Poradna duly
Jana Čurdová
My jedeme v srpnu na týden do Beskyd. Na chalupu uprostřed lesů, na samotě, ani autem se tam nedá vyjet, s tlupou kamarádů a spoustou dětí. To bude parádička… ![]()
My jedeme sem:
http://www.penzion-polubny.cz/
A jedem taky se 3ma rodinama a budou tam děti. Sice ne tak malí jako Terezka ale to neva.
no jo jak se blizi ten pulrok tak hledam zoubky uz za vsich ![]()
ch jo tak nas s táďou chytlo nějaký nachlazení, nejradši bych zalezla do pelechu a vyležela to, ale táďa je díky tomu zas pěkně umrčenej, tak to nepřipadá v úvahu
Martasaja, koukám, že vy jste takový noční sovy, no ale když mu to tak vyhovuje a je spokojenej tak co ![]()
Ahoj.Tak to my letos nikam na dovolenou nepojedeme,ale máme v plánu aspoň jezdit na výlety…My jsme toho loni měli moc,čekali jsme Martínka,do toho kupovali a zařizovali byt a teď se musí pořád něco kupovat a čeká nás oprava auta.Tak musí tatínek jezdit jako blázen,aby jsme se srovnali…Navíc mi začne rodičovská,tak zase o nějaký peníz míň… ![]()
Jéé, to jsem rada,jste hodne..
Martasaja..no jo,take jsem koukala..ale my jsme o par minut starsi…
![]()
A jak jste velci??? Ja mam totiz pocit,ze nas Jenik je trochu vetsi..
![]()
Pajo, ahoooooj..
Jenik ma ten zoubek tesne asi pod kuzickou ci co.. Ma tam takovy zarez,ale zoubek jeste videt neni, nebo nevim..on totiz jakmile se tam chci juknout,tak tam Jenik strci plajzacek..
![]()
Ale jestli to pujde tak to blejsknu fotakem,treba to pujde lepe prozkoumat.. ![]()
A vodicku pije, dnes tedy zatim moc neee, ale jinak kazdy den kolem 250ml.. ![]()
Pajo, ja prave dnes postylku v obyvaku zrusila, Jenik spinka stejne v loznici, protoze v obyvaku by ho rusil Filda,vis.. ale aspon tam mame ted konece zase misto… ![]()
Holky, maji vase ditka uz zoubky???
Nam se ted klube jednicka dole a asi obe, uz aby vylitly ven zubaci, pac to je des tedy nekdy… ![]()
Zatím to vyhovuje, pokud k tomu ještě nevstává brzo. Až začne, bude chodít i dřív spát… ![]()
My jedem sem: http://www.milonov.cz/
Sluníčko, my máme ty dva dolní, ale taky si tam nenechá udělat pořádnou prohlídku, natož fotit
. Ale jak jsou zářezy, je to cobydup… My měli ráno zářez a odpoledne jsem cítila už špičku venku… A za tři dny druhej…ten už nás trochu zlobil… ![]()
Jak jsme velcí, bych moc odhadovala, ale zítra jdem na prohlídku + očko, tak uvidíme… ![]()
tak my jsme na tom asi podobně jako Danuška, žádná dovolená nebude, taky jsme kupovali byt, no a jeste nás čeká plot, terasa a vůbec celá zahrada, doufám, že my vyjde nějaká ta domácí práce, aby to s tím rozpočtem nebyl takový propad, ted mi jeste z prace proplatí dva mesice dovolenou a 12t mi vrátí na daních, tak to bude ještě dobrý no apak uz jenom ta rodičovská ![]()
sluníčko a jak jste teda velcí?
my máme čerstvé míry z prohlídky v 5ti měsících 70cm a 7,27 kg
Martasaja.. tak to doufam,ze nam taky brzy vykoukne..ta prohlidka pusinky je fakt nadlidskej vykon…
![]()
Ale ma tam jako dirku dovnitr,jakoby prasklinku,trhlinku do dasna,ale myslim,ze zubaka jeste nevidim… ![]()
My jdeme zitra take na pul-rocni prohlidku, ockovani mame jiz komplet za sebou,myslim tedy Prevenar+Hexa..
My mame cca 9,7kg a 73cm… ![]()
hailliejade..na 5.ti mesicich jsme meli 9,28kg a 70cm.. tak na dylku stejny,vid…
![]()
MARTASAJA, v Miloňově jsme byli na lyzaku se zakladkou…
Si to jeste pamatuju, je to tam ale kraaaasne… ![]()
no je videt, ze je dobre ziveny a ze mu chutna
však jak se začne víc hýbat tak to vyběhá
no táďa se pořád natahuje do dýlky, ale moc se nebaculatí, vypadá pořád jak staženej králík
žádný baculatoučký mimi, takže na délku má obleččení 74 ale by tam mohl brát nájemníky
Tak vy si stěžujete na váhy miminka jo? Já myslím že přes 7 kg jde.
Terezka má teprve 6060g to jehubený mimi ![]()
Jdeme poprvé zkusit zeleninu s kuřecím masem tak jsem zvědavá ![]()