září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
30.3.09 12:54

Jeníček je dobře živený od malička protože mu maminky mlíčko nestačilo a ještě si pochutnával na UM. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.3.09 12:59

tak po UM to bývá, ono se to holt těm prckům líp pije než to pracně vycucávat z prsa, tak to se to pak přibírá ;-)

já si na váhu miminka nestěžuju (pokud zrovna nevyžaduje permanentní nošení), jsem ráda že pěkně přibívá :-), jen mám strach, aby mě neřerostl než ho povedu do školy :-D přítel má k 2metrům a mrnous je evidentně po něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 17:27

Ahoj.Tak u nás to určitě budou ty zoubky…Teď jsme si na 2 hodinky spolu schrupli a už mi tady zase vříská…V pusince má vidět pod dásničkou špičky,tak teď jen jak bude dlouho trvat než se prořežou.Už se těším,až půjde malej spinkat,protože jsem z toho jeho brečení už vyřízená…Za celej den neplakal snad 3 hodiny a z toho hodinu spal v kočáře a teď se mnou…Nejhorší je,že je tak otrávenej,že ho nebaví ani se chovat,prostě nic… :( Zítra musím ject vyřídit rodičák,tak to tam zase bude něco..Minule mě vyhodili,že mi dali starý papíry,tak jsem zvědavá co bude zase teď.Ty s těma 7600 nadělaj,jak kdyby nám dávali bůhví kolik…Zatím papa jdu ho nějak zabavovat i když myslím,že nebudu nijak moc úspěšná…Jinak Sluní,máte fakt pěknou váhu.Tu má podobnou skoro 2 letá dcera švagrový.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 17:54

Ahoj, odkočili jsme si do města pro Prevenar…

A tady jsou naše první dva zoubky… :wink:

Danuško, držím vám palce, ať se brzo proklubaj…

Sluníčko, myslím, že na vás mít váhově nebudem. Já tipuju tak 8,5, ale už jsem fakt zvědavá… My pětiměsíční prohlídku neměli, ve čtyřech a prý pak až v šesti…
Milonov…no vidíš, jak je svět malej. Ale to asi tehdy byl ještě ten starej, státní…pak to tam nějak utichlo, chátralo a asi před pěti lety to koupil jeden známý, co tam jezdil jako děcko s rodiči. Dal to trochu do kupy a teď to pronajímá a bývaj tam pravidelný akce. My tam jezdíme už asi čtyři roky, v létě, v zimě, jeden Silvestr tam byl, předloni Vánoce… A je tam fakt krásně, hlavně v létě… :D

Pájo, jak chutnalo Terince masíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.3.09 18:03

Krásný zoubky :D

No maso nic moc, poslední dobou tu zeleninu a kaši dost fláká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 18:07

Marti,jak dlouho byl malej podrážděnější?Martínek je takovej dneska už druhej den,tak doufám,že to brzo skončí… :? Za půl hodiny jde do vany a doufám,že do osmi usne a vyspí se z toho…Jak se ti chudinky musí pořád trápit.Když to nejsou prdíky,tak pro změnu zuby…Jak se ti podařilo malýho takhle krásně vyfotit?To já mám problém mu kouknout do pusinky…Tak jdete na Prevenar?To my máme už vše hotový…To jsou ceny co?Vypláznout za to skoro 6000,le co,děláme to pro naše broučky..Takhle budou zdravý.Nedát jim to a potom,aby to chytlia pak si to celej život vyčítat..My máme až v roce přeočkování hexy a tak nějak to další..Držím palce,ať malýho očkování nebolí a nemá žádnou reakci… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 18:36

Malej poslední dobou nějak nechce kaši…jinak jí, ale už si začínám myslet, že nebude kašovej…co já mu budu dávat??? :?

Ono je to s těma zoubkama asi pokaždý jiný, o prvním jsem skoro ani nevěděla, možná byl mírně plačtivější, ale fakt nic moc, ten druhý už byl trochu horší, asi tak tři dny, ale začal vždycky až navečer, jinak přes den v pohodě…v noci se budil, ale stačilo mu dát dudlík…
My jdem zitra na hexa II a máme mít Prevenar I, ale to se chci domluvit s doktorkou na schéma 7.měsíc - 8.měsíc - 2.rok, ten měsíc už počkáme, když to vydrželo půl roku a bude mít o vakcínu míň…ale raději jsem ji koupila, uvidím, co mi řekne… Jinak mám stejný názor, pak bych si to vyčítala… Doufám, že bude v pohodě, ve středu máme jet do soboty k babičce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 18:39

Fotila jsem ho tak nějak…on když ho rozesměju, tak takhle pěkně otevře pusinku…bylo asi deset fotek, na zuby vyšla jedna…tak asi tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 18:50

Tak jsme vykoupaný,najedený a teď kouká z lehátka na televizi…To máme stejný,my taky pojedeme ve středu k babičce,tak doufám,že to přejde a bude to zase pěkně vysmátý miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 18:54

Tak to jste rychlíci…my teprve budem papat a pak až koupat a pak doufám spinkat…
My koupem tak půl hodiny…dneska jsem mu koupila nový mydílka, už došly, ale to je měl od narození…začínali jsme na Sebamedu, ale je to drahý a když nemá žádný vyrážky, tak už jsem koupila Niveu baby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 20:54

To my používáme Niveu od narození a nedám na ní dopustit…Já jsem dost citlivá na krémy a vždycky to vyzkouším na sobě.Třeba když jsem koupila ubrousky od Johnsonu tak mě pálili jako čert.Celkově mi ta kosmetika nevyhovuje.Jediný co nám nevadí je ta jejich pěna do koupele..Jinak jaký používáte krémy na zadeček a plenky?Já jsem teď vyzkoušela krém na opruzeniny Rybilka a musím říct,že se dá srovnat s Bepanthenem.Akorát ta cena je 3× nižší..Jediný co na ní není nic moc je vůně.Fakt smrdí po rybách,ale když jí namažu na kůži tak cítit není.Jinak mi používáme Pampersky,ale kupuju jen ty s těma elastickýma zapínáníma..Teď uvažuju o Huggies,protože je mají u nás na akci za dobrou cenu.Jen mě štve ,že nejsou elastický.. :( Jinak teď měl Martínek 37,9 tak to fakt přisuzuji těm zubům..Nemocnej nebude nemá kašel ani rýmu,takže asi tak..Změna času na nás působí..Usnul až před chvilkou.Jede si to podle starýho času,tak doufám že přeladí na novej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.3.09 21:23

To už jsem taky slyšela, že Johnson ne! Prý je na něj nejvíc alergií a je fakt, že když jsem k tomu v obchodě čuchala, bylo to moc parfémovaný… Jinak, mě asi nic nevadí, aspoň se mi ještě nestalo, že bych se po něčem osypala. Plínky používáme teď právě ty Huggies. Byla jsem zvyklá na Pampers, jenže jak jsme přešli na velikost 3, tak už nebyly elastický, teda ty activ baby a já jiný neobjevila, do Tesco a tak se mi ještě tehdy nechtělo jít. Huggies byly tehdy v akci a tak jdem vzala dva balíky. Mezitím jsem natrefila na Pampers active fit (fialovej obal) a ty byly naprosto super, právě elastický. Jen jsou hodně drahý, tak když jede někdo do Rakouska, řeknu jim, tam to vyjde aspoň trošku levněji. A jaký elastický Pampersky máš? Ty Huggies mají taky pružný pásek, ale na zádech. Je to dobrý, když má dítko řídkou stoličku, že to nemá až na zádech, ale jinak…jsou oproti Pamperskám takový tužší, aby se nepročůral, tak mu je víc stahuju a pak má červený proužky kolem nožiček. Mně víc sedí ty Pampersky, ale zas nejsou úplně špatný… Na prdelku máme ještě zbytek toho Sebamedu, ten je dost dobrej. Já mám radši, když je v tom zinek, že je to takový bílý, to líp chrání. Ale pak koupím asi taky tu Niveu. Rybelku mám ještě z kufříku nerozdělanou…

Tak my ještě halekáme na lesy… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
31.3.09 07:49

Ahojky,vsem preji krasne rano… My jsme od sesti vzhuru,tedy starsi vstaval o neco pozdeji,kolem pul sedme.. :? :lol: :lol: :lol:

Dnes mame poradnu, pul-rocni prohlidku…

• Citovat
  • Upravit
5732
31.3.09 08:23

Ahoj.My máme Pampersky č.3 nevím jak se přesně jmenujou,ale je jich tam 96 a na akci vyjdou na 349 kč.Ty právě mají ten pružnej pásek..Ty jsou super,ale já je vychytávám na akcích…Jinak my jsme dneska vzhůru od půl osmý a noc docela dobrá…Odpoledne musíme na ten rodičák,tak doufám,že bude Martínek hodnej a nebude tam vřískat.Děsně jim to tam trvá.Čekáte hodinu a vevnitř je to na 5 minut… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
31.3.09 08:42

DANUS,taky pouzivas Pampersky? Ja take, ale vcera jsem z nouze zkusila Babylove z DM a to je des teda. .. :?

Pampersky kupuju ty GIANT PACK v akci jsou prave za tech 349Kc.. Ale vzhledem k tomu, ze mame baculate ditko, musim kupovat č.4,ale ty nam jsou uz dost na stiru,takze prejdeme na 4+ :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex