Poradna duly
Jana Čurdová
Dnešní noc zase špatná. Usnul v 21:00, vzbudil se 22:00, 23:00 mlíčko, 02:00 opět vzhuru, usnul až po mlíku a v 6:00 „mámo mám zase hlad“. Normálně si přidal jednu dávku… asi proběhne další pokus s večerní kaší…
Do plavání žádnou průpravu nemáme, doufám, že se to malej rychle naučí tam… myslím, že nás tam takovejch bude víc… ![]()
Malevo zrcátka pořád drží ale je to asi díky tomu že jsou přiklápěcí.
Ono celkově je to dost rozebíratelné. My od nich máme traktory a vozy a mladej si s tím hraje fakt už od roku a půl a vše je super. No prvního traktora dostal když mu byli 4 měsíce.
Vysvětlení je jen tím, že děda dělá v zemědělství a tak tyto stroje vedou. ![]()
No vstátání v 6 je normální. Tak si říkám, že posunem času by to mohla být 7. ![]()
Ad plavání tak na vanička jsme nechodili a nemám strach že by to nezvládl. Ani Honzík na vaničky nechodil a teď mu doma říkáme, že je takový náš Phelps.
Jen co nám doporučili tak otužovat, postupně snižovat teplotu vody tak k 35 stupňům.
tak za to plavani díky, já co jsem se teď bavila se známými maminami, tak všechny mají v půl roce doma už hotové potápěče a plavce, tak jsem se bála abysme pak nebyli na kurzu za exoty a za brzdy ![]()
teď tak koukam na našeho mladýho a vypadá to, že si už nacvičuje lezení, asi už přišel na princip a hezky si krčí nožičky pod zadek, ale zatím nezvedne hlavu a ryje ksichtikem v podlaze, docela sranda ![]()
Náš dělá to samý, buď má zvedlej zadek a nohy pod sebou a snaží se odrážet, jenže hlava je na zemi tak brzdí, anebo naopak se vzepře na rukách, skloní hlavu, podsazuje zadek a snaží se ho dostat nahoru na kolena, ale nejde to, nejde…párkrát už ho teda vytáhl, ale tak na sekundu, dvě a hned se rozplácl…
Osobně mě začíná trochu děsit, že už za chvíli poleze, ještě nemáme zajištěny bezpečnostní prvky po bytě a smůla všude dost nízký skříňky se spoustou věcí a šuplíky… ![]()
Když jsme se teď byli přihlašovat do toho plavání, ani se neptala, jestli máme zvládnutou nějakou přípravu, tak snad to neva. Otužuje se tak nějak přirozeně, vydrží ve vaničce i půl hodiny a to už je pak voda jenom vlažná… ![]()
Ahoj.Tak reakci jsme měli dobrou.Doktorka nám říkala,aby jsme taky začali s příkrmama.Tak se mi ty recepty šiknou.Začali jsme mrkví,sice se hrozně tváří,ale pěkně papá.Uvidíme dneska,přidáváme brambor…Co myslíte,že bude dobrý zkusit zítra.Přemýšlím nad špenátem,ale nevím..Taky je snaha o lezení.Kolínka pod zadeček dá,vystrčí ho pěkně vysoko,ale ještě nepřišel jak dál.Vypadá jak slimák,tahá pusu po zemi a kudy leze,tak zanechá slintavou stopu. ![]()
Dobré ránko.
Tak mi máme rýmu a kašel. ![]()
Danuško, mělo by se začínat takto s příkrmem zeleninky.
http://www.hami.nutricia.cz/…e-s-prikrmy/
Hezký den všem,
Pájo, mrzí mě, že jste nemocní…
Snad bude Terinka zase brzo fit. My jsme zatím zdraví, ale bojím se toho až to jednou přijde…a ono to jednou určitě přijde… ![]()
Danuško, fajn, že očkování pěkně zvládl.
My, když začínali s příkrmama, tak to byla tři dny mrkev, pak tři dny mrkev+brambora, pak tři dny brokolice a tak postupně přidáváš. Až máš skoro všechnu zeleninu takhle odzkoušenou, jako žádné alergie, bolení, chutnání, pak už můžeš různě kombinovat. Špenát jsem ještě nezkoušela (nějak jsem na něj zapomněla), ale prcci ho taky můžou, tak na něj brzo dojde.
Ahoj! Tak dneska nebo zítra objednám ten hrneček a pořád se nemůžu rozhodnout jakou barvu jestli tu oranžovo žlutou nebo tu fialovo zelenou ![]()
Ahoj.Tak to my jsme byli nemocní před týdnem a pořád má ještě trošku rýmu.Není divu v tomto počasí
Už aby bylo jaro.Tady máme chumelenici,že ani nepojedeme na procházku…
Oni jsou všechny hezký… možná se mi víc líbí ten fialový, ale děti zase mají rády ty výrazné barvy…i ten zelenomodrý nevypadá zle… ![]()
Tady je tak nějak polojasno a zima. Včera jsme lítali po úřadech, měla jsem malého v šátku a děsně fučelo, moc se mu to nelíbilo, ale zvědavec pořád ten nos vystrkoval ![]()
ale ještě jsem objevila tyto a ty jsou ještě hezčí a líbí se mi ten červený a fialový
Mně připadají stejné jako ty předtím… ![]()
Červený je nejhezčí, ale není moc holčičí? Co ten modrožlutý? ![]()
No on měl už jen trochu rýmu a ani nekuckal,tak doktorka říkala,že je to dobrý..Už to máme konečně za sebou a na tu čtvrtou hexu se prý chodí až po roce…Taky vám prcci začínají strkat nožičky do pusy?