září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
30.3.09 11:39

My jedeme v srpnu na týden do Beskyd. Na chalupu uprostřed lesů, na samotě, ani autem se tam nedá vyjet, s tlupou kamarádů a spoustou dětí. To bude parádička… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:41

My jedeme sem:
http://www.penzion-polubny.cz/
A jedem taky se 3ma rodinama a budou tam děti. Sice ne tak malí jako Terezka ale to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.3.09 11:48

no jo jak se blizi ten pulrok tak hledam zoubky uz za vsich :-D

ch jo tak nas s táďou chytlo nějaký nachlazení, nejradši bych zalezla do pelechu a vyležela to, ale táďa je díky tomu zas pěkně umrčenej, tak to nepřipadá v úvahu

Martasaja, koukám, že vy jste takový noční sovy, no ale když mu to tak vyhovuje a je spokojenej tak co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 11:51

Ahoj.Tak to my letos nikam na dovolenou nepojedeme,ale máme v plánu aspoň jezdit na výlety…My jsme toho loni měli moc,čekali jsme Martínka,do toho kupovali a zařizovali byt a teď se musí pořád něco kupovat a čeká nás oprava auta.Tak musí tatínek jezdit jako blázen,aby jsme se srovnali…Navíc mi začne rodičovská,tak zase o nějaký peníz míň… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
30.3.09 11:53

Jéé, to jsem rada,jste hodne..

Martasaja..no jo,take jsem koukala..ale my jsme o par minut starsi… :lol: :lol: :lol: :wink:

A jak jste velci??? Ja mam totiz pocit,ze nas Jenik je trochu vetsi.. :? :lol:

Pajo, ahoooooj..
Jenik ma ten zoubek tesne asi pod kuzickou ci co.. Ma tam takovy zarez,ale zoubek jeste videt neni, nebo nevim..on totiz jakmile se tam chci juknout,tak tam Jenik strci plajzacek.. :lol: :lol:
Ale jestli to pujde tak to blejsknu fotakem,treba to pujde lepe prozkoumat.. :lol:

A vodicku pije, dnes tedy zatim moc neee, ale jinak kazdy den kolem 250ml.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
30.3.09 11:54

Pajo, ja prave dnes postylku v obyvaku zrusila, Jenik spinka stejne v loznici, protoze v obyvaku by ho rusil Filda,vis.. ale aspon tam mame ted konece zase misto… :wink:

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
30.3.09 11:55

Holky, maji vase ditka uz zoubky???

Nam se ted klube jednicka dole a asi obe, uz aby vylitly ven zubaci, pac to je des tedy nekdy… :?

• Citovat
  • Upravit
2139
30.3.09 11:59

Zatím to vyhovuje, pokud k tomu ještě nevstává brzo. Až začne, bude chodít i dřív spát… :wink:

My jedem sem: http://www.milonov.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 12:05

Sluníčko, my máme ty dva dolní, ale taky si tam nenechá udělat pořádnou prohlídku, natož fotit :lol: . Ale jak jsou zářezy, je to cobydup… My měli ráno zářez a odpoledne jsem cítila už špičku venku… A za tři dny druhej…ten už nás trochu zlobil… :?

Jak jsme velcí, bych moc odhadovala, ale zítra jdem na prohlídku + očko, tak uvidíme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.3.09 12:32

tak my jsme na tom asi podobně jako Danuška, žádná dovolená nebude, taky jsme kupovali byt, no a jeste nás čeká plot, terasa a vůbec celá zahrada, doufám, že my vyjde nějaká ta domácí práce, aby to s tím rozpočtem nebyl takový propad, ted mi jeste z prace proplatí dva mesice dovolenou a 12t mi vrátí na daních, tak to bude ještě dobrý no apak uz jenom ta rodičovská :-(

sluníčko a jak jste teda velcí?
my máme čerstvé míry z prohlídky v 5ti měsících 70cm a 7,27 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
30.3.09 12:34

Martasaja.. tak to doufam,ze nam taky brzy vykoukne..ta prohlidka pusinky je fakt nadlidskej vykon… :lol: :lol: :lol:

Ale ma tam jako dirku dovnitr,jakoby prasklinku,trhlinku do dasna,ale myslim,ze zubaka jeste nevidim… 8)

My jdeme zitra take na pul-rocni prohlidku, ockovani mame jiz komplet za sebou,myslim tedy Prevenar+Hexa..

My mame cca 9,7kg a 73cm… :oops:

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
30.3.09 12:35

hailliejade..na 5.ti mesicich jsme meli 9,28kg a 70cm.. tak na dylku stejny,vid… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
30.3.09 12:37

MARTASAJA, v Miloňově jsme byli na lyzaku se zakladkou… :lol: :lol: :lol: Si to jeste pamatuju, je to tam ale kraaaasne… :wink:

• Citovat
  • Upravit
892
30.3.09 12:45

no je videt, ze je dobre ziveny a ze mu chutna :-) však jak se začne víc hýbat tak to vyběhá

no táďa se pořád natahuje do dýlky, ale moc se nebaculatí, vypadá pořád jak staženej králík :-)) žádný baculatoučký mimi, takže na délku má obleččení 74 ale by tam mohl brát nájemníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 12:53

Tak vy si stěžujete na váhy miminka jo? Já myslím že přes 7 kg jde.
Terezka má teprve 6060g to jehubený mimi :lol:

Jdeme poprvé zkusit zeleninu s kuřecím masem tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí