září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
5.5.09 21:21

Pajo doufám, že to Terezka bude mít s tím srdíčkem všechno v pořádku a žádná operace nebude nutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.5.09 08:03

Ahoj,tak mi až budeme v noci krásně spát,tak to asi pořádně oslavím..Po ránu si připadám jak po flámu a nedat si kafe tak asi vůbec nezačnu fungovat :( Dneska venku opět hnusně a prší,tak jestli nepřestane tak budeme muset být zalezlý doma…Jsem pěkně naštvaná..Někdo ukradl manželovi skoro nový boty.Byli drahý jako prase..Zapoměl si je před dveřma a do rána byli fuč…Přitom co tady bydlíme tak se nikomu nic neztratilo…tak jsme to asi zahájili…

Hailliejade,to jsem zvědavá jak se bude malýmu v pokojíku líbit…Já ho chci pomalu malýmu zařizovat,ale teď by ho tam nemělo cenu dávat,protože by jsem celou noc nedělala nic jinýho než k němu běhala…Ale až bude dobře spinkat,jestli se dočkám :lol: tak by jsem ho taky přesunula…Tak na to máme ještě moře času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
6.5.09 08:09

Dobré ráno, tak se hlásíme po delší době. Byli jsme u našich na prodlouženej víkend a pak jsem nějak nestíhala.
Máme za sebou první ponor v plavání a paráda. Mladej vyřehtanej a moc se mu to líbilo.
ad spaní u nás hrůza, ale postupný posun tam je, tak uvidíme.
Fotky dětí jsou úžasný. No a nejsem v diskuzi červenec? Jako jsou to šilkulky když si stoupají a sedí. To náš s plazením je vlastně retarda. :lol:
Pajo tak hlavně, že není omezení a určitě se to spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
6.5.09 08:27

vasinko bud v klidu, Tada se zatim ani neplazi, takze oproti nam jste porad jeste ciperky sikovny :lol: my jsme holt takovy lenivy koblihy, kolem uz ho vsichni vidi jak v lete beha a ja ho statecne branim :-)

danusko tak s tema botama to je k vzteku :-( s tim spanim drzim palec aby se to zlepsilo, malej mi ukazal jaka je to parada kdyz spinka skoro celou noc, ale uz je zase na svym standardnim vstavanim po trech hodinach a dneska se mu ani nedarilo usnout jako obvykle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.5.09 08:40

No my taky nejsme nějaký velký šikulky oproti tomu co umí,Martínek a Terezka,ale malý pokroky vidím každý den…no dřív nebo později se to naučit musí ne? :D U nás to vypadá na největší pokroky v jídle…musím vařit pořád větší porce…za chvilku ho ani neunesu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.09 09:44

Ahoj

Holky nebojte, oni to doženou ze dne na den. To je pak fofr. Někdy si říkám proč už umí tolik věcí. Kdyby to neuměla nechtěla by být furt mimi postýlku a měla bych víc klidu a času na domácnost.
Teď jak jí dám do postýlky tak hučí jak lokomotiva a chce ven. A já nic neudělám :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.5.09 10:11

To já doufám,že až začne pořádně lézt a chodit,že se zabaví víc sám a já budu moct taky doma něco pořádně udělat…Dneska mám depku jako prase… :roll: Myslela jsem,že se manžel vrátí domů a uděláme si pěknej prodlouženej víkend a ono houby… :( Tak nám nezbyde nic než ho udělat zase u babičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.5.09 17:46

Ahoj holky,

Den vyčerpávající. Ráno od osmi kondiční jízdy, pak rychle na plavání, pak oběd a ve tři jet kvůli přepisu auta. Su mrtvá a zítra ráno jdu zase jezdit. Dneska teda nekoupem a jdu spát s Martínkem, žádný ponocování :roll:

Pájo, moc přeju Terezce, aby se jí to srdíčko spravilo samo a nemusela na žádný zašpuntovávání…

Dnešní plavání teda nic moc. Neměl náladu, asi byl rozhozenej, že jednak vstával o hodinu dřív, sice nemusel, ale prostě se probudil, jak slyšel pohyb a taky že byl po dlouhé době hlídanej. Tak se tam ještě v herně pěkně rozeřval, zatímco já se převlíkala, pak jsem ho utěšovala a celý plavání se tvářil děsně otráveně, naštěstí bez pláče. Doma usnul jak když ho do vody hodí :lol: Pak už pohoda.

Vasinko a ve které lekci jste, že už jdete pod vodu? Já jen na kdy se připravit :wink:

Danuško, takový věci fakt dokážou člověku zkazit náladu :(
Jo a nechci Ti brát iluze, ale v okamžiku, kdy začne lézt už neuděláš nic. On se sice možná zabaví sám, ale tím, že Ti bude postupně devastovat byt a strkat nos kam nemá. Takže buď udělat z pokoje holobyt, což ho zase nebude bavit, anebo pořád hlídat. Jak je chvíli ticho, je zle. Taky už bude lozit pořád za Tebou a chtít si hrát, což je na jednu stranu milý, ale někdy se to fakt nehodí :?

A je pravda, že jak začnou jít na všechny čtyři, jde to pak hoodně rychle, takže myslím, že žádní extrašikulové nejsme, jsme jen trochu starší a Martínek byl navíc týden přenášenej :wink:

Tak vám nevím, ale možná nám roste nahoře další zub… Jak si to tam rozsekl, tak se tam začíná objevovat něco bílého, ale pořádnou prohlídku si udělat nenechá… :nevim:

Jo a ohledně papání. Začla jsem Martínkovi přidávat do zeleninky ždibíček pórku. Ten byl už ve skleničce od 4.m, tak jsem si řekla, že asi může. A dnešní kombinace dýně, mrkev, brambora, pórek měla úspěch a konečně to mělo i chuť. Akorát zas budem mít z té dávky karotenu nejspíš oranžovej nos :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.5.09 18:01

No tak když se to vezme,tak Martínek je zase narozenej o 3 týdny dřív…Třeba jak si to malej rozrazil tak pomohl zoubku… :D Dneska jsou asi všechny děti mrzutý..Martínek ječel odpoledne,protože nemohl zabrat a pod náma bydlí ženská co trénuje na klavír,vždycky celej den klid,ale jdu uspávat a hraje..Tak jsem se tak rozčílila a zařvala a asi mě slyšela protože utichla… :D Z Martínka se stal devastátor,teď likviduje krabici od bot a ráno začal pořádně lézt a to je rychlost,tak jsem to asi zakřikla…ale jste napřed se sezením a stáním :lol: :lol: Dneska měl malej rýži,brokolici a vepř.panenku a šmakovalo mu..snědl 250 ml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.5.09 18:06

Ha ha, tak už Ti to taky začíná :lol: Tak my třeba nesedíme. Zkouší to, ale asi je to nuda být chvíli na místě :lol:

Jo takoví hudební nadšenci coby sousedi fakt potěší. I když nemáš dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
6.5.09 18:23

vasinko s tim potapenim by me to taky zajimalo, na kdy se pripravit, z toho mam trochu obavy :-))

Tada je uz druhej den nejakej rozladenej, tak nevim jestli to je tim pocasim a uz je zas pekne rozmazlenej, jak ho cely tyden porad nekdo nosi, to zas bude pristi tyden ocistec ho prevychovat, jeste nas o vikendu ceka dalsi davka rozmazlovani od druhe babicky

dneska jsme zkouseli mrkev s bramburkem a uspech byl vetsi nez u samotny mrkvicky, zatim mu ohrivam jenom pul sklenicky ale asi budu muset pritlacit

zas abych nebyla nespravedliva, ze nedelame pokroky, tak lehce couva :-) a ocicka mu uplne sviti touhou se pohnout vpred, ale zatim na to jeste neprisel, jak na to

danusko takova vec vzdycky mrzi, obzvlast kdyz uz si clovek udela plan, tak at si to hezky uzijet i tak

martasajo jak jdou jizdy? drzim palec at brzo drandis uz sama, ja sice jezdim zatim jenom lehce ale i tak je to super

ja jsem dneska konecne zprovoznila nas eshop, tak se vam nim musim pochlubit a treba budete i znat nekoho komu by se hodil - www.bezlepkovyshop.cz :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.5.09 18:23

No nejlepší bylo,když sem soused vlítnul když manžel zapíjel malýho,že šoupe židlema…jen ať se připraví bude hůř,až malej bude lítat a dupat a ať zkusí přijít…asi poletí ze schodů :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.5.09 19:16

Hailli , já myslím, že to bude nejvíc tím počasím. I na tom plavání bylo dnes víc takovejch nevrlejch uplakánků, kdežto minule byli skoro všichni v pohodě.

A pak že neděláte pokroky. Jak je to dlouho, co jsem sama psala, jak malej couvá a vždycky zaparkuje pod lehátkem, měsíc? možná ani ne :wink:

Jinak jsi vytvořila moc hezký stránky. To máš můj velkej obdiv. Jen si nedokážu vybavit nikoho známého, co bezlepkovou dietu drží…ale pokud na někoho narazím, dám doporučení :wink:

Jízdy byly celkem dobrý, kupodivu jsem byla daleko víc v klidu, než v autoškole a to k tomu už nejezdíš autem s označením, protože máš řidičák, tak neseš odpovědnost Ty. No to by bylo pokut :wink: . Párkrát jsem jela rychleji a pořád nechápu ty jízdní pruhy, nepoznám, kdy je silnice dost široká na to, že jsou tam pruhy dva, takže s blinkrama se nenamáhám a jedu, kde se mi to zrovna hodí… :roll:

Danuško , to je výhoda mít pod sebou akorát sklep :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
6.5.09 19:31

Ahoj,
koukám sousedi jsou fakt divný, ještě, že je máme až za plotem. :lol:
No já pamatuju, když jsme byli malý a bydleli na bytovce tak soused od spodu měl občas taky problém.
Plavání no měli jsme 4 lekci a potápělo se nás jen pár. Ona to instruktorka bere individuálně. Jak kdo reaguje na polívání vodou, náš je takový vodomil.
No a špatná nálada je i u nás a vypadá to že začíná i rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.5.09 19:58

Od tý doby co tady byl se asi stydí..Jakmile nás vidí tak otevírá dveře,pouští do výtahu..Mě stejně ta jejich rodinka přijde divná…jinak máme sousedy v pohodě :D Když jsme byli v podnájmu tak bylo hůř,sousedi byli hlučný,nejdřív se hádali a nadávali a pak se udobřovali,což bylo ještě horší :roll: Zítra jdeme v půl čtvrtý taky na plavčo,tak jsem zvědavá jak se Martínkovi bude líbit.Minule byl nadšenej,tak doufám,že nebude protivka..

Martasajo,do toho se rychle dostaneš a potom to všechno bude automatický..Budeme ti držet palce 8) Už aby se lepšilo počasí a tím i nálada našich zlatíček… :D Jsem zvědavá jak budeš spokojená s tou clonou..

Vasinko,tak to bude za chvilku malej pěknej potapěč..Já jsem zvědavá kdy se budeme potápět my,jen aby jsem se tam neutopila já…Asi si budu muset pořídit nové plavky.Minule mi Martínek strčil nožičku za podprsenku a málem mi jí strhnul. :oops: .Už takhle je mi jen taktak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí