září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
24.3.09 12:43

jo jo cvičíme Vojtovku, ale naštěstí toho nemáme moc a snad nám to fakt brzo skončí, je u toho vždycky hroznej vyrvál, se divím že na nás ještě sousedi neposlali sociálku :-), ale zase sem si řekla, že to radši teď pár měsíců vydržím, než kdyby měl mít pozdějc nějaký problémy

teda teď jsem holky našla krásnej kočárek Ferrari, to by bylo něco pro přítele :-))) to by teprv pyšně drandil http://www.malvik.cz/…Ferrari-2009 ale za ty prachy si asi můžu nechat zajít chut 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
24.3.09 12:49

Ahoj, tak koukám, že můj příspěvek z rána zmizel někde v síti. No hold blblo spojení, takže ještě jednou.
Gratulujeme k zoubku a hlavně ke klidnému prořezání. U nás je teď poslední 2 noci řev a má nateklé spodní i horní dásničky, tak uvidíme co bude planý poplach a co trápí.
Jo ještě jak píšete co dáváte tak vím, že Honzíkovi strašně chutnala červená řepa s bramborem a taky batáty měl moc rád. :wink:
Kočár tak my využíváme hlavně sporťák a golky jsem užila až když jsem byla těhotná a přece jen byli lehouný. Měli jsme opět Jané energy.
No nám když se to sejde v posteli tak jsme tam všichni 4. Taky jsem měla strach jak se porovnáme a ono celkem v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
24.3.09 13:31

To se mu ani nedivím,že při cvičení brečí.Když jsem byla po porodu s malým na dětským,tak se mnou na pokoji byla maminka co Vojtovku musela cvičit hodně a dělat se mnou takový krkolomný pozice,tak brečím taky.Hlavně,že máte málo cviků…Jo,tak ten Ferrari kočárek je pěknej,ale ta cena taky.. :D Tak jsme nákup zvládli,stihli jsme dojet bez sněžení,ale málem nás to odfouklo jakej je tam vítr.Myslela jsem,že se ještě projedeme k řece,ale tam by to foukalo ještě víc…O víkendu má být až 17 tak jsem na to zvědavá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.3.09 18:03

My jsme chodili na neurologii, kvůli malé fontanele, aby se to pohlídalo, tak jsem malého taky přehnaně hlídala, když jsme měli jít podruhý, pořád jsem ho sledovala, jestli dobře pase koníčky a bála jsem se, že budem muset cvičit, tak jsem celé dny seděla u něj na zemi a držela mu ruce v té správné poloze, nakonec se to naučil a doktorka nás vyřadila z kartotéky, že jsme úplně v pořádku a že už tam nemusíme. Tááák se mi ulevilo :) .

Ferrari…dobrý, no cena taky…možná by úplně stačilo nalepit na stávající kočár zn. Ferrari… :lol:

Vasinko a jak jste spokojení s Jané energy? Dívala jsem se na něj a zdá se být dobrý… Řepu už jsme taky měli a chutnala, ale batáty? Už jsem o tom něco slyšela, ale přiznám se, že ani nevím jak to vypadá… 8O

My byli nakupovat až odpoledne a to už tu svítilo sluníčko, jen ten vítr… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
24.3.09 18:11

A jak se prosím tě ta řepa vaří?Už nám zbývá snad jen ten květák a cuketa…mám nějakou špatnou fantazii,napadají mě jen asi 4 druhy zeleniny co k papu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.3.09 18:22

Taky jsem nevěděla co s ní, u nás se to nikdy nejedlo…
Ale normálně jsem ji oškrábala jako bramboru, nakrájela a uvařila. Myslím, že jsem tam dala i mrkev a bramboru. Je to ale strašně červený, tak jsem měla obavy, aby to nebylo všude, ale dobrý…

My kombinujeme: mrkev, petržel, brambory, brokolici, květák, cuketu, dýni, zelený fazolky, rýži, kuřecí maso, špenát, tu řepu,…a to je asi všechno… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
25.3.09 07:36

Dobré ráno, tak mě šoklo neb venku napadlo sněhu, ale zase svítí sluníčko tak je to rychle pryč.
Kočár Ferarri jsem teď viděla v Brně v Globusu a teda na obrázku je daleko hezčí než ve skutečnosti.
Ad Jané Energy my s nima byli spokojení neb se v nich vyspal pěkně i dvouletý na výletě a když jsme je nepotřebovali tak se složili a přidělali na batoh a bylo. Těch 5 kilo je celkem v pohodě.Záleží co od nich chceš. je fakt, že pro nás to je kočár hlavně na teplé dny. A kupovala jsem ho už jetý a teda nebylo to na něm moc vidět.
Batáty jsou takový oranžový na povrchu a jsou jako brambory. Mívají je v Kaufladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.3.09 08:35

Dobré ránko
""http://pictureup.cz/picture/verejny/771771p1000323.jpg:http://pictureup.cz/…p1000323.jpg /> ""http://pictureup.cz/picture/verejny/59485948p1000322.jpg:http://pictureup.cz/…p1000322.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
25.3.09 09:11

Ahoj.Jé,malá umí krásně stát.To Martínek pořád zkoumá,jak nejlíp sníst ponožky…My si na stání budeme ještě muset počkat.Holčičky jsou prý rychlejší…no jo chlapi,jsou pohodlnější… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.3.09 09:26

No jen nevím jestli mám mít radost z toho.
Neumí sama ještě ani sedět a už rovnou stojí. Naštěstí se neumí postavit sama. No ale co není může být že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
25.3.09 09:39

ahoj, no to je teda šikulka, to az sama prijde na to jak stoupnout, tak uz ji neudrzis ani parem volu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.3.09 10:28

Tohle má být ani ne půlroční mimino??? To už je velká slečna!!!

Marťas má sice taky rád vertikální polohu, ale na to si bude muset ještě počkat. Dokud se k tomu nedopracuje sám, má smůlu…Takže stále piluje tulenění vzad a otočky jak rafička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.3.09 11:03

Ahoj holky,
mohla bych se k vám taky přidat? Mám chlapečka narozeného 29.10. I když nevím, jestli si s vámi budu mít co říct, když čtu, jak máte šikovné dětičky. :D My se zatím jen otáčíme ze zad na bříško. Nic víc. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
25.3.09 11:13

ahojky Greto,
urcite jo, Tadeášek je 30.10. a zatím jsme na tom stejne jako vy, „jenom“ se točí na bříško, ale uvidíš, že tady ty šikulky brzo doženeme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.3.09 11:20

Děkuji Ti, Hailliejade. :wink:
Musela jsem se jít 2× kouknout, jestli jsem ve správný diskuzi, když jsem viděla fotky Terezky apod. :lol: Ani se mi tomu nechtělo věřit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí