Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TO_IT jo fakt! Rozmícháme pudinkový prášek ve vodě, a tím umyjes okna, vytres a je hotovou. Žádné leštění, žádné šmouhy. Pořád se člověk učí.
Pro praci z domova je hodne pozic, vetsinou ted treba nejaky telefonni operatori na lince, ja treba delam na asistencni lince cestovniho pojisteni a delam 100% smen z domova.. Je potreba jen notebook a internet…
@inkakřivák píše:
@TO_IT jo fakt! Rozmícháme pudinkový prášek ve vodě, a tím umyjes okna, vytres a je hotovou. Žádné leštění, žádné šmouhy. Pořád se člověk učí.
A jakej pudink… Kakaovej, jahodovej, banánovej…
![]()
@inkakřivák píše:
To slyším prvně
@Kacatko1986 píše:
Pro praci z domova je hodne pozic, vetsinou ted treba nejaky telefonni operatori na lince, ja treba delam na asistencni lince cestovniho pojisteni a delam 100% smen z domova.. Je potreba jen notebook a internet…
To je fakt, třeba na covidovou infolinku 1221 přijímají operátory pořád a je to práce z domova.
@bse.pedro píše:
A jakej pudink… Kakaovej, jahodovej, banánovej…![]()
![]()
![]()
podle toho, jak barevná chceš okna ![]()
@Anna766 No taky jsem hleděla. Ale fakt to funguje.
@bse.pedro Já používám vanilkový
. A nevařit, prosím!
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Já používám vanilkový. A nevařit, prosím!
To musím vyzkoušet. Člověk se fakt učí celý život.
@Anna766 však jo, zkus. On ten škrob nějak tu špínu naváže a setře se to. Nerozumím tomu ale funguje to.
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Já používám vanilkový. A nevařit, prosím!
Já bych radši kakaový a se šlehačkou, jahodama a piškotem…
![]()
@inkakřivák píše:
@bse.pedro to si sním, nebudu to matlat na okno přece.
No jako matlat uvařený pudink na okna
, to by byla clona proti sluníčku raz dva a ještě by se tam nalepil všemožný hmyz…pak to vzít jedině špachtlí…
@Magical-eyes píše:
No jako matlat uvařený pudink na okna, to by byla clona proti sluníčku raz dva a ještě by se tam nalepil všemožný hmyz…pak to vzít jedině špachtlí…
zase ušetříš za žaluzie. Letos jsme kupovali a koukala jsem, kolik stojí ![]()
@inkakřivák píše:
@bse.pedro to si sním, nebudu to matlat na okno přece.
Já pudink nerad, ale okna už jsou skoro neprůhledný…
![]()
Cožeto?
Já na okna používám vysavač na okna, splichnu rozpatlam a setřu, také nic nelestim. Asi mi přijde zvláštní se to učit, jestli teď učení nebylo. Tady máš hadr, sprej, šetři stůl, přijde návštěva.