Poradna duly
Jana Čurdová
Jak už má tu žlutou,tak je to na dobrý cestě a za chvíli to bude dobrý.Docela nám pomáhalo odsávat a kapat kapičky Libenar.Je to vlastně solný roztok..Snad bude brzy zdravá.je to děsný.Vždycky si říkám,že by jsem to radši měla já,než malej.. ![]()
Tak jsme spapali mrkev s bramborou.
Jediný čeho sebojím aby se jí to nevrazilo do uší.
Koukám,že jsme dneska měli stejný papání…Musíš častějc odsávat,aby to šlo ven… ![]()
Jojo odsávám. Mám tu odsávačku co se do hadice od vysavače. Vysavače se nebojí ale vadí jí jak jí to strčm k nosu. To se jí nelíbí. ale nedá se ic dělat.
Obyč vysácačkou toho moc nevysaju.
To my máme taky na ten vysavač a je k nezaplacení.Tou obyčejnou hadičkovou jsme nic neodsáli a řval jak pominutej.Tahle mu nevadí.Vždycky si ho po:,–(ím do autosedačky a jde to krásně…
Jak často za den mu to odsáváš když má rýmu?
Ona si na ten nos nenechá šáhnout. A když jí dávám kapky no to je něco.
já odsávala před každým kojením cca po 2 hodinách a když se mi zdálo ,že má plný nosík…vždycky mu podržím ručičky a rychle kápnu,tak nemá čas se bránit a ani to pořádně nezaregistruje..tu hustou rýmu jsem taky vytahovala těma tyčinkama na uši…teda když jí měl nakraji ![]()
Ahojky
Tak jaká byla u vás noc? U nás hrůza. Vstávání po dvou hodinách a každé probuzení s křikem.
Na mě vlez nějakej bacil tak jsem trochu vyšťavená i po té noci.
Ahoj.Tak u nás je byla noc jako vždycky…Takže nic moc.Malej se vzbudil v půl jedenáctý,napil se a usnul.Pak se dožadoval pití každý 2 hodiny a vstávali jsme ve čtvrt na sedm…Teď se mi vzbudil.Přes den spí po dvou hodinách asi třičtvrtě hodiny..Tak si teď chvíli hraje…dneska k obědu opět mrkev a brambor…Venku je hnusně a sněží.Vůbec se mi nikam nechce,ale budeme muset nakoupit…A to to ráno vypadalo tak nadějně.Svítilo sluníčko…Ach jo,já chci pěkný počasí,když už bude dneska to jaro… ![]()
Ahoj holky,
tak u nás noc už opět pohodová. Večer o půl sedmý kaše, snědl jí dost, tak až v jedenáct mlíko a to vypil tak půlku a další chtěl až o půl šestý a následně spal do devíti… teď čučí v lehátku na televizi a sundává si ponožky…asi se půjde na zem plazit…
Tady je počasí asi jako včera, takže podle Danušky soudím, že kolem jedenáctý začne padat sníh…taky musím nakoupit
Dnešní oběd bude z mražáku rýže, mrkev, kuř.maso
Holky, jak jste včera psaly, když Ti drobečci mají rýmu a je třeba často odsávat, to máte ten vysavač pořád vytaženej, nebo pokaždý sklízíte? Taky mám tu odsávačku, ale ještě jsme ji nepotřebovali…
To já ten vysavač ani neuklízím.Máme jednu místnost volnou,do budoucna to bude Martínkovo pokojík,tak se mi válí tam…
Tak to máte fajn…my máme malý byt, ale taky bych ho asi neuklízela, i když by možná krapet zavazel… snad se časem zmůžem na něco většího… ![]()
ppkkkkkkkkkrrčkšščikiš jjjinnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieijf …tohle vám napsal Martínek…píše všemi deseti!
![]()
Tak ten je,ale šikovnej…Koukám,další počítačový a televizní dítě… ![]()
tak u nas noc v pohode az jsem koukala
sel spat pul osme, kolem jedenacte se zacal vrtet ale nechal se ukonejsit zas do spanku, na kojo se vzbudil v jednu a pak az v pet,finalne jsme vstavali v pul osme, nocovali jsme u babi s dedou tak se asi chtel ukazat jak sikovne je vychovanej ![]()
jo odsavajdu na vysavac mame taky a vysavac porad v pohotovosti v budoucim pokojicku, on ani zatim neni kam jinam dat
mela bych dotaz, kdy planujete vysoupnout prcky do vlastniho? my uz to pomalu planujem a rikam si jestli to neni moc brzo, ale zas to chci udelat nez si zvykne spat s nama, stejne usina sam a pokojicek bude hned vedle loznice