září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
19.3.09 16:08

Jak už má tu žlutou,tak je to na dobrý cestě a za chvíli to bude dobrý.Docela nám pomáhalo odsávat a kapat kapičky Libenar.Je to vlastně solný roztok..Snad bude brzy zdravá.je to děsný.Vždycky si říkám,že by jsem to radši měla já,než malej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.3.09 16:41

Tak jsme spapali mrkev s bramborou.
Jediný čeho sebojím aby se jí to nevrazilo do uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.3.09 16:44

Koukám,že jsme dneska měli stejný papání…Musíš častějc odsávat,aby to šlo ven… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.3.09 17:10

Jojo odsávám. Mám tu odsávačku co se do hadice od vysavače. Vysavače se nebojí ale vadí jí jak jí to strčm k nosu. To se jí nelíbí. ale nedá se ic dělat.
Obyč vysácačkou toho moc nevysaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.3.09 17:17

To my máme taky na ten vysavač a je k nezaplacení.Tou obyčejnou hadičkovou jsme nic neodsáli a řval jak pominutej.Tahle mu nevadí.Vždycky si ho po:,–(ím do autosedačky a jde to krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.3.09 17:30

Jak často za den mu to odsáváš když má rýmu?
Ona si na ten nos nenechá šáhnout. A když jí dávám kapky no to je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.3.09 17:59

já odsávala před každým kojením cca po 2 hodinách a když se mi zdálo ,že má plný nosík…vždycky mu podržím ručičky a rychle kápnu,tak nemá čas se bránit a ani to pořádně nezaregistruje..tu hustou rýmu jsem taky vytahovala těma tyčinkama na uši…teda když jí měl nakraji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.3.09 09:12

Ahojky

Tak jaká byla u vás noc? U nás hrůza. Vstávání po dvou hodinách a každé probuzení s křikem.
Na mě vlez nějakej bacil tak jsem trochu vyšťavená i po té noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
20.3.09 09:30

Ahoj.Tak u nás je byla noc jako vždycky…Takže nic moc.Malej se vzbudil v půl jedenáctý,napil se a usnul.Pak se dožadoval pití každý 2 hodiny a vstávali jsme ve čtvrt na sedm…Teď se mi vzbudil.Přes den spí po dvou hodinách asi třičtvrtě hodiny..Tak si teď chvíli hraje…dneska k obědu opět mrkev a brambor…Venku je hnusně a sněží.Vůbec se mi nikam nechce,ale budeme muset nakoupit…A to to ráno vypadalo tak nadějně.Svítilo sluníčko…Ach jo,já chci pěkný počasí,když už bude dneska to jaro… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.3.09 09:51

Ahoj holky,
tak u nás noc už opět pohodová. Večer o půl sedmý kaše, snědl jí dost, tak až v jedenáct mlíko a to vypil tak půlku a další chtěl až o půl šestý a následně spal do devíti… teď čučí v lehátku na televizi a sundává si ponožky…asi se půjde na zem plazit…

Tady je počasí asi jako včera, takže podle Danušky soudím, že kolem jedenáctý začne padat sníh…taky musím nakoupit

Dnešní oběd bude z mražáku rýže, mrkev, kuř.maso

Holky, jak jste včera psaly, když Ti drobečci mají rýmu a je třeba často odsávat, to máte ten vysavač pořád vytaženej, nebo pokaždý sklízíte? Taky mám tu odsávačku, ale ještě jsme ji nepotřebovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
20.3.09 10:22

To já ten vysavač ani neuklízím.Máme jednu místnost volnou,do budoucna to bude Martínkovo pokojík,tak se mi válí tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.3.09 10:31

Tak to máte fajn…my máme malý byt, ale taky bych ho asi neuklízela, i když by možná krapet zavazel… snad se časem zmůžem na něco většího… 8O

ppkkkkkkkkkrrčkšščikiš jjjinnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieijf …tohle vám napsal Martínek…píše všemi deseti! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
20.3.09 10:57

Tak ten je,ale šikovnej…Koukám,další počítačový a televizní dítě… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
20.3.09 11:06

tak u nas noc v pohode az jsem koukala :) sel spat pul osme, kolem jedenacte se zacal vrtet ale nechal se ukonejsit zas do spanku, na kojo se vzbudil v jednu a pak az v pet,finalne jsme vstavali v pul osme, nocovali jsme u babi s dedou tak se asi chtel ukazat jak sikovne je vychovanej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
20.3.09 11:11

jo odsavajdu na vysavac mame taky a vysavac porad v pohotovosti v budoucim pokojicku, on ani zatim neni kam jinam dat

mela bych dotaz, kdy planujete vysoupnout prcky do vlastniho? my uz to pomalu planujem a rikam si jestli to neni moc brzo, ale zas to chci udelat nez si zvykne spat s nama, stejne usina sam a pokojicek bude hned vedle loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí