září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
22.4.09 09:10

Ahoj.Tak dneska je to lepší,ale noc teda za to taky stála..Nejspíš to nebude žádná nemoc,ale zase ty zatracený zuby.V noci se mi budil s brekem každou chvilku a pořád chtěl prso…Nepapal,spíš to vypadalo,že si ty dásničky brousí.Teď už má jen malinko zvýšenou,ale je čilej a hraje si…už fakt nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 09:28

Danuško tak zkus koupit nějakej ten gel v lékárně na dásně. Zkus mu to namazat a uvidíš jestli to pomůže neo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
22.4.09 09:36

Dobré ránko,

Pájo tyhle pocity taky moc dobře znám, myslim ze to asi prijde na kazdou, obzvlast s tou spankovou deprivaci :roll: ja ho pak vetsinou necham par minutek brecet, pak si nadavam jaka sem to hrozna mama a bezim ho utesovat a omlouvam se mu ze sem ho nechala tak dlouho 8)

doufam ze to nevezmete jako provokaci, ale musim se pochlubit, dnes jsme spinkali az od osmi az do dvou, pak se vzbudil v pet a pak az klasika v sedm na snidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.4.09 10:35

holky,když měříte teplotu kolik stupňů odečítáte?Všude píšou něco jinýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 10:47

Danuško když je to v uchu a v zadečku tak se odečítá půl stupně. V podpaží neodečítáš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.4.09 11:07

Ahojky,
noční brečení s malým, pamatuju si to z prvních prdíkovskejch měsíců…to nevyspání je fakt šílený…tak ať je brzo líp…

Danuško , jak píše Pája, zkusila bych ten gel, když ho to tak trápí a třeba Paralen na noc… Musí se to nějak přežít, čekají nás ještě stoličky a ty jsou prý nejhorší…
Taky odečítám v zadečku 0.5 stupně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.4.09 11:08

Děkuju,tak jsem to odečetla dobře…já měřím v zadečku,prý je to nejpřesnější a navíc v podpaží mi to nejde.Vždycky mi vyšla tak zajímavá teplota,že by chudák musel být v mrazáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.4.09 11:11

Já taky jen v zadečku. Máme takovou tu obyčejnou rychloběžku… Já těm digitálním moc nevěřím, dojdou baterky a jsi nahraná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 12:11

Tak mě taky dr řekla ať si koupím rochloběžku. Tak jsem jí koupila a doma udělala test digitálního a rychloběžky a hodnoty byli stejný. Takže já nemám důvod nevěřit digitálnímu teploměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 12:12

No ale mám doma i ten teploměr do ucha a ten je teda děsnej. Měří úplně šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.4.09 12:38

Pájo, já nemyslím, že by měřil špatně, ale bála bych se, že se poláme a nebude pak fungovat… Rtuťový, pokud ho nezlomíš, fungovat bude vždy a máš to měření přímo na očích… :wink:
Ale já jsem v tomto asi trošku staromódní… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 12:50

Jo jo chápu.
Já mám raději digi protože já na té rychloběžce tu rtuť špatně vidím.
Na tom digi taky vidím jak tam stoupá teplota a když teploměr vyndám tak tam ta teplota zůstává. Na té rychloběžce hned jde dolů jak to vyndám ze zadečku.
Nejsi staromódní, každému vyhovuje něco jiného. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 13:06

Tak mě se peče v troubě zemlbába a Terezka už 2 hodiny spí venku v kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.4.09 13:20

Ahoj holky! Dlouho jsem tu nebyla, tak se jdu na vás podívat. :)
Jaké děláte pokroky? My už se plazíme a sami sedíme.
Chtěla jsem se zeptat, od kdy se můžou lipánky, pribiňáky atd.?
Já už jsem mu ho zkusila dát a moc mu chutnal, ale někde jsem četla, že až po roce, tak nevím. :roll:
Jinak čaj pijeme zase z flašky od Aventu, jelikož z hrnečku se mu moc pít nechce.
Tak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.4.09 13:27

Ahoj Malevo, no každej ti řekne něco jinýho. A každej dr taky. Já si myslím že pokavaď to malému nedělá nějaké potíže tak mu ho dát můžeš.
Někde jsem četla že se to nemá dávat kvůli bílkovoně že jí je v tom hodně malé mimi mají problém to strávit.
Mojí kamarádky malá jí po něm zvrací a druhá holka od kamarádky to snese v pohodě.
Mě teda taky dr říkala že už můžu dávat jogurty ovocný a zakysané výrobky ale počkám raději do 8 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí