Poradna duly
Jana Čurdová
To je u nás s tím klidem to samé. Nesmím mluvit a nesmí tam být někdo cizí protože jinak se nenají pořádně. ![]()
Holky co kyčle? Mají je mimča už v pořádku?
My nemáme ještě jadýrka. Ve čt jdeme znova na kontrolu tak snad to bude už dobrý.
My máme kyčle v pořádku. Dneska mně nechal malej vyspat spal od 19:15 - 5:20 - 8:00 ![]()
Jenže spí celou noc na břiše a to se mi nelíbí, ale je mu se to očividně líbí ![]()
my s kyclickama taky nastesti zadny problem nemame, alespon neco ![]()
maleva, chjooooooo jak ja uz se tesim, az si nas pan starosta taky usmysli a necha me vyspat aspon do tech peti
bleda zavist, vcera si me vyzadal v jedenact, v jednu, v pul ctvrty (a pak do peti brebentil tak nahlas, ze se u toho nedalo usnout)
Tak jsem tady zas…
Pájo, na mzdovce jsem se paní ptala, jestli je možný, aby měl někdo na té žádosti obě čísla stejná, prý ano… že se jen měnila nějaká regulační hranice…nešlo mi to do hlavy, protože jsem měla za to, že se to zvyšovalo procentuelně…začla mi to vysvětlovat, ale to už mi hlava nebrala… ![]()
Malevo, přejeme Adámkovi všechno nejlepší k narozeninám!!!
Copak dostal hezkého?
Kyčlíky máme taky v pořádku…
Dneska jsme se byli přihlásit do plavání, začínáme 29.4., už se těším… www.filia.cz
Jo akvětáček nám šmakoval, skoro jsem se lžičkou nestíhala, tak zítra pro úspěch repete… ![]()
Díky za gratulace. Dneska dostal jen pár věcí jako puzzle, DVD aj. a v sobotu až budeme mít oslavu, tak dostane zbytek, máme pro něj veliký popelářský auto aj.
Veliký popelářský auto? No to musí být klučičí sen
A k tomu se nikde nebudou válet odpadky… ![]()
Tak to je dost vymakaný…určitě bude nadšený…
A až nebudeš moct něco najít, aspoň víš, kde to hledat ![]()
V kolik hodin usínají vaši prckové? Náš mezi 19 - 20 hodinou. Dneska jsme nekoupali až zítra.
My to máme různý. Podle toho, jak spí odpoledne. Když se dostatečně vyspí hned po obědě, pak usne třeba už v sedm, osm, ale kolikrát se ještě tak po hodině vzbudí a je klidně i dvě hodiny vzhůru… Dnes jsme byli po obědě venku a tak spal jen tak trochu, pak si dal šlofíka 18:00-19:30, no a teď ještě řádí. Počítám, že spát půjde až kolem desáté, možná o půlnoci… V tomhle se nám ten režim moc nedaří… ![]()
Taky bude koupačka až zítra…
Dobré ráno, tak celou prospanou noc nevím kdy zažiju. Nám teď rostou zuby tak je to fakt síla. Budí se a brečí a pak zase usne. Gelík na dásně zabere vždycky na chvíli. No už jsou úplně pod kůží tak doufám, že to bude co nejdřív.
No večer usíná mezí 7-8 hodinou. Koupeme taky obden a na plavání začínáme chodit od dubna. Už ten starší chodí a je nadšenej tak doufám, že tomuhle se to bude taky líbit. ![]()
Popeláři jsou super, náš mladej je dostal od babičky s dědou k Vánocům a měla jsem strach jak se k nim bude chovat a super. Neustále sbíráme nějaké odpadky. ![]()
Ahojky! Vasinko a ještě máte u popelářů zrdcátka? Já si myslím, že ty půjde pryč asi jako první, ale jinak si myslím, že je to auto z kvalitního materiálu.
Jinak dnešní noc od 19:00 - 3:00 - 7:00.
tak popeláři jsou fakt perfektní
, škoda že je ten náš ještě šmudlik malej, ale tatínek už by si určitě vyhrál ![]()
co se týče spaní, tak tadeášek usíná taky mezi 19.00 - 19.30, záleží jak se probudí po odpolední procházce, ale většinou už před tou sedmou je unavenej a mrzutej, tak jdem rychle koupat, jíst a spinkat, usíná sám, budí se ted kolem jedenáctý, v jednu, ve čtyři a v sedm plus minus, i kdyz dnes nam svitilo do loznice slunicko a byl vzhuru uz v pul sesty a vykladal si s hajankem
chtěla jsem se zeptat ohledně toho plavání, chodily jste už plavat do vaničky, nebo trénovaly doma ve vaně?