Poradna duly
Jana Čurdová
Já by jsem taky chtěla zkusit ten hrneček,ale když jsem se na ně dívala,tak se mi zdá,že mají strašně velký dírky.Tak nevím,jestli by se mi nedusil..Dávám mu čaj z lahvičky.Moc mu teda nedá,ale asi mu na žízeň stačí mléko…
Píšou, že je variabilní a přizpůsobí se dítěti… Maleva vyzkouší a řekne… ![]()
Palečky si taky cucáme… Právě mi zaparkoval pod židlí a má z toho děsnou prču ![]()
Tak už chumelenice dorazila i na Moravu! ![]()
Danuško a kde jsi ty hrnečky viděla? My zítra jedeme do Prahy tak se chci po nich ještě podívat.
Marta oni ty barvy stejně nemají.
ty první jsou čirý a ty druhý mi připadají že jsou barevný a pak se mi ještě docela líbí tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Koukala jsem na ně v Dm a potom ještě v Babycentru,ale zdálo se mi,že ty díry jsou velký.Chci ten hrnek,protože nechci,aby si moc zvykal na flašku,protože kojím.ze lžičky je to docela dřina…
I ty první byly barevný, ale jen ta poslední řada, ten červený, žlutý a modrý…
Třetí tip je taky hezký, ale ty předtím, se mi líbí tak nějak víc…
Tak jadýrka už máme a už tam nemusíme.
Holky tak šupšup zkoušejte hrnky ať ho můžu taky pořídit. Včera jsem na ně koukala v DM ale nekoupila. Čěkám až ho někdo z vás vyzkouší.
A špenát budeme papat zítra. Tak jsem na to zvědavá. ![]()
Já dávám od Hami ten broskvovej.My máme kyčličky v pořádku už dva měsíce.Od narození jsme měli široký balení a to byl děs.Malej trpěl na prdíky a nemohl se ani prokopat.Lituju ty co musí mít ty kšíry…tak vám gratuluji,že máte nožičky v pořádku.
Já musím malýmu každý čaj dochucovat šťávou, je asi mlsnej, ale jinak se toho netkne, tak počítám, že až se to pořádně naučí, budu se sladkým couvat…
Pijeme fenyklový instantní od Hippu, co jsem koupila kdysi v čase prdíků a pak mám Bylinný od Lerosu, ten mi příjde chutnější a hodně mamin mi ho doporučovaly… Ale musíme pít sladký a teplý… ![]()
Pájo, a ten špenát vaříš jak? Z čestvýho, nebo mraženýho? Předpokládám, že musím koupit ty listy, jinak ten v kostkách bývá už nějak ochucenej, ne? Nevím, u nás se špenát jako takovej moc nejí.
tak koukam, ze ty bacily nejak radi, ja se snazila prcka hlidat, protoze jsme sli dnes na druhou davku hexa a prevenaru, ale houby, dnes rano mel zvysenou teplotu a tak legracne chrapti pri tom svym „povidani“ tak jsme misto ockovani dostali kapicky a pristi tyden bude dalsi pokus, aspon ho doktorka zvazila a uz ma puclik pres 7 kilo
takze preji vsem rychle uzdraveni
taky jsem zvedava na „testy“ tech hrnecku, doufam ze bude pit rovnou z toho a na lahev se ani nenauci, i kdyz my mame na to jeste chvili cas, tak budu cekat jak jste s tim spokojene vy a hlavne prcci
jinak tady v praze rano byla celkem chumelenice, ale ten krasne modra obloha, slunicko a docela i teplo
ale uz bych potrebovala jaro a vyndat fusak z kocarku, tadik se tam pomalu nevejde
Já jsem koupila špenát ve skleničce od Hami. Až začne Terezka papat víc té zeleninky tak jí budu vařit.
Já mám taky fenyklovej od Hami. Teď teda vypila 80ml tak nevím jestli měla žízeň nebo hlad. Ale papala před hodinkou.
U nás krásně svítí slunko, a Terezka spinká. Už aby byla zase zdravá. Je mi jí líto ![]()
Já jsem koupila ten mraženej.Je to špenátovej protlak a není vůbec ochucenej..Co vím,tak všichni ty příkrmy dělají z něho…Už jste zkoušeli dávat nějaký maso?
Mě už se Martínek do fusaku nevejde,tak ho vozím ve fleecové dece a přikrytýho nánožníkem a nezdá se mi,že by mu byla zima…Vy dáváte hotový příkrmy?Já jsem v nějaký diskuzi četla,že to maji ochucený a potom,že nechtějí jíst ty domácí,protože jsou podle těch kupovaných mdlý..tak nevím.Je fakt,že se doma piplat s takovýma porcema je nic moc…chtěla jsem je zkusit,ale každej mi to vymlouval ![]()