září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
2.4.09 09:19

jejda omlouvam se za tu mezeru, tadeasek si oblibil klavesnici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
2.4.09 10:59

Ahojky

Jaký značky kaší kupujete v DM?
Já to vždycky prolítnu a pak si nepamatuju co tam mají :oops:

Byla jsem na sociálce 2× a zatím vždycky dobrý. I papíry co jsem musela vyplnit tak mi řekla že je to dobře. A že kdyby něco tak to tam dopíše sama.
A na nějaký přídavky jsem se ani neptala, protože když jsem tam byla po prvé tak mi řekla že jestli máme s manželem dohromady víc jak 16 tis tak nemáme na nic nárok. Takže jsem to ani nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
2.4.09 21:49

jo jo jo, tak dneska paradicka, slunicko svitilo jako o zivot, cely odpoledne jsme se vyvalovali na zahradce, namazala jsem nas UV a chytali jsme bronz 8) dokonce i kočku jsem vyvenčila, doufam ze to vydrzi i zitra, jedeme se courat na okor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
3.4.09 13:17

Jen hlásím rychlý průlet..

Jsme pořád venku, teď jsme doma jen na sváču a zase mažem ven…

Tak pá a pěkný víkend všem!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
892
3.4.09 16:19

nazdarek, my si to taky uzivame venku, posilame pozdrav z travy

http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
3.4.09 16:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
6.4.09 08:55

Hezké pondělí všem přeji…

My trávili celý víkend venku, akorát v neděli jsem se vrhla na mytí oken..už mi chybí jen jedno, obyvák… Jinak mám na Velikonoce hotovo… :dance:

Papa…

• Citovat
  • Upravit
892
6.4.09 09:10

bry ranko všem, tak mě okna ještě čekají :roll: o vikendu jsme malovali taďovi pokojíček a jinak jsme se taky povalovali na zahradce, za:,–(ila jsem si maliny, ostruziny a rybizek :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
6.4.09 09:18

hailliejade … ja uz se na ty okna nemohla koukat..

Uz delate malemu separe pokojicek? 8O :wink:

• Citovat
  • Upravit
892
6.4.09 09:47

jj presne tak, uz bychom ho chteli vystehovat, tak uvidime, co na to bude rikat :-)

nase okna by to taky potrebovaly, ale ja to porad odkladam :wink: nastehovali jsme se loni v cervenci a od ty doby na ne nebylo sahnuto, ale zatim je pres ne jeste trochu videt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.4.09 11:00

Ahoj holky.To my jsme byli taky celý víkend venku.Martínek si krásně opálil obličej.Vypadá jako by byl u moře.Bude asi po tatínkovi.Ten taky vyleze na sluníčko a je hned opálenej.Včera jsme byli v zoo.Malýmu se moc zvířátka líbili..Když jsme byli u medvědů,tak jim tam začal něco tak hlasitě vyprávět,že hned byl středem pozornosti on..Já se taky chystám na okna,ale ty budu dělat až ve čtvrtek.To má být manžel doma tak si vezme Marťu ven.Taky mám v plánu pře:,–(it kytky,už to docela potřebujou..Jen aby bylo pěkně,když jsem si všechno tak naplánovala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.4.09 14:21

Ahoj holky,

My už se taky postupně stěhujeme ven, po té zimě má člověk takový absťák či co… 8)
V sobotu, když jsme se vrátili, jsme ještě stihli fotbálek, prý ať si malej na sport zvyká a v neděli, poté, co jsem umyla okno v pokoji a pověsila novou záclonu, jsme pro změnu vyrazili na první pivo na zahrádce, tak to byla taková pohoda…a večer jsem byla úplně mrtvá.
Dneskla jsem doumývala zbytek a pak jsme valili k doktorce na to očkování, tak už máme jedna noha Hexa II a druhá noha Prevenar I, zatím dobrý, tak uvidíme večer… :?

Jak je teď posledních pár dnů tak hezky, malej začíná pozorovat přírodu a je jak u vytržení, jezdíme v sedě, což se mi moc nelíbí, protože si sám ještě nesedne, tak ho dávám do kočáru na bříško hlavou ke mě a to mu taky celkem vyhovuje, hlavně, aby měl přehled… :D Taky už poslední dva dny začal jít na všechny čtyři, ale tak nějak divně, ruce dobrý, ale místo aby si klekal, tak stojí na špičkách a vypadá, jak kdyby se chystal dělat kliky… :lol: No jsou to cviky, co všechno předvádí, lepší než televize… :wink:

Honzíčkovi gratulujeme k prvnímu zoubku!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.4.09 14:53

Ahojky

Tak jak bylo u babiček?

My jsme taky furt venku na zahradě a je to super. Terezce se to moc zamlouvá.

Holky když jdete na slunko s mimčama mažete je už nějakým krémem na opalování?
Já teda Terezku po chvilce schovávám do stínu ale i tak nevím jestli jí ta chvilka na sluníčku vadí.
Sama na slunci navydržím.

hailliejade, fotka krásná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.4.09 15:41

No, krémíčky na sluníčko bych chtěla probrat. Asi by se mazat už měli, ono to sluníčko je teď už docela agresivní a malej taky po jednom odpoledni měl červený tvářičky, ne spálený, ale tak vypadal zdravě :D . Jinak se před sluníčkem taky spíš schovává, nemá ho rád.
Ale čím mazat a jakej minimální faktor??? :?:

U babičky byla pohoda, babička celá nadšená, nic neudělala, protože malej zakňoural a už letěla k němu, ale naštěstí si to neodnesl domů… :lol: . Odpoledne šla vždycky s kočárem ven a chlubila se kamarádkám…je horší než tatínek… :lol:. Jen mě občas deptají ty rady z dob, kdy byla malá já, ale ona to ví, že dneska je to všechno jinak, tak se snaží krotit. Ale když se nedívám, už měl malej v ruce kůrku chleba… naštěstí ho nebavila, tak ji zahodil… :lol:

Holky on mi po tom očkování nechtěl ani oběd a pořád spí…jestli večer bude teplota, se picnu. No, ale jsem vybavená, Paralen i Nurofen máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.4.09 15:59

Ahoj.To já jsem dneska krém koupila.Mám dětskej od Sebamedu s faktorem 50…Četla jsem,že je prý dobrej a cenově taky docela jde.Mě stál něco okolo 240 kč..Jinak u babičky to bylo super.Celý dny jsme byli venku.Akorát je malej rozmazlenější ještě víc… malýmu už zoubky cinkaj o lžičku a od čtvrtka do soboty jsme toho moc nenaspali..Teď se mi zdá,že se mu to zastavilo.V noci byl i klidnej,tak to asi budeme mít na hodně etap..Dneska jsem mu koupila takovej ten šátek jak se zavazuje vzadu.Tak budeme mít malýho frajera :lol: Martínkovi se sluníčko taky moc nelíbí tak chceme na kárku koupit ten slunečník aby byl ve stínu…koukám,že jsou babičky všechny stejný..Kůrku od chleba už taky otestoval a měl i jablko s piškotama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí