Zase ty kašičky :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Špatně to určitě není, já mám malou od porodnice na UM. Ptala jsem se proto, že když máte doma nějaké UM, tak klidně můžeš kupovat i nemléčné kaše, protože to máš do čeho rozmíchat. U kamarádek co kojily jsem většinou viděla jen mléčné kaše, protože se dělají do vody (aby nemusely kupovat UM, ale na odstříkání už MM nebylo). A dost lidí začíná kaší od stejné firmy, jako mají vyzkoušené UM, prý to dětem víc chutná. U nás to tak teda nebylo. Oblíbené máme kaše spíš od Hami a Nutrilonu, i když UM máme Bebu. ![]()
@Monikaa27 píše:
Ahojky,
můj chlapeček už je na UM, protože už jsem ztratila mléko. A proč pak, je to špatné nebo na tom nějak záleží? V úterý jdeme s malým na 4 měsíční prohlídku, tak se rovnou Paní doktorky zeptám, jestli už můžu ty kašičky dávat. Protože docela dost vážíme, ve 4 měsících malý váží 7100 g, není to moc??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Já mám malého na Nutrilonu a ty kašičky mu asi taky koupím od Nutrilonu. V pátek jdeme na kontrolu k Paní doktorce, tak jsem zvědavá co nám řekne, ale doufám, že už mu ty kašičky a přesnidávky budu moct dávat, protože dneska se mi za noc vzbudil 6 krát, nechápu čím to může být, místo toho aby už spinkal déle, tak spinká čím dál tím méně:-((.
- Citovat
- Upravit
Od Nutrilonu jsme měli vanilkovou kaši a mně i malé hodně chutná. Je teda dost sladká. Tak ono pak kdyžtak můžeš zkusit vařit kašičky i doma, pokud se ti bude chtít. Nevim jestli je to jen můj pocit, ale asi jsou vydatnější. Jak kaše působí na spaní nevím, protože moje dítě spí celou noc od konce šestinedělí, tak s tím zkušenosti nemám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to máš zlaté děťátko, že ti tak krásně spinká
, co já bych za to dala, aby mi spinkal celou noc. Doufám, že se to v 5-6 měsíci zlepší a bude taky spinkat celou noc:-)
- Citovat
- Upravit
No to spaní je fajn, ale já zase třeba závidim, když má někdo neblinkací mimčo. Mpje blinká obloukem minimálně jednou denně… No ono u každýho je něco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit