Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak doufám, milé zdejší psychopatky, že vám ukájení se zde podobným stylem pomáhá zvládat v reálném životě své tenze a alespoň předstírat slušnost.
@Farář Marcel píše:
Tak doufám, milé zdejší psychopatky, že vám ukájení se zde podobným stylem pomáhá zvládat v reálném životě své tenze a alespoň předstírat slušnost.
Nepomáhá. Macku, nemohl bys nám poradit, jak na to?
Ja se jako teda „ukájet“ (sic!)? ![]()
@Alriga píše:
Nepomáhá. Macku, nemohl bys nám poradit, jak na to?
Ja se jako teda „ukájet“ (sic!)?
Víš co nechápu? Je to tady samá psychopatka, neempatická potvora, nespokojená se svým životem… A pořád je tady ![]()
@arinecka píše:Víš co nechápu? Je to tady samá psychopatka, neempatická potvora, nespokojená se svým životem… A pořád je tady
Asi sem byl vyslán jako misionář. Už se nemůžu dočkat.
profil/alejandra/ jojo.
Macek asi nebude takový formát, s meh byla aspoň sranda.
@fera21 píše:
Tak si po sobě přečti to, co jsi napsal. Že ve 30 nemá cenu řešit kamarády a kamarádky? Jako fajn, ale nikde není psáno, že se rodina nemůže rozpadnout (a že se často rozpadává, pokud jsou na sebe nalepení, jak zpocený tričko) a co potom?
My s kamarádkou, se kterou se známe 35 let říkáme, že chlapi přicházejí a odcházejí, ale kamarádky zůstávají. ![]()
Mám několik blízkých kamarádek a nedovedu si vůbec představit, že bych je neměla. Já ke svému životu přátele potřebuji. ![]()
@Alriga píše:
Ze se těším na tvoji starou, Macku!
O jeho starý se nesmí mluvit.
Závistivá nejsi : ). Jen někomu spadne do klína všechno a druhý se musí snažit. Akorát teda divím se, že se držíš jen jí. Já si pak často s tak rozlišnými lidmi nerozumím, ne proto, že by byly zlí, nebo tak, ale nemají jaksi pochopení pro určitý situace a ono poslouchat jen úspěch z jejich strany je pak srážející na kolena. Ráda pokecám, ale takovému člověku si nestěžuju. A to nejsem nepřející člověk, každému přeji tak, jak si zaslouží, ale asi chápeš..,jak to myslím.
Naštěstí mám hlavně i normální kamarádky, který defakto řeší stejný problémy..stejný radosti i starosti.
Ona má jen vidět štěstí…třeba jí to neklape jinde, chlap..vztah nemá tak ideální, jak by chtěla (je jedno, že čeká třetí)..okolí ji třeba nemusí. Kdo ví. Tím ji nepřeju nic zlého, ale ono vše tak EASY není, jak to vypadá..
Kecala bych s ní, jen jako s kámoškou od který si ráda vyslechnu, pokecám, ale úplně vypustím ten její dokonalý život a nějaký svěřování s mými problémy. ![]()
@fera21 píše:
Neříkej o jeho starý, že je stará. Vona ho saturuje!
Von hlavně žádnou nemá. Proto je na to tak háklich.
@Farář Marcel píše:
@K2 8611 píše:
My s kamarádkou, se kterou se známe 35 let říkáme, že chlapi přicházejí a odcházejí, ale kamarádky zůstávají.Mám několik blízkých kamarádek a nedovedu si vůbec představit, že bych je neměla. Já ke svému životu přátele potřebuji.
Já si teda taky myslím, že kamarádi k životu sakra patří. Protože je to osoba, která je s člověkem jenom proto, že s ním být chce a neváže ji k němu žádný pouto krevní ani úřední. A jako myslím, že Marcel, pokud teda není troll, prošel takovým tím typickým stadiem chovné slepice. Pojal podezření, že dospělý člověk kamarády nepotřebuje a jejich absence je jedním ze znaků dospělosti. Tak se teď urputně snaží všechny přesvědčit, že je to tak v pořádku a nalhat si pravdivost svého tvrzení.
@fera21 píše:
Já si teda taky myslím, že kamarádi k životu sakra patří. Protože je to osoba, která je s člověkem jenom proto, že s ním být chce a neváže ji k němu žádný pouto krevní ani úřední. A jako myslím, že Marcel, pokud teda není troll, prošel takovým tím typickým stadiem chovné slepice. Pojal podezření, že dospělý člověk kamarády nepotřebuje a jejich absence je jedním ze znaků dospělosti. Tak se teď urputně snaží všechny přesvědčit, že je to tak v pořádku a nalhat si pravdivost svého tvrzení.
Navíc kamarádi ubejvaj, čím je člověk starší, tím víc se v jeho lese kácí. ![]()
@Farář Marcel píše:
No nemám moc přátel, já především nevím, co z toho - mít moc přátel nebo nějaké přátele. Kdysi jsem nějaké měl, ale zpětně to vidím jako úplnou ztrátu času. Naprosto mě saturují rodina, práce, volnočasové aktivity. Není žádná povinnost mít přátele a život to příjemně zjednodušuje.
Jj, to i nemít manželku a děti a žít v sudu v Řecku…jednoduchost sama. Pokud tobě přátelství nic nepřináší a zjevně ho neumíš ocenit, těžko pochopíš, že někomu to dává hodně. A kromě toho, ženy se na toto téma dívají obecně jinak, než muži.
@Plamí píše:
Jj, to i nemít manželku a děti a žít v sudu v Řecku…jednoduchost sama. Pokud tobě přátelství nic nepřináší a zjevně ho neumíš ocenit, těžko pochopíš, že někomu to dává hodně. A kromě toho, ženy se na toto téma dívají obecně jinak, než muži.
Raději bez zobecňování, bude to lepší. Přátelství někomu přináší hodně, někomu méně, někomu nic a někomu hodně vezme. Jistě znáš i ve svém okolí někoho, komu přátelství dalo něco, co má k ideálu daleko…
Ano, na to jsem zapomněla, jsem k politování..
Ty jsi absolutně skvělý troll, ještě si tu s tebou užijeme. Pozdravuj starou.