Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jája428 píše:
bohužel, hledala jsem snad už všude, nikde to nemaj
zrada! za to bych byla ochotná zaplatit hodně ![]()
Clanek jsem zbezne prohledla, pokud to chapu dobre, tak neni problem hacknout cely zarizeni, podivat se do mailu, na ucty vseho druhu apod. To uz mi prijde opravdu jedno, jestli by si u toho nekdo pustil i kameru ![]()
Náš IT ředitel nám kdysi ukázal, jak vypnutý (a sklapnutý) notebook měl zapnutý mikrofon, i jak jde video zapnout bez té svítící diody, měly jsm za to, že jde o trik, resp. že to nejde udělat na dálku, i když tvrdil opak.
Že si někdo přečtě mé maily, vím dávno, když jsou uložený např. na seznamu, googlu, tj. na cizím disku, ale aby mě někdo viděl anebo slyšel do kuchyně nebo ložnice je celkem novum (americké)
![]()
@Lenka512 píše:
Co by tu viděl?
Vypasenou prasnici čumící do noťasu, která se cpe řízkem…![]()
Právě ![]()
Prý jediný co s tím jde dělat, je nainstalovat si linux tvrdí manžel IT… takže nic nezaslepuju, beztak by mi to holky okamžitě sundaly ![]()
holt kdo má okna, má to blbý…
@veveruskaa měla jsem Ubuntu a tam šla zapnout kamera i bez diody např. u skypu, tak nevím ![]()
Ne, nemám, ať si tlemí, nevím na co, pokud vím, tak systémy sledování sou spíš nastavený na určitý slova, tak pokud často nepíšeš že brambory sou v řádku, anebo kukačka na hnízdě, tak je to fuk
![]()
njn, linux je super, ae to by lidi nesměli bejt líný fungovat s pc trochu jinak, kamoš ho má, libuje si, hlavně to není díra do soukromí, ae kolik lidí ví že linux vůbec je?