Zavařování hlavního jídla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16631
22.7.13 14:57

No já to rozvařím, jak píše Broucinda, dám do čistých sklenic, zavíčkuju a postavím do plechu s vodou - cca 3 cm. V troubě nechám na 20 min cca na 180C, pak vyndám, otočím víčkem dolů a nechám zchládnout. nikdy nic nekyslo a na víčkách je poznat jestli chytly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
4.8.13 18:42

Prosím o radu jak zavařit lečo. Nemám s tím zkušenosti, ale ráda bych pár sklenic zavařila na zimu. Mám udělat normálně lečo jen bez vajec a klobásy? Slyšela jsem, že prý jen podusit papriky a rajčata. Bez cibule, aby to nezhořklo. Je to pravda? Mám to méně povařit, aby to pak nebylo rozblemcané? Na kolik stupňů a jak dlouho zavařujete? Jaká víčka dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.20 12:39

Ahojky, můžu zavařit jídlo se smetanou? S moukou zavařuju normálně, ale nevím jestli můžu i smetanu. Děkuji za rady a odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16229
31.5.20 12:45

Se smetanou bych se bála. Prodávají smetanu (i přes 30%) v tetrapacku trvanlivou (většinou 200ml nebo i 250ml balení). Zavařila bych bez smetany a tuhle trvanlivou přidala při ohřívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.20 18:24

@zrcadlo
Děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.5.22 18:50

Ahoojte holky, mam taky dotaz. Dánse zavařit i zeleninové rizoto? Nebo připadne pohanka či jiné obilovy uvarene? Neni to moc blee?

Muselo by se tam dat asi aspon panak vody na sklenici, aby se to odparilo, ze?

Nema nekdo zkusenosti? Jsem na rostlinne strave a neni nekdy moc casu na vareni, ze bych si pripravovala takove hotovky.

Diky za info :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport