Zase ty skleničky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@brko bramborový škrob, byla jsem se dívat
@martina.se já jsme řekla, že vařím, protože si myslím, že to je pro syna lepší a ona to brala jako utok, já to nemyslela zle. Já myslím, že jí to hlodá, že si zvolila tu pohodlnější cestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, já myslím, že to děláš dobře. Hodně matek dává skleničky spíš z lenosti, než že by si myslely, že jsou pro dítě lepší. Já jsem taky dávala do roka hlavně skleničky právě z tohoto důvodu, vaření není zrovna můj koníček
Teď má malá 15 měsíců, to už jí normální jídlo, skleničku jenom třeba když jsme mimo domov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mallorka já ti rozbiju stereotyp
kojím a dávám skleničky. Kojím z lenosti. Nechci vyvarovat, umývat flasticky. Nechci ohřívat. Z prsu je to hned hotový.
- Citovat
- Upravit
@Mallorka píše:
@brko bramborový škrob, byla jsem se dívat@martina.se já jsme řekla, že vařím, protože si myslím, že to je pro syna lepší a ona to brala jako utok, já to nemyslela zle. Já myslím, že jí to hlodá, že si zvolila tu pohodlnější cestu.
víš jak, je to její volba, vysvětli jí, že to tak dělat chceš, ale že je ti fuk, že ona kupuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně jsem na sebe zvědavá za pár let
. Švagrová vše taky hodně řešila a teď malej čtyřleták denně páreček v rohlíku, sem tam hranolky, sladkýho hory
. splácá co může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mallorka píše:
Hlavně jsem na sebe zvědavá za pár let. Švagrová vše taky hodně řešila a teď malej čtyřleták denně páreček v rohlíku, sem tam hranolky, sladkýho hory
. splácá co může.
to musíš rozumně - dát ochutnat, ale ukrotit, co jo a co fakt ne.. náš malej už ochutnal sladkosti - svůj dort, sem tam od babi závin a pod.. prostě tak, aby věděl, že to existuje, ale svátečně
hranolky tedy ne, to netřeba.. ale minule jsme měli s chlapem hovězí steak, hranolky a to jsem malému dala kousek masa - jak si pochutnal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já myslím, že je to celkem fuk, jak domácí, tak skleničky jsou správně, nehrotila bych to. Starší jsem dávala často skleničky, pač vařit pro jedno dítě a to ještě hodně náročný byla pruda. Mladší jsem víc vařila, protože jsem stejně musela i pro starší, tak to už bylo jedno.
Mimochodem Hamánek mi taky smrděl a nejedly ho, jiné skleničky v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je divný, že smrdí jen Hamánek…
tak se to v druhých nějak maskuje nebo co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi mám to stejně, kojim, sklenky dávám, ale už i varim. Vaření mě nebaví, ale musím i pro staršího. Ale moc se s tím nedělám, čerpám ze studentských let a kolejniho vareni
.
Podle mě je to celkem fuk, jestli kupovane nebo domácí, za důležitější povazuju udržet stravu ve zdravých mezích u těch starších decek, jít příkladem co se zeleniny a ovoce týče, nevalit uzeniny atp. Jako mimino ukociruje kde kdo, ale u těch větších to může být oříšek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi píše:
@Mallorka já ti rozbiju stereotyp
kojím a dávám skleničky. Kojím z lenosti. Nechci vyvarovat, umývat flasticky. Nechci ohřívat. Z prsu je to hned hotový.
taky tak, kojím a dávám skleničky, ty pidi porce mě fakt nebaví vařit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mallorka píše:
@martina.se to věřímto by bylo sváteční i pro mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit