září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
28.3.09 12:53

Ahoj.Teď jsme se vrátili z venku.Byli jsme na nákupu a potom jsem si sedla do parku a čekala až se mi malej vzbudí.Spinkalo se mu asi krásně,vydržel mi skoro 2 hodiny.Malej je po obědě.Měl mrkev,brambor a brokolici..Jinak já budu dělat kuřecí špíz s provensálskýma bylinkama,žampionama a opečenýma bramborama..Už se na to docela těším…Teď jdu pověsit prádlo na balkon,tak doufám,že sluníčko vydrží… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.3.09 20:15

A už je zase večer, ten den je hned pryč. Malej už spí, ale dnes se nenechám nachytat, vím, že bude za chvíli vzhůru…bude muset, usnul mi totiž u kaše, asi u třetí lžičky, tak bude mít určitě hlad. Koupání ho asi moc unavilo…

Tady bylo nádherně, zítra jdu do jarní bundy, v zimní jsem se už dost potila. Malýmu jsem stáhla boudu a on se na to sluníčko tak šklebil, že za chvilku raději usnul.

Kuřecí špíz? Mňam, to musela být dobrota, nic, co by mi nechutnalo. Já nakonec udělala zapečený brambory s masem, smetanou, brokolicí, česnekem a sýrem. Jeden pekáč a dělá se to samo. Ideál. :D

Dneska jsem zjistila, že má malej úplně prodřený palce na kalhotech s ťapkama, co mu dávám většinou na doma. To má z toho, jak furt šmejdí po břiše… :lol: Za chvíli tam bude díra. A to jsem si myslela, že tyhle děti ještě nemůžou nic zničit… :roll:

Zítra máme půl roku! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.3.09 08:53

ahojky,
přeju martínkovi dodatečně všechno nej nej k půl roku :-)
my máme dneska 5měsíců, sice to neni tak kulaty, ale oslavit se to musí :-D

u nás teda moc pěkně nebylo, v sobotu jenom chvíli odpoledne svítilo sluníčko, v neděli bylo zataženo celej den, ale aspon teplo, táta měl konečně volný den, tak jsme drandili po nákupech, byli jsme v IKEA a v Hornbachu a příští týden se pustíme do Táďulkova pokojíčku :dance:

teď si Táďa strčil můj prst do pusy a místo cucání začal docela silně kousat dásničkama, znamená to že už se mám připravit na zoubky????? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.3.09 08:57

jo Greti, vy jste vlastne taky vcera slavili 5mesicu, tak vsechno nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
30.3.09 09:03

Ahoj holky, mohu se k vam pridat???

Ahoj Pajoooooooooo… :wink:

• Citovat
  • Upravit
892
30.3.09 09:13

ahojky sluníčko, to víš že jo, vítám tě :-) a koukám, že zase klučík, to už na Terezku pořádná přesilovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 11:01

Ahoj.Haillie,měv tohle začal dělat malej už asi před 2 měsícema..Zoubky to být můžou,ale taky tak může prozkoumávat věci..Martínek už druhý den je strašně mrzutej..Jestli na něj působí počasí,nebo zuby nevím.Od rána už 3× kakal,což je hodně.Jsme zvyklý tak na 1×.Teplotu neměl..Jinak jsme si pěkně užili pěkný sobotní počasí.Skoro celej den jsme byli venku..Dneska budu malýmu dělat květák…Jinak vítám mezi nás Sluníčkoo.Pověz ná něco o sobě…papa :lol: Jinak to vypadá,že na podzim jsou narozený skoro samý kluci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:01

Ahojky Sluní :-)

Hailliejade, no nevím s tím kousáním. Terezka mě kouše takhle už asi 2 měsíce a zuby nikde :lol:
Ale bolí to co těma dásněma. mají pěknou sílu mrňata jedny.

Všem co slaví 5 měsícu přejeme hodně zdravíčka :D

Hodinovej posun je hroznej. I na Terezce je to znát.
Dnešní noc byla hrozná. Snad si na to brzy zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:11

Danuško, tak třeba fakt zoubky :)
No uvidíš co se vyklube. :wink:

Hele když Terezka neměla naušnice tak nám každej říkal že máme krásného modrookého kluka. :lol:
Takže jsme taky chvilku měli kluka :-)

Jinak u nás o víkendu pršelo, ale byli jsme s Terezkou aspoň na zahradě a moc se jí to líbilo. Takovejch novejch věcí co viděla.
A hlavně se jí zajímali psi. A když se prali o hračku a vrčeli tak se Terezka šíleně smála až jsem měla slzy v očích jak to bylo krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 11:15

Ahoj holky, tak včerejší oslaveneckej den celý den pršelo (napadl mě i jiný výraz, trefnější :lol: ), tak jsme byli doma. Ale aspoň měl Marťas dobrou náladu… :wink:

Jasně, že se slaví i 5 měsíců, první rok se slaví každý měsíc… Tak všechno nej!!! I Vám, Greti… :D

Sluníčko, vítáme Tě. Koukám, Honzíček je na chlup stejně starej, jako my… :wink:

Myslím, že když už začne spíš okusovat, než ocucávat, jsou to zuby, ale ono to trvá dlouho, než úplně vylezou… My už máme venku dva, sice jsou to pořád jen ty špičky, ale když skousne, to je teprv mazec… :wink:

My spali opět dobře, ale opět až od půl jedenáctý. On sice usne v sedm, osm, ale to si dá jen takovýho šlofíčka a za hodinku je vzhůru… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:22

Martasajo, přesně jako u nás. Terezka usne v 7 a spí tak půl hodinky a pak další dvě je vzhůru.

Terezka usnula v 10 a v 11 už zase brečela tak jsem jí zkusila uhoupat a nic. Tak jsem jí musela dát prso a pak usnula. Ale do 3 se pořád mlela. Asi jí bylo moc teplo.
Tak jsem musela vstát, vypnout úplně topení, pootevřít okno, dát prso, a pak jsme spali do 8. :lol:
Takže jsem nějaká unavená a nevím z čeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:30

Holky co dovolený v létě?
Plánujete něco?
My jedeme na týden do Jizerských hor. Už se moc těšíme s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 11:31

A necháváš jí ty dvě hodiny v postýlce, nebo ji vytáhneš ven? On mi prostě v posteli pak nevydrží…takže si v klídku v deset večer ještě hrajem na zemi, nebo leží v lehátku a čučí na TV… 8O

Taky jsem nějaká unavená, že by jarní únava? Posun zatím ignoruju, takže nic nestíhám… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:37

Taky není v postýlce. Jak se vzbudí tak se přetočí na bríško a vříská. A když jí tam nechám tak tam dělá takové psí kusy že jí musím stejně vyndat. Tak jí mám na gauči a hrajeme si sní. Jak si začne žmoulat oči tak jí dám prso a za chvilku usne.

Sluní tak co Jeník už má zoubek venku?
A ještě ti pije pořád tolik vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 11:39

Já mám totiž postýlku v obýváku i v ložnici. A na to její chvilkové spaní jí mám v obýváku. A přes den když vím že spí dýl tak je v ložnici.
A nebo když v noci špatně spala tak jsme spali v obýváku, aby se manžel aspoň vyspal když ne já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí