Zástupce od Smart půjčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
25.11.17 12:42

zástupce od Smart půjčka?

Dobrý den, neměl by tu někdo číslo na nějakého obchodního zástupce od Smart půjčka? Nejlépe Jihočeský kraj?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.11.17 13:29
@Hopsinka9 píše:
Dobrý den, neměl by tu někdo číslo na nějakého obchodního zástupce od Smart půjčka? Nejlépe Jihočeský kraj?Děkuji

Jihocesky kraj neznam…co bys potrebovala? Znam jednoho prazaka tak pokud ho odchytnu online tak se zeptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.17 20:29

@Zahradnice Roku

Kamarádka si vyplňovala na jejich stránkách žádost o půjčku, ale nikdo nebyl schopen se jí nějak ozvat. Tak shání nějakého obchodního zástupce, který by to s ní vyřídil. Byla bys moc hodná kdyby ses zeptala toho známého z Prahy on už by určitě věděl nějaký kontakt.

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.17 15:02
@Hopsinka9 píše:
@Zahradnice Roku

Kamarádka si vyplňovala na jejich stránkách žádost o půjčku, ale nikdo nebyl schopen se jí nějak ozvat. Tak shání nějakého obchodního zástupce, který by to s ní vyřídil. Byla bys moc hodná kdyby ses zeptala toho známého z Prahy on už by určitě věděl nějaký kontakt.

Děkuju

Tak to asi nezna kazdy kazdyho;) at zavola na infolinku ze se nikdo neozyva a oni to s ni vyridi. Mozna jestli Te nenapadlo si tam zavolat nemela by jsi si pujcku ani brat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.12.17 19:20

Prosím vás je v něčem ta smart půjčka lepší než ostatní? Mám zrovna po rozvodu a tak je dost možné že si budu potřebovat půjčit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.12.17 19:23
@Gabinka24 píše:
Prosím vás je v něčem ta smart půjčka lepší než ostatní? Mám zrovna po rozvodu a tak je dost možné že si budu potřebovat půjčit :?

Koho myslíš tím ostatní? :) peníze ti nabízí opravdu spousta společností, v prvé řadě banky. A z rozvodu nic nedostaneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.12.17 18:22

No já měla kdysi jednu nebankovní půjčku ještě s manželem, jenže on to měl psané na sebe a celé to i zařizoval takže já o tom moc nemám informace :/ Jinak jsem se dívala na stránky nějakých nebankovek co mi vyskočily na googlu ale sama se v těch podmínkách nevyznám a tak by mi asi pomohly zkušenosti ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.12.17 14:53

@Gabinka24 Jojo u nás doma to taky řeší hlavně manžel :) ale můžu se ho zeptat na to co tě bude zajímat, alespoň ti zjistím u toho jsme si půjčovali my. A jak to je s tím rozvodem? Dostaneš z toho alespoň nějaké peníze co by ti pomohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.17 15:43
@Gabinka24 píše:
Prosím vás je v něčem ta smart půjčka lepší než ostatní? Mám zrovna po rozvodu a tak je dost možné že si budu potřebovat půjčit :?

Za me ne. Spise ta horsi. Samozrejme zakezi na jedincich. Ale smart a express cash nebudou vahat a po 1 mesici nesplaceni ( splatky se u nich davaji 1× mesicne) Ti budou volat do prace a vyzvidat po sousedech. Cimz neobhajuji neplaceni ale prece jen po 1 nebo 2 splatkach nezaplacenych je tohle moc. Express cash Ti klidne polepi dvere, schranky a vsechno.
Za me asi nejlepsi je bud Provident nebo Proficredit. Rikaji vse narovinu a i ty jejich zastupci jsou normalni lidi.
Ale porad lepsi Smart nez Express cash a nebo Fair credit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.17 19:48

@Zahradnice Roku Tak to je síla 8o 8o radši se podívám na ten provident připadně pokud se něco podaří zjistit @Jana852 od manžela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.12.17 16:22

@Gabinka24 Promiň trochu jsem na tebe zapomněla :( Bavili jsme se o tom včera s manželem a našli jsme doma smlouvu z Quickpůjčky, ta byla nejspíš poslední co jsme si brali :) tuším že kdysi jsme taky měli i Provident, jenže k tomu jsem už žádné podklady nenašla. Pamatuju si akorát že jsme s tou co jsme měli kdysi měli menší problémy a tak jsme pak hledali jinou společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.12.17 16:13

Nevadí hlavně že se ozvala a děkuju za info :) Mohla bys mi k té quickpůjčce dát nějaké bližší info podobně jako Zahradnice ke smart půjčce? Moc bys mi tím pomohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.17 20:21
@Gabinka24 píše:
Nevadí hlavně že se ozvala a děkuju za info :) Mohla bys mi k té quickpůjčce dát nějaké bližší info podobně jako Zahradnice ke smart půjčce? Moc bys mi tím pomohla ;)

Quick pujcka je TS Domov sepisujete se doma ale platis na ucet. Pokud nezaplatis prijde jedna upominka a pak uz nic. Ozvou se pak treba za rok a rovnou s exekuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.12.17 20:08
@Zahradnice Roku píše:
Quick pujcka je TS Domov sepisujete se doma ale platis na ucet. Pokud nezaplatis prijde jedna upominka a pak uz nic. Ozvou se pak treba za rok a rovnou s exekuci.

Se způsobem vyřízení souhlasím, jen s tím neplacením mám trochu jinou zkušenost. Měli jsme nastavený trvalý příkaz a jeden měsíc se splátka neposlala (nastavili jsme to na špatný den a tak jsme v tu chvíli neměli na účtě novou výplatu a málo peněz). Ze společnosti nám volali a to dokonce 2× protože se nám napoprvé nedovolali. Když se nám dovolali tak jsme to s nimi vyřešili a peníze poslali, další problémy už nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 20:41
@Jana852 píše:
Se způsobem vyřízení souhlasím, jen s tím neplacením mám trochu jinou zkušenost. Měli jsme nastavený trvalý příkaz a jeden měsíc se splátka neposlala (nastavili jsme to na špatný den a tak jsme v tu chvíli neměli na účtě novou výplatu a málo peněz). Ze společnosti nám volali a to dokonce 2× protože se nám napoprvé nedovolali. Když se nám dovolali tak jsme to s nimi vyřešili a peníze poslali, další problémy už nebyly.

Delas pro ne vid :mrgreen:

Jinak fakt vsichni moji klienti co od nich meli neci tak poslali postou jednu upominku, fakt nikomu nevolaji a po x mesicich az roce EPR.
Upominka neni ani doporucena takze kdyz postak ztrati tak smula…

Castka kterou clovek preplati neni tak strasna ale zadny servis okolo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel