září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
14.4.09 22:03

nazdarek, tak u nas byly velikonoce dost narocny, byli jsme po dlouhy dobe u pritele na morave, tak jsme museli ponavstevovat vsechno pribuzenstvo, no kdybych nekojila, tak snad nedostanu prcka celou dobu do ruky :-))) uff ale obzvlast posledni noc byla sila, vstavali jsme kazdou hodinu a pul a jediny ho uklidnilo prso a to pil pul hodiny v kuse, jsem total vykojena, toz jsem taky zvedava co se mu zase deje

danusko s tema fotkama, musis je mit ulozeny nekde na netu, treba tady ve fotogalerii, pak si na tu fotku kliknes pravym tlacitkem mysi a otevres si vlastnosti a zkopirujes si adresu toho obrazku (konci to .jpg nebo .gif nebo tak) potom das tady ve zprave Img, vlozis adresu toho obrazku a zase img

:-)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.4.09 22:10

Ahoj,
tak my jsme Velikonoce taky nijak neslavili. Já jsem vlastně nic velikonočního nedělala - nepekla jsem bochánek ani beránka, nebarvila vajíčka, ani jsem nebyla vyšupaná. Jen jsme si s manželem užívali krásný slunečný prodloužený víkend, setkali jsme se po dlouhé době se známými, grilovali jsme, byli jsme v zoo… Bylo to moc fajn. :)
V neděli večer měli naši první „bojovku“ - hlídali Marečka. On naštěstí usíná okolo osmé večer a spí minimálně do čtyř do rána, tak jsem si říkala, že to pro naše moc velký záhul nebude. Ale jen jsem zmizela za roh, tak začal hystericky řvát, sotva jsem se objevila, tak se uklidnil. :roll: Začíná to být malý závisláček, budu ho z toho muset co nejdřív vyléčit. :lol: Pak jsem ho uspala a mohla jsem jít pařit. :) Jen naši toho moc nenaspali, pořád Marečka hlídali, jestli dýchá apod. :lol: A my jsme se vrátili až okolo druhý ráno. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.4.09 22:46

Ahojte,
no, Velikonoce jsme nikdy nějak zvlášť neslavili, nejsme věřící, ale asi čtyři vajíčka jsem uvařila aspoň v cibuli. Na to, že je skoro každý rok maluju voskem, jsem to letos úplně odflákla. Ale Martínek dostal bužírku a s mírnou pomocí maminku vyšlehal, dostal zajíčka a k obědu žloutek do příkrmu :lol: :lol: . Zajíčka jsem mu musela hned sebrat, protože ho začal jíst i se staniolem, tak ho sní asi tatínek, doufám, že bez staniolu :lol: .

Danuško, nevím, jestli poradím s fotkama, samotné mi to dlouho nešlo. Musíš je mít někde na netu, jsou různé stránky, kde si můžeš vytvořit album, dá se i tady na emiminu, ale viz mé fotky, je trochu zmenšují. Každá taková fotka pak má svou adresu, tu získáš když na ni klepneš pravým tlačítkem myši, pak dáš „vlastnosti“. Adresu zkopíruješ sem do fóra, označíš, aby byla modře a klikneš na Img (vložit obrázek), což je tady nahoře… No a pak se jen kouknu na náhled, jestli to tam je, anebo všem pošlu jen dva řádky znaků, což už se mi taky párkrát stalo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.4.09 23:39

Hailli , návštěva na Moravě dá zabrat každému… :wink: Žeby zuby???

Gréti , takové ideální Velikonoce. Žádné honění v kuchyni a velké uklízení. Hlavně že je pohoda!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
15.4.09 07:42

Dobré ráno, u nás se taky moc neslavilo, ale spíš jsme odpočívali. Tatínek lezl a my se procházkovali. Honzík už to taky zkouší, ale spíš to má jako srandu a hlavně vidí, že všichni kolem to dělají.
No a v pondělí jsme dělali zastřešení terasy. Tak teď už to jen zakrýt a je to hotovo. Díky tomu chodili tatík jen po sousedech a i tak máme plnou velkou misku sladkostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.4.09 09:48

Holky, už máte u prcků matrace v postýlkách dole? Já nevím, jestli bych už neměla, zatím se nepřitahuje, jen se chytne, ale nevytáhne. No ale bojím se, že to za chvíli udělá. Zase se mi nechce zbytečně do postýlky ohýbat… Jak jste na tom? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.4.09 12:15

Ahojky

Martasajo, já už taky přemýšlím že jí dáme dolu. Terezka už si sama sedne z lehu a za chvilku se začne i přitahovat. Už to zkouší.
No ale to zase bude něco. Když jí tam nesu spící tak se budu muset víc ohnout a to se hned zase vzbudí :roll:

Jo a holky koupila jsem Terezce ve zdravé výživě rýžové křupky, kukuřičné neměli. A jak baští :lol:
Dávám jí to když my jíme a ona to naše jídlo nemůže tak aby tak smutně nekoukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.4.09 13:20

Malej si dneska sedl přes všechny čtyři. Jenže pak chytl balanc a spadl rovnou na bradu, to bylo pláče… Už to začíná… 8O

Křupky? Nebojíš se, že ji zaskočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.4.09 13:57

Nene nebojím ona to žužlá a rozpustí se jí to v pusince. Je to pro děti od 6 měsíce. Jsou takové dlouhé a tlusté mají asi 10cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.4.09 13:58

Nejsou to takové křupky co znáš. Je to jen voda a rýžová krupice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.4.09 14:02

Aha, tak já si hned představila takový ty klasický křupky, tak mi to bylo nějaký divný… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.4.09 14:26

Mě to napadlo že myslíš ty normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.4.09 21:11

Tak my už jsme v postýlce dole. Hodila jsem sem dotaz do diskuse a všichni byli za jedno, většinou, že jak začnou jít na čtyři, má se to šoupnout níž. Malej to podpořil tím, že se začal odpoledne vcelku hbitě plazit, takže už nemá problém se dostat kam potřebuje a hračky nejsou to, co ho zajímá… Ach jo, miminkovské období končí, bude se mi stýskat po tom bezbranném uzlíčku… :cry:
Ale zase bude větší sranda :lol:
Styl plazení - ruce dobrý, ale nohama se odráží špičkama a zadek má vystrčenej nahoru, tak nevím, jestli mu to dojde, že jinak je to pohodlnější… On pořád dělá, jako že nic, že nic neumí a mně pořád přišlo divný, že by se tak rychle odválel mimo původní stanoviště a pak jsem ho načapala. Rychlost docela slušná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
15.4.09 22:50

tak na snizovani my nastesti mame jeste chvilku, zatim se na čtyři nehrne a sam si z lehu nesedne, ale uz se teda tesim, hlavne mi zada, uz ted mam co delat zvednout tech jeho osm kilo z vany :wink: nu coz, aspon budeme mit vysvaleny ruce

ja jsem zvedava jestli mu teda rostou ty zoubky, ale na dasnich zatim nic nevidim, pokud se tam da podivat, no mozna je jenom hotovej z toho slunicka a navic mu navsteva na morave zas rozhodila uplne rezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.4.09 12:23

Hailli , ono to bude cobydup, uteče to jako voda a budou i zuby, i postel dole. Ještě si užívej miminka, co zůstává na místě. :wink: Rozhozenej režim je prevít, nám to taky trvá vždycky pár dní, než se to srovná. I když teď, po poslední návštěvě před těmi 14 dny, to už bylo trochu lepší… Nejvíc mu dává zabrat hodně lidí, co se na něj sypou, je to na něj moc vjemů a je potom takovej nabuzenej… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí