září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
20.3.09 14:44

Jenže zrovna v těch Hamáncích cukr je… Lepší jsou ty Sunárky, tam není, ale u nás v obchodě je nemají, tak nakoupím ve velkým až pojedeme do tesca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.3.09 14:58

Jsem koukala na Hami a tam píšou že obsahuje přírodní cukr. Tak to neva ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.3.09 15:09

asi ne, ale přislazovaný to taky je…otázka je co myslí tím přírodní cukr?

Objevila jsem jen ty Sunárky, kde píšou jen 100% ovoce a nic víc…

Tak zatím zuby nemáme, tak kazy nehrozí a se sladkým se stejně jednou potká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.3.09 17:25

Tak špenát s bramborem měl velikej úspěch. Ale já to ochutnala a nic hnusnějšího jsem nikdy nejedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.3.09 17:41

My zkusíme asi zítra, tak uvidím…jsem zvědavá…to zas budou ksichtíky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.3.09 18:34

Ahojky

Martasajo, tak jak dopadl špenát?
U nás zase úspěch. Už když jsem v koupelně přebalovala Terezku tak si strčila do pusinky ponožku a dělala hammmmmm, jako kdyby věděla co bude papat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.3.09 20:10

Ahojky, špenát těžko říct, jestli měl úspěch, on zdlábne totiž všechno, ale když dostane něco novýho, tak je tak trochu na rozpacích…dnes o to víc, že se do krmení hrnul tatínek, tak byli na rozpacích oba dva…no co myslíš, nakonec to zůstalo na mně a to už jen otvíral papulu, že jsem nestíhala nabírat… :lol: :lol: :lol:… tak zítra špenát napodruhý

To je fajn, že Terezka dostala takový apetit, že už jí i ponožky :lol: Uvidíš, za pár měsíců budeš bědovat, že moc přibírá a ze žížalky bude kulička… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.09 08:37

Dobré ránko

Tak jakej byl víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.3.09 08:57

tak my jsme byli v sobotu na plese, takze jsem jeste vice nevyspala nez obvykle :-) :-) tesila jsem se ze si schrupnu jeste vcera pres den, az bude Tada spinkat po vychazce, ale jako by to lumpik tusil a jak jsme prijeli tak se vzbudil a ne a ne znova zabrat, navic jak byl nevyspalej tak byl cele odpoledne ubrečenej, unavenej k smrti ale usnout nechtel
tak aspon v noci spinkal a vzbudil se jenom v jedenact a ve tri a pak az rano :D
no taky jak objevil otačení na bříško, tak včera to chtěl zkoušet i ve vaně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.09 09:42

Teda já tě obdivuju že jdeš na ples. Já jsem furt tak unavená že sotva doma něco podělám. A ples bych teda nezvládla.
Mě to mateřství nějak moc vyčerpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.09 09:50

Holky Terezka už chce stát. Jak leží na gauči a chce se přitáhnout do sedu tak ale ona se přitáhne a hned si stoupne. Chytne se gauče a stojí. A jak jí dám do sedu nebo do lehu tak začne vřískat. Nevím co sní jestli jí mám nechat nebo ne.
Ona snad za chvilku bude chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.3.09 10:14

neboj pajo, vsak ja jsem taky byla po tom plese uplne nepouzitelna :-) ale zas potrebuju od mrnouska obcas a chvili vypadnout, jinak bych asi brzo sislala i na pritele :-))) ale stejne jsem celej vecer porad hypnotizovala mobil, jestli uz me broucek nepotrebuje

s tim stanim to je teda sikula, asi by to jenom chtelo zjistit, jestli to moc nezatezuje pater, kdyz je jeste takovej prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.3.09 11:03

Ahojte, my byli v sobotu skoro celý den venku, bylo tu krásně, tak jsme si udělali výlet… a plesat bych šla klidně, kdyby bylo hlídání. Jen ten druhý den, to by bylo asi achich ouvej… :roll:

Pájo, Terinka je borec. Někde jsem už četla, že některý děti začnou takhle dřív…odborníci nedoporučujou, ale maminy s tím stejně nic nenadělají, když už se to dítko naučí samo, tak to dělá… A žádná neřekla, že by pak měli špatný záda, nebo nožičky… Asi bych to nepodporovala, ale jak se naučí tu fintu, jak si stoupnout sama, nic s tím nenaděláš… :wink:

Nám už se asi něco v pusině klube…Pomalu, ale jistě… Vypadá to na levý dolní řezák, má tam tu dáseň takovou nerovnou a začervenalou… :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.09 11:12

Holky já mám dylema. Jestli doma vařit nebo kupovat skleničky se zeleninkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.3.09 11:25

To záleží na Tobě, jak se Ti chce… Kupování vyjde dráž, později už určitě… Zkus obojí a uvidíš, co vám bude vyhovovat víc…Však můžeš občas uvařit a občas dát kupovanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí