Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@ZustanSeMnou Protože je zde dost provařená.
Jasně napsala, že byla fake profil s lžívymi informacemi v diskuzích.
@Farář Marcel píše:
Když je to tak…Co chybí tobě?
Ja psala, že mi něco chybí? ![]()
@ZustanSeMnou píše:
Panebože, proč ji stále ještě zmiňujete?
Protoze se tu vcera vehementně loucila a odhalila se jako roleplayer. Tento magor by na ni seděl.
@Alriga píše:
Protoze se tu vcera vehementně loucila a odhalila se jako roleplayer. Tento magor by na ni seděl.
A kde? To jsem nějak prošvihla.
@arinecka píše:
Ja psala, že mi něco chybí?
Ptala ses, co mi chybí, když jsem na eMiminu. Takže předpokládáš, že zásadní podmínkou existování na eMiminu je chybění něčeho. ![]()
@Alriga píše:
Ze se těším na tvoji starou, Macku!
Dovoluješ si hovořit o mé manželce jako o „mojí staré“? To si nedovoluj.
@ZustanSeMnou píše:
Panebože, proč ji stále ještě zmiňujete?
Asi proto, ze muzeme ![]()
@Farář Marcel píše:
Ptala ses, co mi chybí, když jsem na eMiminu. Takže předpokládáš, že zásadní podmínkou existování na eMiminu je chybění něčeho.
Precti si to jeste jednou, ja se neptala, jestli ti neco chybi.
@divine woman píše:
Asi už to smazali, nemohu to najít. Psala tam, ze se tím baví. Asi i jinde.
@divine woman píše:
Napsala, ze se tim bavila, kratila si chvile nebo tak neco. A ze to bylo inspirovano skutecnymi udalostmi. Ne? @Alriga
@Farář Marcel píše:
Dovoluješ si hovořit o mé manželce jako o „mojí staré“? To si nedovoluj.
A co s tím uděláš, Macku? ![]()
@Alriga píše:
A co s tím uděláš, Macku?
Možná tě nahlásím adminovi - ale beru to hlavně jako tvou vizitku. A vlastně, jen ať tu tvé výtoky tohoto typu zůstanou. Je to jenom tvoje neštěstí, ne moje. Urážet něčí blízké, rodinu akorát demonstruje tvou ubožáckou podstatu.
@Farář Marcel píše:
Možná tě nahlásím adminovi - ale beru to hlavně jako tvou vizitku. A vlastně, jen ať tu tvé výtoky tohoto typu zůstanou. Je to jenom tvoje neštěstí, ne moje. Urážet něčí blízké, rodinu akorát demonstruje tvou ubožáckou podstatu.
Ano, Macku, máš naprostou pravdu. Nahlas mě. A ještě ti povím, že jsem nešťastná, osamělá osoba, nevěřící, zadlužená, bezdětná, tlustá, stara, ošklivá, bez vzdělání, zakomplexovaná… Máš radost?
@Alriga píše:
Ano, Macku, máš naprostou pravdu. Nahlas mě. A ještě ti povím, že jsem nešťastná, osamělá osoba, nevěřící, zadlužená, bezdětná, tlustá, stara, ošklivá, bez vzdělání, zakomplexovaná… Máš radost?
Kdo by měl radost… Je mi tě líto.
@Alriga píše:
Tesim se Marcelovu starou!
Neříkej o jeho starý, že je stará. Vona ho saturuje!