Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Farář Marcel píše:
Mít přátele není ze zákona povinné. Přátele mít nechci a proto je nemám, jak jednoduché. To je stejné, jako kdybych se ti posmíval, že nemáš lesbickou milenku nebo co…Nejsem ničí reinkarnace, nikdy jsem tu nick neměl, ale je mi jedno, co si v tomto myslíš. Klidně mě považuj za reinkarnaci kohokoliv.
Oprava: přátelé nemáš, protože se s tebou nikdo nepřátelí. Uz jen ten tvůj výraz „saturuje“ mě rodina, je více než signifikantní!
@Alriga píše:
Oprava: přátelé nemáš, protože se s tebou nikdo nepřátelí. Uz jen ten tvůj výraz „saturuje“ mě rodina, je více než signifikantní!
Tyhle tvoje úsměvné trucovité konstrukce… Jen někdo opravdu hloupý může tady plýtvat sebevědomím, že zná reálie mého života lépe, než je znám sám. ![]()
Měla bys trochu zapracovat na snášení odlišných názorů. Truc a vztek není cesta. Jiní mají právo na své názory a na jiné vedení života, než praktikuješ ty. ![]()
@Farář Marcel píše:
Tyhle tvoje úsměvné trucovité konstrukce… Jen někdo opravdu hloupý může tady plýtvat sebevědomím, že zná reálie mého života lépe, než je znám sám.Měla bys trochu zapracovat na snášení odlišných názorů. Truc a vztek není cesta. Jiní mají právo na své názory a na jiné vedení života, než praktikuješ ty.
@Farář Marcel píše:
Mít přátele není ze zákona povinné. Přátele mít nechci a proto je nemám, jak jednoduché. To je stejné, jako kdybych se ti posmíval, že nemáš lesbickou milenku nebo co…Nejsem ničí reinkarnace, nikdy jsem tu nick neměl, ale je mi jedno, co si v tomto myslíš. Klidně mě považuj za reinkarnaci kohokoliv.
No, ale evidentně ti něco chybí, když neustále diskutuješ na webu, kde je to samá ženská ![]()
@Alriga Me57h má teď jiné starosti. Čeká 4. dítě. A s @Farář Marcel neztrácej čas, něco jako Ontar jen to kafe mele jinak ![]()
@Farář Marcel píše:
No nemám moc přátel, já především nevím, co z toho - mít moc přátel nebo nějaké přátele. Kdysi jsem nějaké měl, ale zpětně to vidím jako úplnou ztrátu času. Naprosto mě saturují rodina, práce, volnočasové aktivity. Není žádná povinnost mít přátele a život to příjemně zjednodušuje.
Ach. Stačí, děkuji.
@divine woman píše:
@Alriga Me57h má teď jiné starosti. Čeká 4. dítě. A s @Farář Marcel neztrácej čas, něco jako Ontar jen to kafe mele jinak
Tesim se Marcelovu starou! ![]()
@arinecka píše:
No, ale evidentně ti něco chybí, když neustále diskutuješ na webu, kde je to samá ženská
Když je to tak…
Co chybí tobě?
@Alriga reinkarnace me57h? Ta tu jeste je ne? Pokud ji teda nesmazali profil.
@alejandra píše:
@Alriga reinkarnace me57h? Ta tu jeste je ne? Pokud ji teda nesmazali profil.
Panebože, proč ji stále ještě zmiňujete?
Mít přátele není ze zákona povinné. Přátele mít nechci a proto je nemám, jak jednoduché. To je stejné, jako kdybych se ti posmíval, že nemáš lesbickou milenku nebo co…
Nejsem ničí reinkarnace, nikdy jsem tu nick neměl, ale je mi jedno, co si v tomto myslíš. Klidně mě považuj za reinkarnaci kohokoliv.