Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Farář Marcel píše:
Sice se mýlíš, ale především tohle, co píšeš, nemá z žádného myslitelného úhlu pohledu nic společného s chovnými slepicemi. Chovné slepice tedy spíš připomínají mnohé modality ženského kamarádství a pseudokamarádství mj. na eMiminu.
Dej si,
Macku, mokrý hadr na hlavu.
@Alriga píše:
Dej si,Macku, mokrý hadr na hlavu.
Není důvod. Pokud udělám, tedy až budu chtít.
@Farář Marcel píše:
Není důvod. Pokud udělám, tedy až budu chtít.
Tak si dej alespon panáka, bude s tebou větší sranda, kámo. A pozdravuj starou.
@KalamityJohn píše:
Von hlavně žádnou nemá. Proto je na to tak háklich.
Žádnou „starou“ nemám, to jsi skutečně trefil. Inu, i slepé kuře někdy zrno najde. ![]()
@Farář Marcel píše: Žádnou „starou“ nemám, to jsi skutečně trefil. Inu, i slepé kuře někdy zrno najde.
Ani starou ani ženskou.
@Alriga píše:
Tak si dej alespon panáka, bude s tebou větší sranda, kámo. A pozdravuj starou.
Až jí poteče z vočí ![]()
@fera21 píše:
Já si teda taky myslím, že kamarádi k životu sakra patří. Protože je to osoba, která je s člověkem jenom proto, že s ním být chce a neváže ji k němu žádný pouto krevní ani úřední. A jako myslím, že Marcel, pokud teda není troll, prošel takovým tím typickým stadiem chovné slepice. Pojal podezření, že dospělý člověk kamarády nepotřebuje a jejich absence je jedním ze znaků dospělosti. Tak se teď urputně snaží všechny přesvědčit, že je to tak v pořádku a nalhat si pravdivost svého tvrzení.
Já si myslím, že @Farář Marcel prostě žádné přátele kolem sebe nepotřebuje a že mu stačí rodina.
Rozhodně není jediný a i tady jsem viděla diskuze, že někdo nemá kamarádku a rozhodně tam ve stejné diskuzi nebyla zakladatelka osamocená.
Ale souhlasím s Tebou v tom, že přátele máme, protože se máme rádi a máme všichni vzájemně dobrovolné vztahy. A kdo mi nesedí, s tím kámošit nebudu. Znám někoho, kdo žádné kamarády nemá. Nicméně asi ani žádné nepotřebuje, tak je to v pořádku. ![]()
@K2 8611 píše:
Já si myslím, že @Farář Marcel prostě žádné přátele kolem sebe nepotřebuje a že mu stačí rodina.Rozhodně není jediný a i tady jsem viděla diskuze, že někdo nemá kamarádku a rozhodně tam ve stejné diskuzi nebyla zakladatelka osamocená.Ale souhlasím s Tebou v tom, že přátele máme, protože se máme rádi a máme všichni vzájemně dobrovolné vztahy. A kdo mi nesedí, s tím kámošit nebudu. Znám někoho, kdo žádné kamarády nemá. Nicméně asi ani žádné nepotřebuje, tak je to v pořádku.
Když někdo vůbec nemá přátele tak je to vždycky na sto procent jeho chyba. Je divnej, hloupej, nudnej, škrťa nebo magor.
Případně všechno tohle dohromady jak tu usilovně předvádí Marcel z malého města.
@KalamityJohn píše:
Když někdo vůbec nemá přátele tak je to vždycky na sto procent jeho chyba. Je divnej, hloupej, nudnej, škrťa nebo magor.Případně všechno tohle dohromady jak tu usilovně předvádí Marcel z malého města.
No, o tvých přátelích si lze udělat dosti přesnou představu.
![]()
Uz jsem opravdu otravena, vetsina zprvu zajimavych diskusi je zaplevelena fararem a rozbroji s nim, to na nej nemuzete nereagovat?
![]()
K tematu - myslim, ze ty rozdily v lidskych osudech jsou prubirsky kamen vztahu. Krome toho se rozeviraji nuzky ve vztazich lidi, kteri jsou jinde, co se tyce zivotnich etap. Nekdy se znovu sejdou, jindy se vytrati. To je zivot. Zivot je cesta (a rozcesti a krizovatky…).
Já myslím, že chápu názor, že bez přátel lze žít. V podstatě tak žiju taky. Mám nějaké blízké kolegy v práci, kde sdílíme stejný světonázor, většinou i pracovní názory. Pak mám jednu kamarádku z dětství, se kterou se klidně nevidím a nekontaktuju i několik let, ale když už se vidíme (přijede do rodného kraje), tak normálně navážeme a bavíme se, jako bychom spolu mluvily každý den.
Jinak mám svoji rodinu a koníčky a naprosto mi to stačí. Takže chápu @Farář Marcel
Sice se mýlíš, ale především tohle, co píšeš, nemá z žádného myslitelného úhlu pohledu nic společného s chovnými slepicemi. Chovné slepice tedy spíš připomínají mnohé modality ženského kamarádství a pseudokamarádství mj. na eMiminu.