Poradna duly
Jana Čurdová
Jenže zrovna v těch Hamáncích cukr je… Lepší jsou ty Sunárky, tam není, ale u nás v obchodě je nemají, tak nakoupím ve velkým až pojedeme do tesca…
Jsem koukala na Hami a tam píšou že obsahuje přírodní cukr. Tak to neva ne?
asi ne, ale přislazovaný to taky je…otázka je co myslí tím přírodní cukr?
Objevila jsem jen ty Sunárky, kde píšou jen 100% ovoce a nic víc…
Tak zatím zuby nemáme, tak kazy nehrozí a se sladkým se stejně jednou potká…
Tak špenát s bramborem měl velikej úspěch. Ale já to ochutnala a nic hnusnějšího jsem nikdy nejedla ![]()
My zkusíme asi zítra, tak uvidím…jsem zvědavá…to zas budou ksichtíky… ![]()
Ahojky
Martasajo, tak jak dopadl špenát?
U nás zase úspěch. Už když jsem v koupelně přebalovala Terezku tak si strčila do pusinky ponožku a dělala hammmmmm, jako kdyby věděla co bude papat ![]()
Ahojky, špenát těžko říct, jestli měl úspěch, on zdlábne totiž všechno, ale když dostane něco novýho, tak je tak trochu na rozpacích…dnes o to víc, že se do krmení hrnul tatínek, tak byli na rozpacích oba dva…no co myslíš, nakonec to zůstalo na mně a to už jen otvíral papulu, že jsem nestíhala nabírat…
… tak zítra špenát napodruhý
To je fajn, že Terezka dostala takový apetit, že už jí i ponožky
Uvidíš, za pár měsíců budeš bědovat, že moc přibírá a ze žížalky bude kulička… ![]()
tak my jsme byli v sobotu na plese, takze jsem jeste vice nevyspala nez obvykle
tesila jsem se ze si schrupnu jeste vcera pres den, az bude Tada spinkat po vychazce, ale jako by to lumpik tusil a jak jsme prijeli tak se vzbudil a ne a ne znova zabrat, navic jak byl nevyspalej tak byl cele odpoledne ubrečenej, unavenej k smrti ale usnout nechtel
tak aspon v noci spinkal a vzbudil se jenom v jedenact a ve tri a pak az rano ![]()
no taky jak objevil otačení na bříško, tak včera to chtěl zkoušet i ve vaně ![]()
Teda já tě obdivuju že jdeš na ples. Já jsem furt tak unavená že sotva doma něco podělám. A ples bych teda nezvládla.
Mě to mateřství nějak moc vyčerpává.
Holky Terezka už chce stát. Jak leží na gauči a chce se přitáhnout do sedu tak ale ona se přitáhne a hned si stoupne. Chytne se gauče a stojí. A jak jí dám do sedu nebo do lehu tak začne vřískat. Nevím co sní jestli jí mám nechat nebo ne.
Ona snad za chvilku bude chodit ![]()
neboj pajo, vsak ja jsem taky byla po tom plese uplne nepouzitelna
ale zas potrebuju od mrnouska obcas a chvili vypadnout, jinak bych asi brzo sislala i na pritele
ale stejne jsem celej vecer porad hypnotizovala mobil, jestli uz me broucek nepotrebuje
s tim stanim to je teda sikula, asi by to jenom chtelo zjistit, jestli to moc nezatezuje pater, kdyz je jeste takovej prcek
Ahojte, my byli v sobotu skoro celý den venku, bylo tu krásně, tak jsme si udělali výlet… a plesat bych šla klidně, kdyby bylo hlídání. Jen ten druhý den, to by bylo asi achich ouvej… ![]()
Pájo, Terinka je borec. Někde jsem už četla, že některý děti začnou takhle dřív…odborníci nedoporučujou, ale maminy s tím stejně nic nenadělají, když už se to dítko naučí samo, tak to dělá… A žádná neřekla, že by pak měli špatný záda, nebo nožičky… Asi bych to nepodporovala, ale jak se naučí tu fintu, jak si stoupnout sama, nic s tím nenaděláš… ![]()
Nám už se asi něco v pusině klube…Pomalu, ale jistě… Vypadá to na levý dolní řezák, má tam tu dáseň takovou nerovnou a začervenalou… ![]()
Holky já mám dylema. Jestli doma vařit nebo kupovat skleničky se zeleninkou.
To záleží na Tobě, jak se Ti chce… Kupování vyjde dráž, později už určitě… Zkus obojí a uvidíš, co vám bude vyhovovat víc…Však můžeš občas uvařit a občas dát kupovanou…