Závislost na upomínkách v mobilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.16 10:05
@Maden píše:
Ja to mam obdobně. Muj muz si připomínky nepíše vubec - trénuje mozek :mrgreen:. Takze kdyz po něm neco chci (opravit skříňku, zajet do ikea, donest papir do účetnictví), tak si pisu připomínky sama sobe, ze mu to musim připomenout. S tim umytim hlavy to naprosto chapu. Ja mela tuhle brzo rano jednani a vecer lezim v posteli a přemýšlím, co jsem to jeste kruci chtela udelat… No vzpomnela jsem si az rano, ze jsem si chtela umyt hlavu… Nekdy je toho proste moc a clovek prave na tyhle blbosti zapomene.

Ano, to je další věc, píšu si spoustu upomínek i za partnera, protože on si je nepíše vůbec, ale pak na všechno co má udělat zapomene…

• Citovat
  • Upravit
pohlazeni
29.3.16 11:29
@Anonymní píše:
Ano :-)) I když nevim, jestli se tomu dá vůbec věřit :-D

Tak v tom pripade bych se moc nesmala. :think:

• Citovat
  • Upravit
24187
29.3.16 12:16

Zakladatelko, já to mám častečně. Co se týká schůzek, už se mi jednou povedlo naplánovat si 3 různé schůzky na jeden čas :mrgreen:

Jinak já si píši to co opravdu potřebuji - schůzky své, termíny dětí, kdy kam mám dojít apod. Informace třeba o pořadu na který bych se chtěla dívat si nepíšu, buď si vzpomenu, nebo to nebylo tak moc důležité apod. Také si píši seznam na nákup, bez toho bych nakoupila polovinu věcí, které potřebuji a druhou polovinu bych nakoupila zbytečností.

Jinak jednu dobu jsem měla nastavené budíky na jídlo, abych nezapomínala jíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová