září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
16.4.09 20:12

Martasaja ja vim, leti to hrozne, zda se mi ze ty decka snad rostou pred ocima, uplne cejtim ja staaaaaaaaarnu

tak jsem se dneska vrhla na vareni prvnich prikrmu, zatim teda jenom do mrazaku, zatim brokolici a cuketku, teda kdyz jsem to ochutnala tak chudak malej :-))) obzvlast ta cuketa jak rozzvejkanej papundekl

zkusila jsem dneska malyho pred spanim poradne nafutrovat (dvakrat z kazdyho prsa) a dala sem mu paralen, jestli to sou ty zoubky, tak jsem zvedava jaka bude noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.4.09 22:47

Taky jsem se divila, že něco tak hnusnýho může dítě sníst, no a sní… Obzvlášť ta jednodruhová, jak už to můžeš kombinovat, je to trochu lepší. No ale jak jednou ochutnají pořádnej žvanec, budem se moct s vařenou zeleninou zahrabat a myslím, že mu to nebudu moc vymlouvat :lol: :lol:

Přeji všem klidnou noc. Dneska mrňous usnul už v sedm a přímo ukázkově u flašky s kaší. :D No odpoledne moc nespal, tak jestli ráno bude chtít vstávat v šest… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
17.4.09 09:59

no jo ono je fakt ze hnusny to pripadne nam, kdyz mame s cim srovnavat, ale pro nej to po pul roce mlika bude asi pecka :-)), hlavne ze bude jist ze lzicky, to se mu myslim bude libit, kdyz mu z ni davam kapky, tak basti jako divej a hrozne se mu lzicka libi, uz si ji umi sam dat do pusinky

teda tady je dneska tak hnusne :-( a tojsme chteli o vikendu konecne grilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.4.09 10:09

No až budete začínat s mrkvičkou, i když trénujete se lžičkou, asi bych to na Tadeáška samotnýho nenechala…ona ta mrkev se fakt blbě pere :D

U nás je zatím celkem dobře, ale už jsme informováni. Odpoledne je to tu, tak asi půjdem ven dnes dřív… V neděli by mělo být už celkem obstojně, tak to grilování třebas vyjde. :wink:
A když ne tuhle, tak jinou. Léto teprve začíná!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
17.4.09 10:13

Ahoj,tak jak koukám,tak děláte pořádný pokroky.Tak u nás zatím nic novýho nedělá.Postýlku můžu mít ještě pořád nahoře..Asi jediná změna je,že se z malýho stal strašnej žrout…Ty příkrmy mu nějak moc zachutnali…Dostali jsme od dědy holoubátka a malej jí,jak kdyby hodně dlouho nejedl.Nestíhám dávat… :D jinak dneska budu mít příjemně strávenej den.Jdeme s tchýní do města :roll: zítra si s manželem konečně po dlouhý době vyrazíme,tak doufám,že malej nebude jinýho názoru a pár hodin to bez nás vydrží… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
17.4.09 10:46

no vybavila jsem se na krmeni takovym tim bryndackem i s rukavama z IKEA tak snad tolik skod nenapacha, i kdyz samotnyho ho jist samozrejme nenecham, ma tu lzicku spis na hrani, aby si k ni vytvoril kladny vztah :lol:

jeste bych se chtela zeptat, jestli nechavate prcky spat na brisku? Tadík nikdy na brisku nespal, ale poslednich par dni kdyz ho dam vecer spat, tak se prekuli na brisko, polozi si hlavicku na hajanka a takhle usne a ja ho pak chodim obracet na zada, protoze mam hrozny strach aby se na brisku nezadusil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.4.09 11:15

Asi dobře vaříš Danuško :D Brzo nabere sílu a nebudeš se stačit divit, co všechno dokáže. Hmm pokroky, dnes převržený lehátko a dvakrát vyházený všechny časopisy z nižší police. Vše nebezpečné jsem odstranila a vzhledem k tomu, že číst snad ještě neumí, časáky mu nechala, ty ho baví… :wink: Teď devastuje příručku ke správnému kojení a snaží se vytáhnout na postel, ale nejde to, nejde… :lol:
Tak si to zítra pěkně užijte a trochu se odreaguj, ono je občas potřeba :wink:

Hailli , na bříšku ho nechávám spát jen přes den, když jsem sama vzhůru a chodím se na něj dívat. On stejně spí jen tak půl hodiny až hodinu. Ale na noční spaní ho už přetáčím, neusnula bych… Bohužel i tak se občas překulí zpátky, že ho ráno najdu na břichu, ale s tím už asi nic neuděláme… :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
17.4.09 19:26

Tak zkouším vložit nějaké fotky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
17.4.09 19:34

]

Příspěvek upraven 07.04.12 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.4.09 20:07

Moc hezkej klučík a jaký má modrý kukadla, jak zrcadla… :wink:
A máme stejný tričko!

Supr kšiltovka, jak vám drží na hlavě? Já mu tu čepici pořád honím zleva doprava a to má zavazování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
17.4.09 20:12

teda to je frajer :-))) taky jsme na velikonoce koupili novou ksiltovku, tak se casem taky pochlubime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
17.4.09 20:41

Ahoj.Děkujeme,oči a rty má po mě,jinak je to celej tatínek :) Právě,že nám taky pořád padá nebo si jí rve,tak mu jí dávám nastranu nebo dozadu…To tričko má asi každej,už jsem ho viděla na hodně miminkách..Je vidět,že všichni nakupujeme v Tescu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.4.09 20:54

Jako u nás, celej tatínek, ale blonďák a modrý oči po mně. I když ty vlásky možná časem ztmavnou, prý je měl v dětství taky blond. Ale modrý oči zůstanou, na tom trvám! :D :D :D

V tescu se dobře nakupuje, nejvíc tam beru bodýčka a overalky na spaní v tom balení po třech, to se fakt vyplatí. To, na té fotce jsme zrovna dostali darem, byl to nějaký komplet, ale už je nám to malý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
17.4.09 20:59

No nám ty vlásky čím dál víc tmavnou.Já si myslím,že je bude mít černý po tatínkovi.Já taky kupuju ty balení po třech.Teď jsem naposledy kupovala nádherný bodíčka s pejskama od Disneye.Vyšli mě po slevě na 139 Kč…My taky ze všeho strašně rychle vyrosteme.Teď už kupuju radši 80 a o moc větší teda není…Kolikrát je tam na tom napsáno 9-12 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.4.09 21:28

Ty pejsky máme taky, jsou fakt krásný. Velikostně končíme 68 a přecházíme na 74, nebo taky těch 9-12m, jak co. Dokud mu to dopnu, tak to nosí. Kupuji dost dopředu, když tam jsem, tak skoro vždycky něco vezmu, takže triček už máme dost. Dupačky moc nepoužíváme, spíš různé kalhoty, s ťapkama i bez. Na doma většinou s, protože ponožky furt lítají.

Zítra se jedem podívat na auto pro mě. V lednu jsem si teprve dělala řidičák, abych mohla s malým jezdit, tatínek je pořád někde v tahu, tak jsem zvědavá. A taky se toho dost bojím. Ještě si asi zaplatím pár kondičních jízd a pak někoho ukecám, aby jezdil ještě chvíli se mnou. Snad to půjde bez vážnějších nehod… :? Musí, bez auta to s děckem jde dost blbě… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí