Poradna duly
Jana Čurdová
Televizní maniak asi bude… Televize jede pořád, jako kulisa a už od narození ho strašně zajímala… Miluje reklamy, to je k neodtržení, nejvíc na Calgonit… ![]()
My nemáme kam malého vyšoupnout, takže zatím neplánujem. Asi to později pak bude problém… ![]()
To u nás je taky televize strašně zajímavá.Já budu mít Martínka v ložnici asi dlouho,protože jsme přes týden sami doma,tak už vidím to,že se mnou bude chtít spát…
Martínek nejvíc reaguje na tu reklamu na Hami.Asi jak se tam smějou ty mimina a potom se mu ještě líbí znělka na Ulici… ![]()
Jo ty mimina se mu taky líbí… ![]()
A bereš si ho k sobě do postele? Já teda jo, když jsme zrovna sami a myslím, že na sebe pletu pěkný bič, ale prostě mi to nedá a je to pohodlnější, když se občas budí a stačí jen dát dudlíka… a vždycky ráno, když se vzbudíme, tak jen tak ležíme a povídáme si, asi každej o něčem jiným, ale líbí se nám to… ![]()
Tak to já ho mám v posteli každý den.Večer ho dám do postýlky a při prvním krmení ho mám u sebe.To je taky jediná možnost jak se trochu vyspat.Nevadí mi to,protože já to takhle budu mít celej život.Manžel jezdí s kamionem,tak doma moc nebývá..Když mám Martínka u sebe,tak se mi hned líp spí… ![]()
Holky jak likvidujete plínky? My máme ten koš Sangenic, je dobrý, ale teď jak jsme na příkrmech, pokaždý, když ho otevřu, abych přiložila, liskne mě ten zápach. Mimo teda nic nepropustí, jen když se otevírá. Koupila jsem i nějaké ty voňavé gely do něj, ale všechno je slabý… Řeším to, že ty s kakáním dávám na balkon a do koše jen počůraný, tak to jde, ale co až bude léto??? ![]()
To já plenky hážu normálně do koše a vždycky když jdu ven,tak to vynesu…
Tak u nás taky běží televize celej den. A reklamu má ráda na zeleninu Bonduell ![]()
Já teda Terezku do postele neberu. Já totiž sní v posteli spát neumím a to bych se vůbec nevyspala kdyby tam byla. Zkoušela jsem to asi dvakrát a byla to hrůza.
Dneska bude ten špenátek s bramborem tak pak napíšu jak jsme dopadli.
My to dopolední jídlo zeleninový nějak nestíháme. Tak to má odpoledne.
Protože když by ho měla jíst kolem 12 tak to většinou spíme.
Snad to tolik nevadí.
To máš jedno.My máme oběd zase ve třičtvrtě na jedenáct..potom taky spí…Určitě napiš jak špenát chutnal… ![]()
Hlavně že baští zeleninku. Řekla bych že teda mrkev s bramborem nám chutnal nejvíc. Zatím.
Holky už jste zkusili ovocné přesnídávky? Dávají se až tak měsíc po zeleninině?
Já jsem zkusila Terezce naškrábat lžičkou trošičku jablíčka. Po první lžičce dělala obličeje ale pak chtěla ještě. Ale neodvážila jsem se jí toho dát víc jak 2 lžičky. Ale to bylo úplně malilinko.
Zkusili jste už dávat nějaký ovoce nebo se to má,až si zvykne na zeleninu?Chtěla by jsem vyzkoušet banán s jablkem…
To je dobrý ![]()
No já jsem právě četla že se to má zkusit tak měsíc po zelenině. Aby si nezvyklo imčo na sladkou chuť. Nebo co.
Tak tohle jsem vyčetla v Hami klubu.
Další měsíc nahraďte také druhou mléčnou dávku ovocným příkrmem nebo ovocno-mléčným příkrmem - doporučujeme dopolední či odpolední svačinu. Postupujte stejně jako u náhrady polední dávky mléka. Ovocné příkrmy rozhodně nepřislazujte, protože děti pak neslazené pokrmy odmítají a navíc jsou mnohem více ohroženy zubním kazem.
Tak my jsme dneska ještě zeleninku nejedli. Jíme teď tak po jedné, jenže dnes jsem se vypravila v poledne na nákup, abych se vyhla pátečnímu šílenství, on mi usnul a spí furt. Ach jo, to zas bude křiku až se vzbudí…
Koupila jsem špenát!
![]()
Ovoce papáme dopoledne jako svačinku. Zatím jen kupovaný, ty Hamánky. Tváří se na to tak nějak rozpačitě. Čekala jsem, že oproti té zelenině mu to pojede víc… Začla jsem dávat až tak po měsíci, co byla zelenina…