda,že nás sem ze října nechodí víc,takhle nám ještě jedna ubyla… ![]()
Holky když budete chtít tak se Sluníčka můžu zeptat já a nebo jí můžete napsat do snažilek tam chodíme obě. ![]()
Jestli je to pravda nebo není se stejně nedozvíme. Neměli by jste si to tak brát.
Já zažila Markýska a fakt mi to připadá strašně podobné a proto to tak nežeru a nesmutním.
A taky když nad tím přemýšlím tak nechápu jak může být tak nezodpovědná a znova otěhotnět když má v nemocnici miminko.
Jak asi může tohle další těhu dopadnout když bude furt ve stresu.
Fakt hnus. ![]()
Já to tak neprožívám,ale je mi jem líto toho malýho teda jestli nějakej vůbec je.A jak je Terezce,už je jí líp?
No Terezka je v pohodě jak jí skončili teploty tak už řádí. Ale dneska je protivná protiva.
Akorád od té nomoci strašně spatně jí. Skoro nic nechce to co jedla. Naštěstí prso si vezme pokaždé a pije čaj ale v těch prsou už toho moc není.
A teď teda snědla třičtvrtě sklenky přesnídávky no. Jinak je to boj každej den.
Já jsem se zrovna před chvilkou s malým zlobila.Nevím jestli je to k těm zubům,ale od včerejška špatně jí.všechno plive,šklebí se no děs..Chvíli ho nehlídám a hnedka má ruku v puse a je celej špinavej..Chystám se jít podívat do Tesca a něco mu koupit na sebe..Roste jako z vody a chybí nám tepláčky.Ráno jsme tady měli chlápky co vyměňovali zásuvky a Martínkovi se líbili pořád jim něco vykládal.Asi radil
.Ještě musím počkat na další co přijdou dělat něco se stoupačkama…dneska máme v paneláku nějakej servisní den
Zítra se jdeme podívat na svatbu,tak doufám,že se malej nezapomene předvést ![]()
Já skoro nic nekupuju Terezce. Mám strašně moc věcí co dostala když se narodila a plno věcí nám koupili větších takže teď do toho dorostla.
A pak mám strašně moc věcí od švagrové po dětech.
…Tak jsem to tam dočetla…fakt detektivka… a myslím, že nemá smysl se tím dál zabývat…
Holky, s malým už to začíná být náročný… naučil se lozit všude za mnou a pokaždý mě pak začne tahat za nohavici a chce se nosit a abych si s ním pořád hrála…na to, jak býval samostatný, docela změna, je to milý, ale nic neudělám… ![]()
To nám se to zase trochu otočilo..naučil se hrát si sám..Aspon na nějakou dobu…to my oblečení taky dost dosáváme od mamky,ale spíš bodíčka a mikiny…Tepláky jsou u nás nedostatkový zboží.. ![]()
No Terezka už taky začíná lést. Ale ještě to není tak dokonalé.
Ale až bude tak to bude něco. Máme v celém bytě dlažbu ![]()
Martasajo strašně se mi líbí jak říkáte lozit ![]()
3vagrová se před 3ma rokama odstěhovala do Olomouce a děti si na to mluvení strašně rachle zvykli a moc se mi to líbí jak mluví. Jednou máme v plánu se tam za nima odstěhovat.
Tam kde bydlí se mi moc líbí.
Tak s tou dlažbou jsme na tom stejně..Moc se děsím těch pádů,až se bude snažit chodit… ![]()