září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
23.4.09 14:06

no tak na to ja jsem taky zvedava, jak se mu to bude libit a jak se tam s nim popasuju, asi tam na to nejak zarizeny budou, kdyztak mu dam decku na zem, nastesti se jeste neplazi, jenom toci

taky sem zvedava jak tam dojedu, je to v praze, sice na okraji, ale precejenom,. jeste sem tam nebyla a ja jsem z toho vzdycky nervozni kdzy nevim co me ceka, kde tam zaparkuju a tak

kvizovy ukol - najdi 5 rozdilu :-))

http://emimino.cz/…0n%E1zvu.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.09 14:08

…5 měsíců rozdíl…! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.4.09 14:18

no jo uz sest, za tyden mame „pulrociny“ :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.09 14:20

No jo, bude oslava? :-)

A jak dopadlo grilování? Bylo? Tady bylo celkem hezky, sice k večeru už chladněji, ale nepršelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.4.09 14:23

jj grilovani bylo v sobotu, coz byl jediny den kdy bylo hnusne a zima :-))) ale vydarilo se, seslo se nas sedmnact, v podstate skoro vsichni sousedi z ulice, tak doufam ze pristi tyden vyjde pocasi a upalime carodejnice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.09 14:32

No jo, je fakt, že v neděli bylo líp… Zato dneska se to nějak zlomilo :(

Týjo, příští týden jsou už čarodky, no tak to my asi nic, uvidíme, tady jsou to většinou takový hurá akce… :wink:

Malej už tři hodiny spí jak zabitej…to zas bude do večera lumpačit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 15:13

Tak jsme se vrátili z Tesca a tepláky neměli..Tak jsem malýmu koupila aspoň pyžámka..V jednu mi volala paní z plavání,že se teď uvolnilo místo a příští čtvrtek začínáme..Už se těším,ale nevím jak to tam bude probíhat…

Příspěvek upraven 07.04.12 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.4.09 15:17

teda to byl drobek :-)), no jo koukam ze mel o kilo min nez tadik kdyz se narodil :-)) ale noziska ma poradny

tak ja vam dam zitra vedet, jak plavco probihalo a co na to nas mladej rikal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 15:22

A ještě jedna,po popuštění z porodnice

Příspěvek upraven 07.04.12 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.09 21:33

Danuško, moc hezký fotečky, hlavně ta druhá, ta je jak z reklamy :D

Jinak my teda taky máme spoustu triček a bodýček, ale kalhoty jsou nedostatkový zboží… Těch moc v Tescu nemají a když tak dost drahý. Obyč dupajdy jsem tam snad ani neviděla… Jo a taky tam máte vždycky spoustu velikostí newborn, ale zrovna tu, co chceš, ne? A taky růžovýho je mnohem víc, než na kluky…asi je fakt víc chlapečků, naše diskuse je toho důkazem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 09:44

no s tím tescem musim potvrdit, ze tema velikostma to je zoufaly, vetsinou vsechno newborn a pak par velikosti, vetsinou zrovna chybi ta kterou potrebujem, ja tam beru bodicka a overalky na spani, ty sou fajn, sem tam nejakou mikinku nebo svetrik, ale kalhot tam fakt moc neni, dupajdy jsem tam nevidela, vetsi vyber maji snad jenom v obchodaku na narodni

ted nastesti privezl tatka nejaky katata z nemecka, za zhruba 500 privezl dzinovy trictvrtacky, dlouhy kalhoty a kratasky

kdyz uz jsme tak vcera nostalgicky vzpominaly, tak jsem nasla sesit kde jsem si psala kojeni ze zacatku to je docela husty, rekord 15 kojeni denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 10:17

Ahoj,

jo jo, první měsíc kojení…Já to teda už doma nepsala, na to už fakt nebyla síla, ale asi tak nějak to bylo…po dvou max. třech hodinách 24hodin denně…?
Jak jsem to mohla vůbec vydržet??? :o

Hailli, kdy se jdete potápět? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.4.09 10:32

Ahojky
Taky občas kupuju v Tescu overálky a je fakt že na holky tam mají moc krásnejch věcí. Ale na kluky u nás taky. A ty velikosti jsou stejný u nás. Ale můžu říct že jsem Terezce koupila overálek na 0-3 měsíce a nosila ho ještě na začátku 6 měsíce.
Takže ty velikosti taky moc neseděj.

No a co se týče kojení tak já to ani nepsala prptože jak furt Terezka plakala tak jsem jí měla hodinu co hodinu u prsa ve dne v noci.
To už bych nechtěla zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.4.09 10:53

na plavčo jedeme ve dvě, tak jsem už teď nervozní z té cesty

ja si to kojeni prave zacala psat, jednak abych si pamatovala ktery prso je zrovna na rade a taky nez jsme se trochu sehrali, tak jsem hlidala abych mu nedavala moc casto, protoze jak pil min nez po dvou hodinach tak hrozne blil a bolelo ho brisko

tak sem si ted pripomnela jak umel byt v noci hodinu prisatej na prsu, pak pul hodiny uspavat a za dvacet minut znova a uz to jeho nynejsi nocni vstavani nevypada tak hrozne :-))

jj sladke sestinedeli, sem byla rada, kdyz jsem si zvladla ohrat v mikrovlnce obed kterej mi pritel vecer pripravil, tadik brecel a ja s nim, protoze jsem nevedela co s nim a pripadala jsem si jako nejhorsi mama na svete

to by me zajimalo, jestli u druheho mimi uz to bude lepsi, kdyz uz budu vedet co a jak cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.4.09 11:03

Holky, pořád přemýšlím nad jídelní židličkou…

Líbí se mi ty polohovací, polstrovaný, třeba Fabula od Babypoint, nebo PEPE od Baby Design… Jenže, četla jsem o tom pár názorů a většina maminek říká, že je lepší počkat, když je lehátko, nebo autosedačka, tak to na krmení dlouho stačí a pak až dítko pevně sedí, někdy kolem roka koupit tu obyč Ikeáckou, ta je prý nejlepší, hlavně z hlediska údržby a je prý dost stabilní… Tak teď zase nevím…Ty co maj ty polstrovaný, říkaj, že jsou dobrý, taky si nestěžujou, že to musejí několikrát denně umývat…no a taky jsou větší, my tu toho místa moc nemáme… Zase jsem měla představu, že v tom bude malej sedět i tak, že jak bude nahoře, bude spokojenej s rozhledem… jenže zas co když se ukáže, že je to fakt zbytečnost a za půl roku to půjde z domů a budu kupovat Ikeu… :roll:

Furt nevím, jak to plánujete vy? Je mi jasný, že asi nejvíc ji chci, že se mi prostě víc líbí, ale bojím se, že si budu pak nadávat… :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí