září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
25.3.09 11:20

No jo batáty, jaks mluvilao těch bramborách, jsem si vzpomněla, že jsem je viděla v obchodě právě u brambor, jen jsem myslela, že je to jejich odrůda… A jak to chutná? Taky jako brambora?
Golfky bych chtěla až na příští rok, až bude sám capat na takové to chození po městě, nebo i výlety, když se dají i položit, je to super. Prostě něco malého, lehkého, skladného, co se dá v pohodě i nosit. A kupovat golfky, aby byly i na zimu je pro nás zase zbytečné, když máme sporťák. Taky bych je brala i z druhé ruky, aspoň mi nebude líto, že je někde omlátím… :)

Ahoj Greto, to víš, že se můžeš přidat. Další kluk. Máme tu jedinou holčičku Terezku a ta je nejšikovnější. A že se teprve jen otáčíte…jste o krapet mladší no, my tak taky začínali, ale uvidíš za měsíc… :wink:
Co jinak? Co papáte? V čem jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
25.3.09 11:21

Teda to je velká slečna a šikovná.
Greto vítej, neboj všichni nejsou takoví šikulové. A počkej jak ráda budeš vzpomínat na chvíle kdy byl v klidu a ty jsi mohla udělat spoustu věcí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.3.09 11:22

Koukám nemáš metřík…Jak se jmenuje chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.3.09 11:29

Vasinko, Jáchymek má taky nové foto, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.3.09 11:30

Je fakt, že zatím mi to vyhovuje, udělám spoustu věcí, protože vím, že mi nikam neuteče. :lol:
K tom papání: Kojím, ale k tomu necelé 3 týdny dokrmuji Sunarem, protože Mareček za poslední měsíc přibral jen malinko, tak mi to doktorka „nařídila“. Ale byl to boj naučit ho na flašku. :x Chytil se asi až po 3 dnech usilovného snažení. Za 14 dní jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli už začal přibírat. Ve 4 měsících měl 6200g. Při narození vážil 3800g. Zatím jsme jen u kojení a UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
25.3.09 11:31

No mě to chutnalo jako bramboromrkev no a sladší. No taková zvláštní chuť, ale u nás jela. Však zkus koupit 1 a uvidíš. :wink:
JJ z druhý ruky jsou dobrý a hlavně ta cena. :lol:
Greto a napiš něco o sobě jsme holky zvědavé. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.3.09 11:32

Jj, metřík ještě nemám, musím nejprve přijít na to, jak se to dělá. :lol: Ale doženu to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
25.3.09 11:38

s metříkem jukni třeba na www.lilypie.com tam si ten metřík vybereš a pak ti to tam napíše kód, který jenom zkopíruješ tady v nastavení do podpisu :-))

6,2kg to na tom taky neni nijak spatne :-), nas „mrnousek“ mel po porodu 3.690, ted ma kolem 7.1kg, dneska uz jsme definitvne museli prejit na velikost oblečení 74, do 68 uz se mu nevesly plinky
zatím je jenom kojenej, tak jsem zvědavá jak mu ty příkrmy budou šmakovat až taky začneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.3.09 12:01

Greto vítej :)
Holky mají pravdu, buď ráda že ješte leží. Já už nic nestíhám s Terezkou.
Musím jí mít furt vyndanou na guači a hrát si sní. Ležet už nechce a chce jen stát.
Jak jí položím tak vydrží asi tak 5 minut a pak se začne točit v postýlce ze strany na stranu a začne se vztekat že tam nechce být.
Už je to teda makačka jí zabavit.
A váhu máte krásnou. Terezka měla ve 4 měsících 5630g.
A od začátku přibýrá strašně pomalu. Za týden přibrala třeba jen 7dkg a nebo taky vůbec nic.
Ted má asi 6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.3.09 12:04

6200g mi nepříjde až tak málo, ale jestli začal míň přibývat, tak asi jo…

My jsme pořád tak nějak na rozmezí mezi 68 a 74… On je spíš takovej dlouhej, takže pokud má kalhoty bez ťapek, oblíkne i 62… Ale dupačky a overalky už má větší. Příští týden jsem zvědavá na přesná čísla, ale tipovala bych kolem 8kg a 68cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.3.09 12:17

Pájo, tak ji zkus dát místo postýlky na zem, třeba jen potřebuje mít rozhled a prostor… Martin jinde přes den není, krom sedačky po jídle… Na gauč vůbec ne, jenom, když jsem vedle něj, už několikrát se během chviličky dopravil až na kraj a jednou i spadl, naštěstí z bříška po zadku, takže se jen sesunul, ale i tak jsem se celé odpoledne úplně klepala a nadávala si… a to ještě nebyl tak hbitý jako teď a v podstatě jsem ho tam jen položila, abych odnesla prázdnou flašku do kuchyně, lup otočka a bylo to. Na zemi je spokojený a vydrží, má tam hračky, zkoumá okolí, pouští si muziku na lehátku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.3.09 12:30

Na zemi jsem jí měla a taky to není to pravé ořechové. Ona prostě nechce ležet ani na břichu. Chce prostě stát naše madam. A hračky jí teda vůbec neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.3.09 12:40

hmm, tak to si s cácorkou asi pěkně užiješ než se to naučí sama… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.3.09 12:46

Taky se mi nezdá, že by byl Mareček hubeňour, faldíky má, ale právě za poslední měsíc přibral asi 150g, což je malinko. Chudinka asi strádal a já to ani nepoznala. Co jsem to za matku? :roll: Ale jinak vydrží spinkat celou noc, je hravý, čilý, hlady neplakal … :)
Pájo, je krásný, že je malá taková šikulka, ale teď už ta „dovolená“ přestává dovolenou být, co? :lol: To abys byla nepřetržitě ve střehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
25.3.09 13:21

mareček je moc pěknej klučík :-), jestli si „neztezoval“ tak to s tim stradanim asi nebylo tak hrozny, mozna ze min pribral tim jak se zacal valet a vic hybat

no my jedeme na povinnou prochazku, i kdyz se mi do toho pocasi vuuuuuuuuubec nechce, ja uz chci jaro :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí