Žárlí na dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
6.4.14 20:30
@ivana-domca píše:
@sissi79 nejlepší antikoncepce jsou děti :mrgreen: Ještě že chodí brzo spát :lol:

No chválabohu :lol: ale den je dlouhej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
6.4.14 20:31
@sissi79 píše:
Taky to tak máme. Nemůžu se k mojemu před malou ani přiblížit :mrgreen: :nevim: Její tatínek :? Antikoncepce jedna zatracená :mrgreen: snad ju to přejde dřìv než bude mít svýho chlapa :cert: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: abys nedopadla jak my, straší spala s námi v posteli, měli jsme tři postele, ona samo uprostřed. Ve čtyřech začala chodit do školky a zamilovala se do Tomáška a dohodli se, že se vezmou. A nutila nás doma přestavět pokoj, že tam nutně potřebuje přidat postel pro svého manžela. Jsem se jí ptali jak to jako máme udělat, tak prý jí dáme tam na kraj a budeme spát její manžel, táta, ona a já :mrgreen: manžela polejvalo horko :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.4.14 20:31
@sissi79 píše:

fuj matko, souloží se večer, za tmy a pod peřinou :mrgreen:

Promiň Ivčo, že plevelíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.4.14 20:33
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: abys nedopadla jak my, straší spala s námi v posteli, měli jsme tři postele, ona samo uprostřed. Ve čtyřech začala chodit do školky a zamilovala se do Tomáška a dohodli se, že se vezmou. A nutila nás doma přestavět pokoj, že tam nutně potřebuje přidat postel pro svého manžela. Jsem se jí ptali jak to jako máme udělat, tak prý jí dáme tam na kraj a budeme spát její manžel, táta, ona a já :mrgreen: manžela polejvalo horko :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no budem mít ještě veselo :twisted: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
6.4.14 20:34
@terinka4444 píše:
fuj matko, souloží se večer, za tmy a pod peřinou :mrgreen:Promiň Ivčo, že plevelíme.

Jenže můj chlap usíná do 5 minut po dětech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
6.4.14 20:37
@terinka4444 píše:
fuj matko, souloží se večer, za tmy a pod peřinou :mrgreen:Promiň Ivčo, že plevelíme.

vůbec se neomlouvej, aspoň je sranda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.4.14 20:37

Jinak já na tu našu příšeru zkouším hrát pláč.. hlavu do dlaní aby neviděla jak se chlámu a skuhrám jak je zlá když mě odhání od tatínka.. no oskara za to :mrgreen: a pak se můžu v její přítomnosti přiblížit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
6.4.14 20:38
@sissi79 píše:

no to bohužel je a mimino přechází na 2 spanky, tak už ani po obědě nebude chvíli klidu :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.4.14 20:39
@sissi79 píše:
Jinak já na tu našu příšeru zkouším hrát pláč.. hlavu do dlaní aby neviděla jak se chlámu a skuhrám jak je zlá když mě odhání od tatínka.. no oskara za to :mrgreen: a pak se můžu v její přítomnosti přiblížit :mrgreen:

tak dobrá herečka nejsem, bych vybuchla smíchy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.4.14 20:43
@ivana-domca píše:
tak dobrá herečka nejsem, bych vybuchla smíchy :oops:

Proto ta hlava v dlaních :mrgreen: ramena se třepou i u pláče i u smíchu ale musí být táta u toho a říkat že maminka je moc smutná a pláče že mě od něho odhání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
6.4.14 20:45
@sissi79 píše:
Proto ta hlava v dlaních :mrgreen: ramena se třepou i u pláče i u smíchu ale musí být táta u toho a říkat že maminka je moc smutná a pláče že mě od něho odhání :mrgreen:

znám moc dobře toho mého, jak by mu cukaly koutky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.4.14 20:51
@ivana-domca píše:
znám moc dobře toho mého, jak by mu cukaly koutky :cert:

u nás to taky pokaždé nevyjde :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek