září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
24.4.09 11:16

ja taky uz po zidlickach pokukuju, sice malej jeste nesedi, tak chvili to vydrzime s tou autosedackou, dokud se tam vleze, nastesti ten potah se da snadno sundat a umejt

kamaradka ma myslim tu Fabulu a je s ni spokojena, ale me se spis libi takovy ty dreveny polohovaci, ze mu to vydrzi i do budoucna jako normal zidle, ale musim to teprv prostudovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 11:16

Hailli, s tou cestou s Tebou fakt soucítím a přesně vím, jak Ti je…ale to půjde, uvidíš… :wink: Mně už se to ježdění taky blíží. Od května začnu ještě kondiční a pak naostro…

Taky jsem si myslela, že u druhého to už tak není, ale spousta mamin tady s více dětmi, má úplně stejné dotazy a problémy jako ty, co mají první…Takže bych na to nespoléhala. Ono je asi fakt každý dítě úplně jiný a překvapuje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 11:27

Tak já zatím krmím v lehátku a až bude Terezka sama sedět pevně tak vytáhnu židličku. Já jí nemusím kupovat mám jí od švagrové. Je plastová a taky docela velká.
Tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 11:28

Dřevo mám moc ráda, ale zrovna u té židličky bych se bála, že při denním čištění se brzo odrovná… :?
Jsou i plastový, třeba od Jané, i s tím stolečkem, ale zase, jednak je to už dražší a pak jedna máma tu psala, že to ani v životě nerozložili, že jim malej stejně chtěl sedět u normálního stolu s dospělejma…což si dokážu představit…taky my tu na tohle stejně nemáme místo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 11:29

Holky už jste kupovali nějaké botičky a nebo bačkůrky?
Já nevím jestli mám Terezce koupit už bačkůrky když trochu stojí. Na ven mám boty které jsme dostali když se narodila. Ale to jsou nějaké obyč větnamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 11:33

Martasajo, tak já bych to zkusila jak bude malej sedět u stolu sváma, a pak přinejhorším koupit tu židličku.
Koupit jí můžeš vždycky. Třeba mu to půjde u stolu a nebudeš jí muset kupovat.
Kámoška jí na holku taky neměla. Lucinka normálně seděla v obýváku na sedačce a jídlo měla na stolku. A nebo jí krmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 11:47

Pájo, tak to máš dobrý. Asi to ještě odložím, stejně ještě nesedí a tu funkci splní zatím lehátko, i když já pořád ještě krmím na klíně, no a pak se uvidí. Myslela jsem, že by tam mohl vydržet třeba si hrát, no ale když se na něj tak koukám…asi ne…už začíná lézt klasicky po čtyřech, střídá ruce i nohy a bříškem si to prokládá čím dál míň…občas se přetočí i na zadek, ale to je ještě takový polosed na jedný půlce… :lol:

Dneska jsem mu do přesnídávky rozdrobila dětskou sušenku…měl boule za ušima a já nestíhala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 11:53

Pájo , máme jen jedny botičky, co jsem kupovala na zimu, když jsem měla malého v šátku, jen aby mu nebyla zima na nohy. Jinak my zatím nestojíme, takže nic. Četla jsem tu, že boty se mají dát až když chůze začne převažovat lezení…Takže my máme nejspíš čas, zatím se ani nestaví …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 12:01

Tak jsem volala na ty výsledky moče.
Tak prej to má pořád stejný.
Hranice je 10 a Terezka má prý pět deset. Prej je to vidět pod mikroskopem ale jinak je to prej dobrý.
Tak mám přijít příští týden znova. A Sestra jí pořáně vypláchne pipinku a odebere to sama.
Nemám se vzrušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 12:09

Takhle cestuje ze spaní. A to měla hlavu na druhý straně :lol:
""http://pictureup.cz/picture/verejny/668668p1000421.jpg:http://pictureup.cz/…p1000421.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 12:10

Myslíš ty leukocyty v moči? K tomu mi ty čísla ale vůbec nesedí… :?: :nevim:
No, ale když se nemáš vzrušovat, tak se nevzrušuj, asi je to fakt spíš tím odběrem… ono to má být čerstvý, čůrat se má přímo do zkumavky… takhle to může být jen zkreslený… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 12:14

Jééé, andílek :lol:

Úplně stejně jsme spali včera večer, pak jsem ho vrátila zpátky. Taky stahuje mantinelky, aby potvůrka viděla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 12:14

No říkala že tam ty bílé krvinky jsou furt.
A moč měla čerstvou, ale prej to taky může dělat malinkej výtok co vytýká z pipinky. Proto se prej musí pořádně opláchnou.
Nevím jak to myslí že hranice je 10 a ona má pět deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 12:16

Jojo stahuje :lol:
Pak se do něj zakousne a kouká přes žbrdlínka ven jestli tam někdo leží nebo ne v posteli :lol:
To je někdy tak srandovní že se musím smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 12:18

tak drzime palec, at jsou vysledky uz v pohode

ad boticky ty taky zatim neresime, asi ani dlouho nebudeme :-)) mame teda dvoje ktere dostal jako darek, ja jsem mu zatim poridila ponozky s tema protiskluzovyma podrazkama, kdyby nahodou … precejen mame plovoucku a docela klouze

s tou drevenou zidlickou mam taky strach o udrzbu, ale zas nekdo tu v diskuzi o zidlickach psal, ze ji normalne myje a je v pohode, tak nevim, no zatim proste to vyresi autosedacka a casem uvidim, taky jak sporadane bude jist :-)), zatim jsme to nezkouseli, tak si to neumim ani moc predstavit, jakej svincik nadela

jinak ted se teda probudil z dopoledni siesty a rovnou pekne nasranej, tak doufam ze ho to do toho plavani prejde, nebo nas vyhodi hned z prvni hodiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí