Zavádění příkrmů, nebude pozdě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@asha píše:
Jenze tohle vyhybani vetsinou praktikujeme par tydnu, prvni mesice…coz si mliko vytahne ze zasob. Pak uz se najede na bezny rezim, zasoby by se mely doplnit. Pokud na to ale jedna kasle, je to problem, to je prave to.Příspěvek upraven 27.06.12 v 09:35
No, já narazila na takové, co to právě dělají dlouhodobě
Protože mimčo je stejně pořád nespokojené a a asi ho bolí bříško, tak už nejím skor nic, i je mléka méně (takže možná spíš brečí hlady), ale UM nebo příkrm nedám, je to jed
Trošku jsem to „osekala“, ale fakt jsem na takových příspěvků narazila víc
Jako vim, že vegetariáni to nahrazují jinak a hledají jiné kvalitní býlkoviny, které jim maso nahradí, ale já si to nedovedu představit
Za mě mase důležité je
A viděla jsem několik vegetariánů (snad se nikoho nedotknu), ale většinou to byli vyhublí bledule, kteří mi teda od pohledu moc zdraví nepřišli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo PS: vlastně nejen zeleninu a ovoce, ale i obiloviny -rýže, jáhly, pšenici zatím ne kvůli lepku, i když taky už se mi stalo, že měla kousek rohlíku a v pohodě. Taky ovoce nevaříme-to má syrový nastrouhaný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně se nehroutit, když zezačátku dítě bude jídlo odmítat. Ono si zvykne:-) Nad plným talířem nikdo hlady neumřel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
tak s tímto absolutně souhlasím, mi fascinuje, jak je někdo ochotný preventivně se upíchnout na rohlíkovou dietu, aby dítě náhodou nemělo prdy. Vždyť je to stejné, jakoby dítě bylo v břiše, když je plně kojené, akorát v břiše si to bralo přes pupečník a venku si to bere kozou, ale pořád má vše od mámy
Hm, ja jsem cetla, ze pokud se v tehotenstvi ji potraviny, ktery jsou potencialni alergeny, je mensi riziko, ze to diteti bude vadit. Mam teda vyzkouseno jen s jahodama, u prvniho jsem je pochopitelne v tehotenstvi nejedla, pak jsem je mela, kdyz byl parmesicni a kojila jsem a osypal se. U druhy to samy. U tretiho jsem je jedla hodne pred porodem a pri kojeni naprosto v pohode. Takze neco na tom bude. Kazdopadne ale vsem vadili nadymavy veci, certsvy pecivo a dalsi veci jsem nemela prvnich par mesicu, ac v tehotentsvi jsem je jedla bezne. Tam bude proste jiny mechanismus ucinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jowana Jo vegetariani jsou hubeny…ja teda neznam bledule, jsou normalni, ale tlusty neni nikdo. To je ale zadouci, ne?
Muj manzel taky byl…pak zacal jist maso a ted ma nadvahu
To je to, co jsem psala, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jowana vím naprosto přesně, jak to myslíš, taky jsem tu v diskuzích narazila celkem hodně na tenhle typ stravování, nic nejím a dítě stejně řve, tak píšu, tak se aspoň normálně najez ty, když dítě bude řvát tak jako tak, no to né, to já nemůžu, Maruška se kroutí, i když se jen podívám na támhleto, todleto. Kdyby aspoň brali nějaký vitamínový doplněk, ale ty zásoby po těhotenství podle mě nebudou nijak velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozde? Jakoze pak uz by to dite nemuselo prijmout? A na maturaku by si prituklo nutrilonem?
- Citovat
- Upravit
@asha píše:
@jowana Jo vegetariani jsou hubeny…ja teda neznam bledule, jsou normalni, ale tlusty neni nikdo. To je ale zadouci, ne?Muj manzel taky byl…pak zacal jist maso a ted ma nadvahu
To je to, co jsem psala, no…
jsem vegetariánka a mám asi 85 kg… sedavé zaměstnání a málo pohybu udělá svoje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
Pozde? Jakoze pak uz by to dite nemuselo prijmout? A na maturaku by si prituklo nutrilonem?
Pozdě třeba kvůli vitamínům atd, jak je tady skoro celou diskuzi probíráno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
![]()
sorry, ale přišlo mi to vtipné
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:jsem vegetariánka a mám asi 85 kg… sedavé zaměstnání a málo pohybu udělá svoje
A to jsi prava vegetarianka, nebo jen nejis maso?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha píše:
A to jsi prava vegetarianka, nebo jen nejis maso?
To je totéž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
To je totéž
No to prave neni…
Nekdo si mysli, ze kdyz neji maso, je vegetarian…a cpe se knedlikama a kolacema
Pak samozrejme prusvitny neni
Jestli mne chapes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha píše:
No to prave neni…
Nekdo si mysli, ze kdyz neji maso, je vegetarian…a cpe se knedlikama a kolacemaPak samozrejme prusvitny neni
Jestli mne chapes…
Vegetariánství jako takové je označení pro stravu s vyloučením masa - nic víc, nic míň. Spousta lidí, kteří vyloučí maso k tomu samozřejmě zařadí ultrazdravou výživu apod., ale spousta dalších ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka píše:
Hlavně se nehroutit, když zezačátku dítě bude jídlo odmítat. Ono si zvykne:-) Nad plným talířem nikdo hlady neumřel.
jojo ale taky nenutit násilím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit