září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
26.3.09 17:50

reakce na tu hexu…malej, asi ho to bolí :(Pěkně to nastuduj..Já říkám zlatý kojení.Vše bez práce ne to patlání s malejma porcema… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
26.3.09 18:04

Dnešní repertoár je ďaďaďaďa…kdepak máma bude až poslední ze všech… :(
To plavání mě mrzí, třeba to vyjde v tom druhým centru. Toho jsem se taky bála, že díky baby boomu nebude místo, ale naštěstí v pohodě, oni otevřeli asi tři kurzy navíc… jen jsem zjistila, že asi bude potřeba si koupit nový plavky a tak trochu se dát dokupy… :?

A Tobě Martínek už leze? Jako po čtyřech?

Hailli, to bude po tom očkování, my taky byli po té první dávce spavější a když jsem ho nedala spát, byl protivnej…hlavně aby neměl teploty, zvýšená se dá…ale nějakých 39…brrrrr. Dej ho spinkat broučka a on se z toho vyspí a bude dobře… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
26.3.09 18:11

No on leze pořád dost zajímavě.Zadek do vzduchu,nožky roztáhlý a odpichuje se.Hlavičku pořád na zemi.Je to,ale rychlost.Dostane se kam potřebuje..Pořád to vylepšuje,tak čekám,že se mu to co nejdřív podaří…TeĎ zase leze.Pořád mu to nedá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
26.3.09 18:14

Jo,plavky by se taky šikli.Sice mám skoro nepoužitý,dokonce troje,ale prsa malinko přetejkaji.Manžel říká,že je to dobrý,ale nevim,nevim..Spíš mi je nechce kupovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
26.3.09 18:22

My pořád máme styl tuleň, otočky a rybičky směrem vzad…moc rychlý to není, takže v poho…
Taky už olizoval šňúru od vysavače, teď jak už rostou zoubky budu muset dávat většího bacha, jinak všechny kábly jsou naštěstí za skříněmi… No ale ty šuplíky a rohy… se bude muset dokoupit…těžko říct, kolik času nám prcek dá… :roll:
Problém plavek u mě je hlavně pár kil navíc…tím, jak nekojím to všechno zůstalo…je fakt, že se ani moc nesnažím…budu muset… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
26.3.09 19:01

tak už spinka, respektive je umytej a napapanej v postýlce a haleká si tam na lesy, no ale snad brzo zabere

s těma plavkama bych to tak moc neřešila, nakonec na plavání přece budou samé mamky po porodu :-)) tak na tom budeme asi všechny stejně, no ještě že jste to připomněly, budu muset taky nějaký plavčo sehnat

greti, když už si rodila v kladně, nebudeš tam chodit i plavat? že bychom se tam třeba potkaly? ja mam ještě v hledáčku jedno plavání na Praze6, musím najít něco kam budu schopná se dopravit autem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
26.3.09 19:28

Tak to moje zvířátko konečně usnulo..Já jsem už zase na svý původní váze,Teda vážím míň než před těhotenstvím.Nevím jesli nebylo lepší mít nějaký to kilo navíc.Teď pořád poslouchám jestli jím a jaká jsem vyhublá atd.Někdy mě ty řeči už pěkně štvou..Tak teď mě čeká vstávačka kolem půl třetí..Tak mrknu aspoň na Ordinaci a možná jestli se k tomu dokopu,tak něco poklidím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.3.09 19:51

Ahojky,
tak my jsme teprv před chvilkou dorazili domů. Dneska jsem se skoro nezastavila, jsem utahaná jako kotě, ale do postele asi jen tak nepůjdu, protože Mareček je plný elánu. :roll:
Jen si říkám, jaká je paráda, že malýmu zatím stačí jen kojení a UM. Jak to děláte, holky, když už dáváte příkrmy a vyrážíte někam mimo domov? Berete s sebou jídlo ve skleničce? A kde to ohříváte?

Taky si myslím, že netřeba ty plavky extra řešit. Řekla bych, že jsou všechny maminy na tom stejně, já jsem se smířila s tím, že už nikdy nebudu vypadat jako před těhu a to se nechci vidět po druhým mimču. :roll:

Hailliejade, doufám, že to očkování snesete v pohodě, bez teplot a z tý mrzutosti se brouček vyspí. :wink:
Pořád o tom plavání přemýšlím, ale ještě jsem nikam nevolala, dívala jsem se jen na internet a docela se mi líbil ten baby club Elma. Ještě si chci o tom víc přečíst. Ale jestli chci někam chodit, tak to abych už to začala řešit, co? :) Pořád jsem si říkala, času dost… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
26.3.09 20:08

Ahoj.Tak to jsem si myslela taky,že je ještě času dost a pokud nás nevezmou do toho druhýho centra,tak by jsme museli až v září.Jak jsem tak přemýšlela tak kdyby to teď nevyšlo,tak by jsem s ním chodila občas sama…Samozřejmě,že by to bylo lepší kdyby to vyšlo.Jinak já zatím s příkrmama začínám a když něco potřebuju,tak jdu když se malej naobědvá.Bohudík už má svůj režim,takže obědvá docela pravidelně.Jinak si to asi budu nosit sebou a pokud to nebudu mít kde ohřát,tak mu to asi zkusím dát studený.Stejně mu to dávám vlažný a než to dojí,tak je to studený a nevadí mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
26.3.09 22:25

Tak my pořád nespíme ach jo… :evil: A to spal odpoledne hodinu…

Jak to dělám s příkrmama? Většinou, když chci jen někam kousek, tak buď před, nebo po. Zatím jsme byli jen dvakrát na návštěvě a to jsem to měla s sebou a tam ohřála. Ono je to těžký, ještě je pořád to jezení lžičkou takový všelijaký. Dobře se nají jen doma a se mnou a u stolu. Cokoliv je jinak už je problém, takže moc ani nějaký delší cesty nevyhledávám… no ale v létě to už snad bude dobrý. Zkusím to doma víc ohřát a dát do termotašky. A když to bude mít studený, tak to bude studený, bude léto, aspoň se schladí… :wink:

Danuško, to máš dobrý, když jsi ještě lehčí než před… Já mám 10kg navrch a to jsem měla 54 a nikdy žádný problémy…no jo, jednou to přijít muselo… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
27.3.09 07:37

Dobré ráno,
když řešíte to plavání tak my začínáme teď v úterý. Už se moc těšíme. Uvolnilo se jim místo a díky tomu, že u nich už plaveme s prvním tak nám ho hned nabídli ikdyž mu bude půl roku až za 14 dní. Tak jsem zvědavá. Jo a plavky vůbec neřeším mám jednodílný sportovní a tam je to každýmu jedno. :wink: No a s kilama je to fakt hnus neb teď mi to nejde dolů a nejde. No tak až skončím kojení tak se to snad rozjede u prvního to bylo taky tak. Takže ne vždy se kojením hubne. :wink:
Ad plazení taky máme pokusy, ale vždy jen o kousek, tak je to zatím dobrý. No snad mě už nic nepřekvapí co se týká věcí na zemi neb skoro vše je výš než dostane, i když určo se něco najde. :wink:
Tak co reakce na hexu vpořádku? Nás čeká 3 dávka v půl roce. Teď uvažuju nad hepatitidou A budu ji dávat staršímu, tak uvidíme.
Závidím všem co můžou pracovat z domu nebo na částečný úvazek. To tady fakt nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
27.3.09 08:27

Dobré ránko

Já jsem pořád nějaká chcíplá. Nějak nemám na nic sílu :(

Martasajo,prosím tě dneska chci vařit cuketu s bramborem ale nevím kolik jí tam můžu dát. Brambor bude stačit asi jeden viď. Ale tu cuketu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.3.09 09:49

tak s tou reakci na ockování, dneska spal až skoro do osmi, ale ted při přebalování jsem koukala, že to místo kam dostal prevenar má trošku začervenalý tak nevím jestli to mám nějak řešit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.3.09 10:15

Ahoj baby, tak ten můj vydřiduch usnul včera až před jedenáctou, o půlnoci jsem ho vzbudila na mlíko, to byl úplně gumovej a pak se vzbudil až v 9… :o I když mezitím proběhlo pár dudlíků… :)

Cuketu záleží jak máš velkou, já měla takový ty mini cuketky. Tak myslím, že jedna + brambora na jednu porci stačí. A jestli jste už měli květák, můžeš ho tam taky přidat, já dala i 1 mrkev, bo jsem chtěla víc porcí…a bylo to docela dobrý, i malému šmakovalo. Ona ta cuketa je taková mdlá a květák tomu dodá trochu šmrnc. Tuhle kombinaci (krom mrkve) jsem vyčetla tady z receptů, co byly přiložený k těm kelímkům na příkrmy… Zucchini und Blumenkohl… :D :D :D

Hailli, tak jste se pěkně vyspinkali, co? :D Malinké začervenání bych neřešila, podle mě je to přirozené, reakce imunitního systému na vakcínu s tvorbou protilátek. Tak mi to i vysvětlovala doktorka, když jsme pořád měli začervenání po TBC. A na to, aby se mu to nějak podebralo, je ještě brzy. Takže asi bych hlídala, jestli se to nějak nezvětšuje, jestli se tam kolem netvoří nějaká zatvrdlina, není to na omak horké víc než okolí a malému nestoupá teplota… Možná kdybys měla pocit, že ho to místečko bolí, můžeš mu na to dát studený obkládek, nejlíp nějaký ten chladící gel, ať se mu to moc nemáčí… ale to nevím jak Ti tam vydrží… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.3.09 18:24

Ahoj.To malý začervenání nic není.Může se udělat i boulička…Dneska jsem zavolala na to druhý plavání a půjdeme na kurz přes prázdniny,což mi docela vyhovuje.Bude už teplo a pěkný počasí..Za chvilku půjdeme koupat,pak kašička a spánek.Doufám,že dneska bude spát líp než včera,něco se mu zdálo,protože v půl jedenáctý vylít a začal plakat..Dneska jsme byli u babičky a malýho strašně začali zajímat pejsci.Nemohla jsem ho od nich odtrhnout..Pořád by si hrál.Už chci zítřek,odpoledne mi konečně přijede manžel,tak už se moc těším..Teď mě chytlo nějaký smutnění,tak asi půjdu zalehnout s malým,aby jsem to zaspala.. :( Marti,to má teda malej docela výdrž…je to taková noční sovička..No,ten můj zase ranní ptáče..Vstáváme kolem šestý,někdy v půl sedmý,ale to už musí být… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí