září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
31.3.09 09:11

Dobré ránko.

Tak já používám Sebamed na doporučení od Sluníčka :D
A je v pohodě.
U nás v nemocnici používají Johnson, a když mi malou sním umyli tak za chvilku byla rudá jako rak. Měla vyrážku od hlavy až k patě. Chudinka.

Pleny používám ty Tesco fialové a jsem s nima spokojená. Malou vůbec nemusím mazat.
Takže občas jen preventivně namažu Bephantenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
31.3.09 09:51

ahojky, dobré ráno, my jsme vstávali v sedm a ted uz zase tak pul hodiny spi

my pouzivame pampers active baby, zkousela jsem i sleep and play ale ty jsou na prd, jinak jsme měli i ty fialovy z tesca, taky dobrý, taky jsme zkouseli plenky Happy, ty mi přišly dost tuhy a jeste ekologicky plenky z DM, ty byly taky dobry
na zadeček máme bud sebamed nebo HiPP, rybilku mam doma, ale hrozne mi vadi ten jeji smrad tak ji nepouzivam, zatim jsme opruzeni nebyli (tuk, tuk, tuk) tak jen kdyz se objevi nejaky pupinek tak hned mazu bepanthenem, jo jeste v prebalovaci tasce mame na prdelku krem babylove z dm, libilo se mi ze je takovej malej a je taky fajn

na koupani mame vsechno mozny co jsme dostali at uz v porodnici nebo od znamych, zatim jsem nic nekupovala, mame niveu baby, neco od oriflame, fialovej johnson „pro lepsi spani“, sebamed a HiPP tak to různě střídám, zatim se po ničem neosypal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
31.3.09 10:54

Pajo, hihi, tak Sebamed sedi.. To je dobre… :wink:

Ja taky pouzivam Sebamed a delanou masticku z lekarny na promastovani.. Starsi syn ma ekzem od hlavy az k pate a Jenik ma par flicku, zatim se celkem drzime.. :?

hailliejade, taky mi prisly ty pliny HAPPY dost tuhy, u nas je teda pouzivaj v porodnici,ja mela taky balik doma,ale pak jsem byla rada,ze mame PAMPERSKY.. Ty happy me prisly takovy moc „velky“, jako objemny, maly v tom byl jak balik… :lol: :lol: :lol:

Chtela jsem jeste vyzkouset ty Sleep and Play, ale nevim,vy s nima moc spokojeny nejste,co… :?

Tak pro dnesek se s vama loucim, jdeme na tu pul-rocni prohlidku..

Mejte krasny den, u nas je krasne slunickove… :roll: 8)

• Citovat
  • Upravit
4976
31.3.09 12:36

Tak Terezku jsem šoupla na zahrádku v kočárku. A spinká.
A já se jdu podívat co přežilo na skalce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.3.09 14:18

Ahoj, tak půlroční je za náma. Váhu, míru jsem dopsala dole, celkem jsme akurátní :D . To jsem zvědavá, s čím příjde Sluníčko… 8O :D Nakonec jsme žádný očko nedostali, Hexu neměli, budou mít prý až zítra, jenže to jedem pryč, tak až v pondělí současně s Prevenarem a toho už budeme mít jen ty dvě vakcíny, třetí až ve dvou letech. Pak jsem do malýho naládovala přesnídávku a valili jsme do města vyzvednout fotky, ať se má babička čím camrat svým kámoškám :D . Rychle vařím zeleninu a malej čučí na nějaký pohádky, je k neodtržení jako by tomu rozumněl… :D

Myslím, že když nemá mimi citlivou pleť, tak se asi může mazat a umývat čímkoliv. Tedy pro děti, aby to neštípalo do oček. Když už jsou vyrážky, tak pak už se holt musí vybírat. Se Sebamedem jsem byla max. spokojená, ale je dost drahý a myslím, že když jsme v pohodě, už je to zbytečný. S plínkama uvidím, až dojdou zásoby, asi koupím ty Pampersky activ baby, už jsem na ně koukala, to velký balení v akci se vyplatí. Jen těch pružnejch pásků jsem si nevšimla, jinak bych je kupovala už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
31.3.09 17:12

Ahoj.Tak my máme taky ten Giant pack..U Active baby ten pásek pružnej není. :roll: To jsem si předtím myslela,že to mají všechny Pampersky..Já nevím kolik váží,na 6 měsíční prohlídku půjdeme příští týden…Myslím,že tak těch 7,7 mít bude…tak jsem na to zvědavá…Rodičák jdu vřídit opět zítra,dělali jen do jedný a my tam byli ve 13:10by mě trefilo…jestli mě z něčim vyrazí,tak už je tam sjedu… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.3.09 17:25

Danuško…já na sociálce taky byla dvakrát a ty paní jsem tam sjela už napoprvé…vidím, že je to všude stejný… :roll: No jo, dneska je úterý, to není úřední den… Tak ať Ti to napotřetí vyjde a neopupínkuješ se z nich. Blbý, že tam máte ty fronty, tady jsem byla hned na řadě, nikdo tam nebyl… Malýho jsem měla v šátku a taky se mu tam nelíbilo, aspoň že se na něj paní usmála, na mě teda ne (to bylo vzájemný), ale na něj ano… 8)

Já myslela, že ty plínky Giant pack, jsou activ baby…Jako že to giant pack jen značí, že je to veliké balení… Jakou to má barvu, tu modro-zelenou? A je na tom obalu napsaný, že mají pružný pásky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
31.3.09 17:38

Tak na ně teď koukám a jsou to Active baby Giant pack a je tam na nich napsáno v zeleným kroužku Bath fresh lotion..Musí jich tam být 96.U těch normálních Active ty pásky nebyli.Jinak vypadají stejně…Tak asi ty paní na úřadech jsou fakt všude stejný.Mě předminule dala starý papíry a pak na mě řvali,kde jsem je sebrala,že oni mi je dát nemohli..no děs..Navíc podávám žádost o přídavky na dítě,je to na manžela a ještě mi tam napsali,že chtěji příjmy za 2007 nevím proč,ale sami mi to do těch papírů napsali.Tak jsem zvědavá,jestli to nebudou chtít za 2008.To je tam asi nakopu někam.Si asi myslí,že když jsme na mateřský,že nemáme asi co dělat…Když máme tu dovču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.3.09 18:05

Tak tady je kámen úrazu, já zkusila jedny, ale normální balení, neměli proužky a tak už jsem hledala jiný, protože malej byl furt mokrej a plínka suchá… 8) Tak to je fajn, jdu do nich.

No to taky nechápu, proč chtějí příjmy dva roky zpět, když v relativně hmotné nouzi, při těch 7600 jsi teď a ne před dvěma lety, kdy jsem ještě nevěděla, že budu těhotná… Takže nárok na přídavky budu mít až za dva roky, až nastoupím do práce a budu vydělávat normální peníze… My zatím máme smůlu, jak já, tak partner jsme vydělávali víc, než by na to bylo třeba… :roll: Ale ten systém fakt nechápu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
31.3.09 20:20

No oni ty peníze radši dají našim tmavším spoluobčanům :? Navíc bez řečí,jak jsem se o tom několikrát přesvědčila na vlastní kůži…Tebe vyrazí a jim pomalu lezou někam,aby se necítili utlačovaný :) Malej usnul,tak doufám,že už se do krmení nevzbudí…dneska jsme měli zase krušnej den,ale už to bylo lepší než včera…A zoubky pořád nikde..než vylezou to bude ještě boj :? Zítra uvidím,jestli mi to vůbec dají,u nich člověk nikdy neví..Snad by jsme se do toho mohli vejít..Jenže každej říká něco jinýho… :D Doufám,že s těma plínkama taky budeš spokojená a malej taky.Chudák snad už nebude mít ty nožičky otlačený.Neměl by mají gumičku i okolo nožiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.3.09 22:16

Tmavší spoluobčané dostanou vše, protože se jich každej bojí. A opravdu mě potěšili teď poslední dobou, jak v některých městech z nich začali vymáhat dluhy formou exekuce právě těch sociálních dávek. Když jsem viděla v televizi, jak tam někteří si stěžovali, kolik normálně brali a kolik teď díky tomu dostali a co oni budou dělat…jsem myslela, že mě omejou. A Ty musíš kvůli pár korunám vyplňovat deset lejster a ještě Tě vyhodí… Nevím, jak oni to dělají…

My teprve usnuli…ale už se to upravuje…včera o půl jedenáctý, dnes v deset…žeby… :wink:

Tak ať zítra všechno vyřídíš ku spokojenosti a dlouho nečekáš. Já budu asi celý den vařit a balit. Cestování s prckem je tolik věcí navíc a důležitých…snad nic nezapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
1.4.09 08:03

Dobré ráno, tak za sebou máme první hodinu plavání a super. Docela se mu to líbilo, byl trochu vykulený. Bylo to spíš seznámení s vodou a příště už výuka.
Jinak plíny používáme různé. Velikost teda 4, protože 3 má jak bokovky a pak mu snadněji protečou.
Kosmetiku moc ne. Jen Nivea SOS ta je moc příjemná a po koupání konopný balzám.No a na prdelku bpanthen, ale taky ne pokaždý.
Tak jsme zrušili postýlku v obýváku, protože je stejně na zemi a nebo v sedačce. No a přes den spí venku.
Včera tu bylo krásně jarně, tak jsem zvědavá na dnešek a těšíme se na teplo o víkendu, už plánujeme výlet někam do skal. Tatík je horolezec tak si tohle nemůže nechat ujít a my si užijeme pobyt venku. :lol:
Martasaja tak super úspěch za chvilku jste na čase kolem 8.
Na půl roční prohlídku jdem až za 14 dní a poslední hexa. Tak jsem zvědavá na míry.
Ad sociálka ještě jsem tam nebyla, ale už se chystám. Nechce se mi tam, ale bez peněz to fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
1.4.09 08:38

Ahoj Vasinko.Mě ta sociálka čeká dneska a vůbec se mi tam nechce…na plavání jdeme přes léto,teď je všude narváno..U nás bylo včera hnusně a dneska má být taky…jak jsem koukala na počasí,tak to vypadá,že jen u nás… :( o víkendu si to,ale vynahradíme…Půjdeme na nějakou delší procházku a možná do zoo..uvidíme.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
1.4.09 09:12

Dobré ránko

Tak my jsme zase spali celou noc. Paráda.
Včera jsme byli celé odpoledne na zahradě a bylo úžasně venku. Terezka vydržela být od 1 do půl páté vzhůru odpoledne a pak jsem jí venku dala do kočárku a pak chrněla do půl sedmé.
Dneska už svítí slunko tak už se zase těším ven odpoledne.
Hned je to lepší když je tak krásně. Ani se mi doma nic dělat nechce.

Holky užijte si to u babiček a ať máte krásně celou dobu co tam budete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
1.4.09 09:32

Jéé vy se máte,že spí celou noc..To by jsem taky brala..Teď poslední dva dny máme o trochu lepší noci,ale to už jsem psala a pak se to zvrtlo.U nás je to takový nárazový..Počasí je nanic takový depresivní.Ani se mi moc nikam nechce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí