Žárlím oprávněné nebo zbytečně?

Anonymní
27.7.20 18:41

Zařlim oprávněné nebo zbytečně?

Ahoj, s přítelem jsme spolu teprve 3 měsíce. Ale hodně mi na něm záleží, poslední dobou žarlim na jeho kamarádku, on sní bydlí, tráví spolu docela dost času, někdy mi přijde že spolu mají vztah jako sourozenci. Ale občas na ní hodně žarlim, neznám žádné přátelství mezí ženou a mužem, z kterého by aspoň jeden necítil k druhému větší náklonnost. Co mě vůbec neuklidnuje že ona nemá přítele. Myslíte že žarlim zbytečně? Nebo nato mám aspoň trochu právo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14377
27.7.20 18:45

Žárlíš zbytečně. Kdyby s ní něco chtěl mít, nehledá si tebe. I žena a muž mezi sebou můžou mít normální přátelství, jen žárlivci tohle nedokážou pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.20 18:50

@Aduš8 děkuju za názor, ja se snažím nežarlit ale nějak to nedokážu ovlivnit.

• Citovat
  • Upravit
7571
27.7.20 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem jsme spolu teprve 3 měsíce. Ale hodně mi na něm záleží, poslední dobou žarlim na jeho kamarádku, on sní bydlí, tráví spolu docela dost času, někdy mi přijde že spolu mají vztah jako sourozenci. Ale občas na ní hodně žarlim, neznám žádné přátelství mezí ženou a mužem, z kterého by aspoň jeden necítil k druhému větší náklonnost. Co mě vůbec neuklidnuje že ona nemá přítele. Myslíte že žarlim zbytečně? Nebo nato mám aspoň trochu právo?

Kolik ma pritel let? No myslim, ze tvoje zarleni je celkem prirozene. Musis ho nasmerovat k tomu, abyste se co nejdriv sestehovali. Urcite se tesi az budete spolu a taky moct sexovat bez omezeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.20 19:00

@Chytrak 24,ja bych se stěhovat chtěla ale přítel nechce.

• Citovat
  • Upravit
7571
27.7.20 19:10
@Anonymní píše:

A pracuje uz nebo studuje? Je mlady, tak asi jeste potrebuje „dozrat“. V tomhle pripade ho nema cenu nutit, kdyz to tak neciti, protoze se jenom sprajcne a bude to odmitat. Je to skoda, ale asi budes muset pockat, nez mu to dojde, ze bude i pro nej lepsi, kdyz budete zit spolu a verit, ze se spolubydlici kamaradkou nic nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.7.20 19:10

Tak asi by mi to vadilo. Spis nez zarlivost by mi spis vadilo, ze spolu naji takovou tu domaci pohodu nebo jak to nazvat, vic te domaci intimity. Rano spolecna kava a pokec, vecer treba film. To je neco, co bych s pritekem chtěla ja. Proc nebydlite spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.7.20 19:18

Vadilo by mi to. Já jsem zarliva, a v tomhle nedůvěřivá. Proč by si hledal tebe, když má doma ji? Jednoduchý, je dost mladej, víc holek =víc různýho sexu. :) A nebo mu to prostě tak vyhovuje, což osobně moc nechápu, já bych chtěla bydlet s přítelem…

• Citovat
  • Upravit
278
27.7.20 19:26
@Anonymní píše:

V tom případě žárlíš oprávněně. Pakliže můj partner bude raději bydlet s kámoškou než se mnou, tak je mi jasný, že to zrovna velká láska hory přenášející nebude, když si nemůžu přenést ani vlastní kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.20 19:31

@Chytrak pracuje, ja ho nenutím jen mně to mrzí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.20 19:31

@kalie přítel nechce

• Citovat
  • Upravit
2653
27.7.20 19:33
@Anonymní píše:
@kalie přítel nechce
no a proc nechce? Rekl ti duvod?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
27.7.20 19:36
@Anonymní píše:
@Chytrak pracuje, ja ho nenutím jen mně to mrzí

Ja to pochopil, ze ho nenutis. A na tvem miste by mi to taky vadilo a zarlil bych taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.20 19:38

@kalie přesný důvod mi neřekl, jenom že teď prostě nechce.

• Citovat
  • Upravit
53190
27.7.20 19:39

A co myslis tim sestehovanim? Ty k nemu a kamoska at jde o dum dal? To je celkem pochopitelne, ze odmita po 3m vztahu. Jestli jsi navrhla nezavisle spolubydleni a on odmitl, zajimalo by me proc a take, jak to vidi do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí