září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
16.3.09 15:46

Marta tak už začal pít čajík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.3.09 20:00

Moc se mu nechce… Občas vypije tak 100ml, asi dvakrát se nám povedlo 300ml během celýho dne… Nejvíc mu jede čaj se šťávou tak půl napůl… s flašky to nebere skoro vůbec, z hrníčku občas potáhne, většinu času se baví tím, že si tou hubičkou přejíždí spodní dásně, což dobře vrže…tak žeby zuby? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.09 10:43

Holky, kde jste? Já dnes už podruhý plánovala vyrazit s malým do města, potřebuji zajít na mzdovku a opět prší :( . Musím vzít prcka do šátku, bo na mzdovce není bezbariérový přístup. Tak půjdeme hned po obědě, dnes už musím a zítra na sociálku… Snad pršet přestane…

Danuško, jak jste dopadli na očkování? Doufám, že v pohodě a bez reakcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 10:43

Ahojky

Tak u nás čaj teda nehrozí. Zkoušela jsem lžičkou a přes flašku a když něco vytáhla tak to hned začala plivat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 10:46

Já taky musím zítra na sociálku abych vůbec příští měsíc dostala tu almužnu.

Očkování jsem se bála jako čert kříže. Po prvním měla terinka teplotu až druhý den a jen lehce zvíšenou, a po druhém už byla v pohodě. Tak jsem zvědavá na to třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.09 11:02

Malje, když už něco pozře, tak to tam nechá a polkne, ale jak mu to nechutná, tak je to konečná… :?

Na sociálce jsem byla už v únoru, děsnej zážitek, ta ochota… a to jsem tam byla jediná na asi osm úřednic a žádná mě nechtěla obsloužit, ani se na mě nepodívaly a jen mlčky přede mě vystrčily cedulku „obslouží vás u vedlejší přepážky“, když to udělala třetí, tak jsem se pěkně nahlas zeptala, jestli je to nějaká hra…a hned začaly dámy reagovat…to nemá komentář… Jenže v té žádosti, jak Ti na mzdovce píšou výši mateřské, tak tím, že nám se to od ledna zvedlo, musí tam mít obě čísla a prý to dělat tak nějak nadvakrát…Což já samo neměla, tak znova, ta baba to tam měla vědět…ach jo… :x Stejně ve finále dostaneš pořád stejnou částku, nechápu a ani se už nesnažím pochopit…

My jsme zatím naočkováni jen hexa I, odložilo se nám to o měsíc, malej ještě neměl dohojený tbc. Taky mám vždy strach, když tu čtu některý reakce, ale bylo to v pohodě, večer jen lehce zvýšená teplota a byl trochu spavější… tak snad to bude dobrý i tentokrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 11:06

No tak to jsem zvědavá jestli já mám všechno vyplněný. protože já musím posílat papíry do Mostu protože u nás v práci mi to nikdo nevyplní.
A to je tak na další tejden než to pošlu a než mi to pošle zpátky ta moc ochotná paní.
U nás na sociálce jsou kanceláře a je to rozdělený podle abecedy. Zatím jsem tam byla 2× a docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 11:09

V neděli jsme vynechali zeleninku a včera když jsem jí smíchala mrkev s květákem tak už jí to moc nejelo. Dělala ty její obličeje ale nakonec snědla skoro celou tu malou sklenku od Hami.
No ale dneska to překvápko v té plínce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.09 11:25

U nás to taky mají rozdělený podle abecedy, ale je to v jedné místnosti několik přepážek a nezdálo se, že by na těch písmenkách lpěly, asi tím, že tam nikdo nebyl… no, třeba to bude zítra lepší, ale už teď z toho mám kopřivku… :?

Tak my zatím nevynechali ani jednou, ale pokaždý se u první lžičky, zvlášť, když je to něco novýho, rozmýšlí, jestli teda jo, nebo ne… Dneska začínáme květákem…tak to jsem zvědavá…
Tu kaši jsem mu včera nedávala a spal hezky. Vypil v sedm mlíčko, usnul pravda až v deset, já šla v jedenáct, pak se vzbudil o půl jedný, vypil další a spal do šesti, pak zase mlíko a vstával po deváté… teď zas vrže hrnkem o dásně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.09 11:33

V té žádosti o rodičák, jak je tam vloženej ten fialovej list, co Ti vyplňuje mzdová účetní v práci, tam by prý mělo být v kolonce : vznikl nárok na PPM od…do… + denní výše PPM : …Kč …a tam my prý musíme mít dvě čísla: jedno, co platilo do 31.12. a druhé od 1.1..... Tak mi to vysvětlovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 11:38

Tak mě na sociálce dala hned dva ty fialové papíry jeden za rok 08 a druhej na rok 09. Ale tu částku tam mám stejnou za oba roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 11:39

No já jsem vynechala zeleninu protože jsme jeli k mamce na oběd a já jí zapoměla vzít sebou. A vrátili jsme se až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.09 11:45

Aha, teď koukám, že mi tam ten druhej taky vsunula… :D Já tu žádost dostala hned jak jsem si vyřizovala porodný a to se asi nevědělo, že to budou od ledna měnit… A krom toho to bylo ještě v místě pův. trvalého pobytu, který jsme pak měnili…

Tak to máš asi dobře, když tam jsou dvě čísla… Záleží, jestli se Ti změnila od ledna výše PPM, jestli ne, tak ty čísla musí být stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.3.09 11:48

No mám je stejný na obou papírech. Tak se mi to asi nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.3.09 11:58
Pája 01 píše:
No já jsem vynechala zeleninu protože jsme jeli k mamce na oběd a já jí zapoměla vzít sebou. A vrátili jsme se až večer.

Je mi jasný… :D
Ono tím, že my jsme prakticky od začátku na UM, tak už jsem zvyklá, že když se někam jede, musí být jídlo s sebou… A stejně, mi pak sní tak polovinu, ještě k tomu potřebuje mít ten svůj klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí