září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
21.4.09 10:11

Terezka má nějakou virózu. Dneska už teploty nemá ale červeno v krku pořád.

Ahoj zdravím všechny.

Já bych taky raději Jazze ale fakt to jsou šílený prachy ale dobrý auto no.
No my nemáme ani na toho Getze takže nevím jak to uděláme.
Jedno uto už splácíme takže půjčka v bance nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.4.09 10:18

Ahoj.To já si taky říkám,jak to strašně rychle uteklo a už nemám to malý miminečko,který jen leželo a koukalo..Když vidím fotky když se narodil,to byl opravdu drobeček.Teď už to bude utíkat čím dál rychleji..

Včera jsme se konečně dostali na šestiměsíční prohlídku a Martínek váží 7750g a měří 71 cm..Doktorka říkala,že je na svůj věk strašně aktivní,že se mám na co těšit…

Spinkání se nám teď taky zlepšilo.Tak doufám,že to nezakřiknu.Usne mi v půl osmý,potom si v půl třetí cucne mlíčka a potom spí do sedmi,půl osmý..Dneska jsme to natáhli až na osmou..Jenže to skoro půl hodiny sebou házel a tlačil,tak jsem stejně nespala..Teď na mě navíc vlezl nějakej bacil,tak kašlu a smrkám..Jen doufám,že to Martínek ode mě nechytne…No,jo to jsou ty teplotní skoky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:25

Já vám to spaní tak závidím.
Teď Terezka spala špatně protože měla teploty ale předtím jí nic nebylo a taky špatně spala.
Ta jsem zvědavá kdy se srovná jestli vůbec.
Až pojedeme na dovolenou a bude tam takhle strašit a řvát ze spaní tak to nebude moc pěkná dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
21.4.09 10:27

tak prejeme terezce brzke uzdraveni, at muze zase radit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:28

Danuško, to mě minule taky říkala dr že je moc aktivní a moc šikovná na svůj věk. Že to si prej užijeme ještě.
No já už si užívát i tak dost sní. :lol:

Jo taky se snaží lést a má pohyby jako chameleon, jsem se musela včera smát když jsem jí viděla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:29

hailliejade, to ona řádí i když má teplotu. Akorát spala víckrát přes den ale jinak byla čiperná na blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
21.4.09 10:34

to spani teda taky zavidim, dneska se tada celkem vratil se svymu standardu, v pul osme spat, vzbudil se teda v deset, ale to zas hned usnul, asi spatny sen, pak v jedenact kojo, ve tri kojo, vstaval v sest, ale vydrzel si mrmlat v postylce az do sedmi, pak jsem ho nakojila a jeste na pár minutek schrupnul ve velke posteli, ale pak uz honem honem vstaval, aby stihnul s tatou posnidat a udelat mu papa

nekde jsem tu v diskuzich cetla ze od pulroku mimco zvladne spinkat celou noc, nekdo dokonce psal ze to zvladne od 5 - 6 kg, tak nevim to nam asi nehrozi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:39

No Terezka mi taky 2× ukázala že umí spát celou noc a od té doby je konec.
Půl roku nám je a 6 kilo máme taky, ale tohle asi nebude náš případ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.4.09 10:42

To jsem taky četla a zjistila,jsem,že když se mi třeba taky v noci vzbudí v jednu,tak hned k němu nejdu,ale čekám jestli neusne a většinou tak do 10 minut zabere znova.Když jsem ho hned vyndavala,tak si párkrát cucnul,nebo spíš zadudlal a usnul,tak hlad neměl.Oni si prý miminka navyknou na to jak vstávali,když byli menší a teď se budí spíš ze zvyku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:42

Co já bych za to dala kdyby se Terezka budila po 3-4 hodinách jak to bylo do 6 měsíce.
Jenže teď usne brzy ale spí tak necelou hodinku a pak řev ze spaní a nedá se uklidnit.
A to spí, řve a je na všech čtyřech. Fakt nechápu co jí je.
No a takhle to jde až do rána. A občas teda k ránu spí 3 hodinky ale mele se a vzychá že já nemůžu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:45

Tereka když se narodila tak spala i 5 hodin v kuse a to jsem jí kolikrát musela vzbudit.
Je fakt že když se vzbudí po hodině tak už jí taky někdy nevyndavám. Vím že hlad nemá, tak na ní jen položím ruku a dělám pššpšš a někdy teda usne. Ale dneska řvala jak tygr až se zalikala tak to vím že jí vyndat musím že pomůže jen prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
21.4.09 10:50

taky jsme zkousela k nemu hned nevstat, ale asi na to nemam ho nechat vyrvat, uz jenom s ohledem na sousedy a na pritele, protoze on fakt rve jak kdyz ho na noze bere, ale asi je to fakt uz spis takovej zvyk, pritulit se mame k prsu, nez hladik, no zatim mu to poteseni neumim odeprit :oops: tak si za to muzu sama, ale uz ma skoro hotovy pokojicek, tak bude akce kulovy blesk a uvidime, do vedlejsiho pokoje uz se mi asi tolik nebude chtit chodit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.4.09 10:53

To martínek spinkal od narození tak těch 6-8 hodin v kuse,potom se to zlomilo budil se každou hodinu a půl a teď zase lepší…Nejhorší je že se na to nemůžu spoléhat.jednou je to tak a podruhý jinak…navíc jak jsem s ním přes týden pořád sama,tak je na mě děsně závislej.Večer ho musím uspávat jen já jinak je hysterickej.Zajímavý je,že když ho o víkendu přes den uspává manžel tak si s ním lehne do postele a do 5 minut mu usne.To já si s ním lehnout tak ječí klidně hodinu..To já musím uspávat u prsa..Jestli ví,že tatínek nemá…je to divný :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:54

když brečí hodně tak jí taky nenechám vyřvat. Ale když jen knourá tak jí nechám v postýlce.
Manžel už chtěl Terezku taky odstěhovat do pokojíčku, ale mě to příjde moc brzy. A hlavně máme doma psa a kdybych nechala otevřené dveře do pokojíčku tak by tam chodil pes spát na koberec a akorát by ho Terezce zničil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.4.09 10:55

Holky co dáváte klukům pít? Dáváte čaj nebo vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí