září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slunickoo
26.4.09 21:17

hailliejade hihi,tak pokrocili plavci nejsme.. byli jsme na druhe hodine.. Ale Jenik je sikulka a desne ho to bavilo..plaval v takovy penovy podlozce ve tvaru podkovy…
Jenika to desne bavi a vuubec mu nevadi voda v usich,obliceji,apod.. proste lachtan… :lol: :lol: :lol:

Jdu do vany a na kute,musim se pripravit psychicky na ten zitrek, je mi z toho zle..ma to fakt osklive… :cry: :cry: :cry:

Papa. SLUNI

• Citovat
  • Upravit
2139
27.4.09 10:10

Ahoj Sluni,
taky teda zírám, co všechno už v plavču neumíte… Ha, že by Marťas sbíral balonky a ještě je někam házel, to určitě nebude pravda. Ten bude dělat pravej opak všeho, takže on se bude snažit dostat k tomu košíku a vyházet všechny balonky ven, tak jak to dělá doma s kolíkama na prádlo… :lol:

Fildův karambol mě mrzí, ať vám to dneska u zubaře dobře dopadne a nemusí se trhat… Ale fakt naštěstí, ještě že je to zub mléčnej, ten trvalej už by byl horší… Jsou to prostě kluci… Tak držím palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.4.09 10:18

fiiiha no tak to jsem zvedava jestli budeme na druhe hodine delat taky neco takovyho, tak to se obavam, ze taky moc nepochodime :-)), ke stesti mi asi postaci, kdyz to tam neprorveme jako minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.4.09 10:56

Ahoj.koukám,co jste toho nakecali,já jsem neměla vůbec čas mrknout..V pátek nás čekala svatba a v sobotu pečení prasete.No,mohlo by být každý týden :D martínek i ochutnal i pivo,než jsem stihla něco říct tak slíznul pěnu… :? jsem myslela,že přítomný zabiju.. :evil:

Tak my jdeme na plavání ve čtvrtek a jsem na to dost zvědavá.Malej sice vodu miluje,ale včera,když jsem mu polívala hlavičku,tak se začal šklebit…

Sluní,držím palce,ať to u zubaře dobře dopadne.Já jsem se vrátila před chvilkou a doufám,že tam zase dlouho nebudu muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.4.09 11:30

U nás ukáže teprve první lekce, ale obávám se, že Honzíček na:,–(il laťku dost vysoko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.4.09 11:35

Danuško, tak to vám závidím. Pěknej víkend… :wink:
A co pivo, chutnalo, mu? Já jsem teda ještě lízat nenechala, ale vím, že to dělají skoro všechny děti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.4.09 11:44

No chutnalo a moc,pořád se natahoval po pulitru..to mě,ale naštvali..člověk na chvilku odejde a hned mu něco cpou a navíc co nesmí..Víkend byl pěknej,ale moc krátkej..hlavně počasí se vydařilo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.4.09 11:47

jj s tim pivem to muzu potvrdit, nedavno jsme byli v hospode na zahradce a Tadik jak videl pulitr tak byl celej ricnej, malem ho neslo udrzet :D a pysny tatinek samozrejme nemohl odolat a krygl mu prilozil, tak myslim ze asi trochu peny taky liznul, no a Lukasek od sousedu, kterymu budou v lete dva roky, tak ten uz odstrcil maminku s pitickem a durazne se dozadoval ze chce PIJO!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.4.09 12:18

Tak my budem asi taky pivaři…

tak kde je ten prďola, co tady čepuje to pivo?
http://img3.rajce.idnes.cz/…P4110144.JPG

konečně!
http://img3.rajce.idnes.cz/…P4110138.JPG

ještě aby mě tak nechali napít…
http://img3.rajce.idnes.cz/…P4110139.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
27.4.09 12:28

čusik holkyyy…

u zubaře ok, naštěstí to není zlomený,takže na trhání nedošlo.. :potlesk:
Za týden ale musím na kontrolu..

Mě zubař nevadí,pracovala jsem jako zubní asistentka před mateřskou a navíc zubař je kámoooš… :wink: :lol:

Hihi, no jo Jeník tohle ve vodě zvládá…tak třeba Jeník nena:,–(il tak vysokou latku a bude porazen… :wink: :lol: :lol: :lol:

Všem krasny den přeji…

SLUNI

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
27.4.09 12:30

Martasaja Koukám,že uz pijete ze sosacku od Aventu, joooo.. a dobry??? Teda krome toho piva… :lol: :lol: :lol:

Já teda zatím dávám Aventacky dudliky č.3.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
892
27.4.09 12:38

no huraaa tak to je super, ze je zoubek zachráněn :-)) uz se taky celkem desim az bude chodit tada s valecnyma zranenima

no to mi pripomina ze bych se taky mela objednat k zubakovi

no vidim za to pivarstvi maj ty chlapi v sobe uz od mala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.4.09 12:48

Sluni, tak to je super, že to dobře dopadlo… :wink:

Mně teda zubaři taky vadí, i kamarádi… :?

My pijem z Aventu a teď máme i Nuby. Ze začátku se to jevilo, jako lepší, ale nakonec to vyšlo na stejno. Pije, jen když se mu chce a umí to z obou. I když z Nubáckýho to pochopil skoro hned… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
28.4.09 08:13

Ahoj, tak se ozýváme po víkendu. No byli jsme na srazu diskuze odsud a bylo to super. Pro děti maškarní a náš Jáchym se taky zapojil.
http://img3.rajce.idnes.cz/…P4251970.JPG /> seděl jen na to focení jinak ho nenechávám.
Jinak plavání je super dneska máme první ponor tak jsem zvědavá. je super sledovat jak zadrží dech a i na docela dlouhou dobu. :lol:
Sluníčko teda tak to bych byla pěkně vyděšená se zubem. No hlavně, že je zachráněný.
Jinak se u nás zdokonalil pohyb směrem vpřed.
Holky tak ještě jsem si říkala, že jsme na sebe nikdo moc neprásknul. Tak já třeba něco málo. Je mi 30 a bydlím kousek od Moravské Třebové. Nejsem vdaná, ale žijeme s přítelem a máme teda 2 děti, svatba možná jednou bude, ale jediným důvodem je příjmení. Děti se jmenují po tatínkovi. a moje jméno je Lucka.
No a jak jsem psala tatík horolezí takže trávíme hodně volného času venku někde pod skalami nebo na procházkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
28.4.09 10:25

hezke dopoledne, tak my jsme se zrovna vratili z neurologie a hura hura, vsechno se zda byt uz v poradku, umime vsechno co umet mame :-) jeste teda mame chvili cvicit, ale uz spise jen pro jistotu, tak mi spadl jeden kamen ze srdce, jeste nas ceka kontrola na chirurgii ale to snad taky dopadne

vasinko krasna fotka :-)))

ja teda taky prihodim nejake info, takze ja jsem Petra, bude mi 27 a s pritelem mame naseho prvniho koblizka, svoji zatim taky nejsme, minuly rok jsme svatbu planovali, uz jsme meli i rezervovane misto a pak jsem zjistila ze cekame mimi a tehotna jsem se vdavat nechtela, no ale snad nekdy na tu svatbu jeste dojde :-))
jinak jsme se v lete prestehovali z Prahy do Velkych Prilep, coz je kousek za Prahou, sice jenom byt, ale ma svoji zahradku a zatim same super sousedy, tak jsme spokojeni
jo a jeste mame doma nase druhe miminko - kocicku Opicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital