Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ascorutin si klidně vem, není to placebo, spíše pomůže poud se jedná o miminkem navrtanou cévku nebo o hematom, placebo je to v tom smyslu, že neodvrátí potrat! pokud špiníš hnědou, tka se nic neděje, pokus špiníš růžovou čerstvou krev a ne moc a krátce, tak se jedná o hematom, pokud by krev byla tamvá a hodně a hodně tě bolelo břocho, je to potrat! hodně štěstí, hoď nožky hore, klidně si vem ascorutin a zítra to řekni dr.!
Je to blbé, ale v 5tt v podstatě nemůžeš nic dělat, jen čekat zda se udrží nebo ne. Já krvácela střídavě do 13tt čistou jasnou krví a v nemocnici jsem neležela ani jednou, ascorutin jsem nebrala. Hematom jsem nikdy neměla, většinou se na příčinu vůbec nepřišlo, jen jednou říkal dr. něco o prasklé cévce. Byla jsem se svým doktorem domluvená, že po každém zakrvácení k němu přijdu na kontrolní utz, při nějakém masivním krvácení nebo bolestech břicha rovnou na pohotovost. Naštěstí to nebylo potřeba. Takže podle intenzity, pokud to bylo jednorázové a nic tě nebolí, klidně bych vyčkala do zítra
A dr. ti poradí, zda ascorutin ano nebo ne, jestli je to k něčemu dobré. Já o tom silně pochybuju ![]()
Děkuju vám moc. zitra si zajdu k doktorce.dam vedet jak sem dopadla…no snad bude vsechno v poradku.
Já jsem v prvním těhu spinila a občas slabé krvácela až do třetího měsíce…