září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
27.3.09 19:12

Tak jsem dneska vařila mrkev, brambor a cuketu. Snědla to ale nehrnula se po tom :lol:

Martasajo, ještě se chci zeptat jestli tu cuketu mám oloupat nebo ne.

A my jsme na dnešek po hodně dlouhé době spali skoro celou noc. Usnula kolem půl 10 na potřetí a spala až do půl 5 do rána. Zbudila se s brekem a 20 minut brečela a nechtěla ani prso. Až když se uklidnila. Pak jsme vstávali v 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.3.09 19:47

Danuško, to je fajn, že vás vzali aspoň na ten prázdninový termín. A nesmutni, zítra už je zítra :wink:

Pájo, cuketu loupu a jestli máš větší, tak bych dala pryč i ta semínka.

Tak dneska už spíme. Večer během hodiny najednou začal poplakávat, byl takovej nevrlej, ani kaši nechtěl, mlíčko ani nedopil a ani jsme nekoupali, i když jsme dnes měli. Teplotu nemá, tak nevím. Možná je to od těch zoubků, klube se druhej, ale ten se mi zdá pořád ne a ne úplně vylézt… :cry: My asi nebudeme mít režim nikdy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
27.3.09 20:10

To my bohudík jsme se k nějakýmu režimu dopracovali.Teda vám ty zoubky rostou..Za chvilku bude mít vyrostlý všechny.Nám pořád nic..Kontroluju každý den a zatím tam má vidět pod dásní jenom špičku a ta se nechce proklubat..Jinak se mi malej šíleně rozpapal.K obědu sní už půl misky…Všechno by chtěl chutnat,až je mi ho líto,že mu nic nemůžu dát.. :roll: Marti,já si myslím,že to má malej od těch zoubků a zítra už bude dobrej.Držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
27.3.09 20:46

ahoj holky, tak u nás už všechno spí, tím mám na mysli miminko, kočku i tatínka :lol: no táďa byl dneska celej den protivnej, asi ho ještě trápí to očkování

Danuško to je dobře že vám to plavčo vyšlo a přes prázdniny to bude fajn až bude horko
musím taky začít shánět, když teda koukám, že je tak plno

dneska nám přišel balíček z Hami klubu, poslali krabici mlíčka, skleničku zeleninky a ovocnou přesnídávku (tu už jsem teda zdlábla já :oops: ) tak aspoň budeme mít něco do začátku

jinak to začervenání kolem vpichu mu rychle zmizelo, už tam má jenom maličkou direčku, no já jsem včera četla co všechno se může po očkování přihodit, tak jsem hned měla nejčernější myšlenky :-)))) opatrnosti není nikdy dost, co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.3.09 22:19

Jak jsem si libovala, že usnul, prdlajs, za půl hodiny už zase kňučel. Tak právě probíhá druhý pokus, snad to vyjde… :roll:

Doufám, že jak vyrostou tyhle dva, bude zas na chvíli klid… 8)

Hailli, někdy je lepší nečíst, právě pak má člověk sklon vidět hned to nejhorší a k ničemu to není… Jenže nečti, když se tu nabízí tolik informací, taky to dělám. teď tu probíhala diskuze o meningitidach a jedna, co zrovna měla nemocný dítko, už na něm hledala skvrny…No kdoví co udělám já, až příjde první opravdická nemoc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
28.3.09 07:22

Ahoj.Tak to jsem na sebe taky zvědavá,až budeme mít něco horšího než jen kašel a rýmu.Já jsem taky takovej plašan a všechno vidím horší,než to ve skutečnosti je…My měli zase úžasnou noc.Pořád vzhůru.Nejdřív otravovali komáři.To fakt nevím ke se teď vzali a potom se z toho vzbudil Martínek..Pořád tlačil a převaloval se,tak jsem skoro nespala..Ty tři dny kdy mi spal krásně byli asi nějaký vyjímečný..Ach jo,to jsem si myslela,že nám to vydrží…Dneska to venku vypadá docela nadějně,tak jestli se to nezkazí,tak bude pěknej den… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.3.09 08:16

Dobré ránko

Tak a normálně tomu nevěřím ale Terezka usnula v půl 10 a vstávali jsme až teď v půl osmé.
Já teda musela vstávat v 6 a odstříkat mlíko protože jsem myslela že mi bouchnou prsa.
Tím nechci nikoho provokovat :lol:
Asi nějakej skrat. Myslím že to dlouho nevydrží.

Danuško komáři jo?
Na ty se taky netěším. Nám už kočky nosej klíšťata. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
28.3.09 09:31

dobry ranko holky, tak my jdme spali sedm - jedenact - jedna - ctyri - pul sedme, to sem ho zkusila nakojit v leze, ze u toho jeste usne, no nezadarilo se :( no stejne sem musela jit vyvencit sousedum psa

malej uz ted zase usnul, takze ja uz jsem dala pect babovku, chleba a varim obidek, to jsem ale hospodynka 8) ten muj chlap si me ani nezaslouzi, asi ho pujdu vzbudit :twisted:

ja teda holkymyslela za na takovou havet jako komari a klistata je jeste zima neeeeee?

no vidim ze to s tim spanim je u vsech pekne na stridacku, holt to budeme muset jeste nejakou dobu vydrzet, nez se to nejak ustálí, pocítam ze tak az zacne chodit do skoly, tak uz by mohl docela spat :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.3.09 09:52

Ahoj,
Hailli nestraš, to teda bude spávat určitě daleko dřív… :twisted: Včera pak už usnul, ještě půlnoční krmení a pak až do 8. Tak nevím, co to je, proč nechce nikdy večer usnout. Párkrát se nám zadařilo, ale teď ne a ne, terorista jeden… :wink:

Komáry jsem ještě neslyšela, ale klíšťata už jsou. Máma říkala, že už je pes chytil, tak už dostal spešl obojek. Na to se teda netěším, na tuhletu havěť. Už bych se teda měla poohlídnout po nějaký moskytiéře na kočár. Na hlubokým, je, ale ta nám byla teď přes zimu naprd, na sporťák musím koupit… Včera jsem ho ze zvědavosti a taky nudy kompletovala. No trvalo to asi hodinu, ale nakonec se podařilo :potlesk: Ale ještě nechám korbu, malej je v ní celkem spokojenej, většinou usne a v tom sporťáku mi přišel takovej ztracenej…Taky bych ho už asi musela poutat…

Pájo, neprovokuj! :wink: Třeba Terince ten spánek chvíli vydrží…

Jo jo, má být hezky, tak půjdeme ven. :D Snad nás zase nepřepadne déšť jak včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.3.09 10:35

No nevím ona má každej týden nějakej výkyv :lol:
A u nás teda prší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.3.09 10:49

U nás to taky začalo výkyvy a pak už to bylo pravidlem. Teď jsou výkyvy, že se vzbudí uprostřed noci, nebo třeba ve čtyři ráno a už nechce spát, dokud nedostane mlíko, což vůbec nechápu :?: . Myslím, že nemá hlad, když jindy spí až do rána, spíš se mu možná něco zdálo, jenže jak mu to vysvětlit, že… 8O Ale to je tak jednou za měsíc, už dlouho ne…ťuk ťuk ťuk :P

Holky, co vaříte? Došla fantazie… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.3.09 10:50

Tady ráno sluníčko, teď polojasno a hlavně teplo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.3.09 11:10

To jsem taky zažila. Vzbudila se ve dvě a nechtěla usnout. Chtěla si hrát a povídat :lol: pak usnula za dvě hodinku při dalším kojení.

Dneska vařím Terezce Mrkev, brambor a brokolici.
Jen nevím co zítra. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.3.09 11:34

My máme dneska třetí várku batátů. Zítra buď vytáhnu z mražáku, nebo mu udělám brokolici, jestli ji půjdu koupit, což se mi moc nechce… :roll:

Já vyjímečně myslela jídlo pro dospěláky… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.3.09 12:44

Tak dnešní vaření bez úspěchu. Zvedal se jí žaludek a dávila se tím. A to jsem to udělala trochu víc řídké.
tento týden tu zeleninu moc nejedla. Ze začátku bez problémů snědla celou sklenku a teď sní půlku a dělá obličeje. Ale nakonec to teda sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí